Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קונה בימים אלה רכב חדש מהיבואן.

הסוכן הציע לי להתקין קודן, דיבורית וחיישני רברס; המחירים בערך ב-50% יותר גבוהים מאשר אצל מתקין ידוע בתל אביב.

אני מתלבט אם להתקין אצל היבואן או אצל המתקין הפרטי:

מצד אחד, היבואן נותן אחריות ל-3 שנים על האביזרים ועל ההתקנה (גם אם ההתקנה של איזשהו אביזר גורמת לצרות במערכות של הרכב, כמו שקורה לפעמים). כמו-כן, המתקין שאצל היבואן מכיר את הרכב טוב - זה רכב חדש בארץ ומתקין בת"א כנראה לא מכיר אותו טוב

מצד שני, לא בטוח שמתקין של היבואן עושה התקנה מי-יודע-מה: למשל, אני מכיר מישהו שהיבואן התקין לו דיבורית - וחיבר אותה לא נכון (התקין אנטנה לא תקנית ומסוכנת על החלון הקדמי במקום להתחבר לאנטנה המקורית של הרכב שמתאימה לפלאפונים). אפילו ברכב ההדגמה של היבואן, שנמצא באולם התצוגה, הקודן מותקן בצד שמאל (מאוד לא נוח). וכמובן, זה יקר יותר.

למישהו יש הצעות?

פורסם

עניין האחריות חשוב מאוד בהתקנות. אם היבואן נותן 3 שנים אחריות, אני הייתי מתקין אצלו.

לגבי הדיבורית - אם אתה לא סומך על המתקין של היבואן, אל תתקין אצלו.

מיקום הקודן - לא תמיד אפשר למקם אותו בכל מקום שרוצים. תבדוק היכן אפשר.

Veni Vidi Vici

פורסם

במידה ויש באפשרותך לבצע במקום אחר עדיף.ב04 רכשתי רכב חדש

ואת המיגון עשיתי אצל מתקין מעולה בת"א.הרכב הנוכחי 06 עשו לי אצל

היבואן ואני לא מרוצה.אם תרצה כתובת של המתקין תקבל.

• תוכן חדש...