Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, מלפני יומיים , המזגן ברכב לא עובד לי,

אני מסובב את הכפתור ומפעיל את ה A/C , הוונטה מתחילה לעבוד , אבל לא נשמע הציקצוק הרגיל (כמו כזה "טקק" שמשהו נפתח) והאוויר שיוצא מהפתחים הינו חם ומגעיל ולא מקורר..

מישהו יכול לעזור ? :\

פורסם

אני מסובב את הכפתור ומפעיל את ה A/C , הוונטה מתחילה לעבוד , אבל לא נשמע הציקצוק הרגיל (כמו כזה "טקק" שמשהו נפתח) והאוויר שיוצא מהפתחים הינו חם ומגעיל ולא מקורר..

אלי זה קשור לאחת העבודות שביצעו במוסך?

פורסם

לפעמים המזגן עבד ולפעמים לא במשך כמה ימים עד שלבסוף הוא לא עבד.

אני לא יודע אם זה קשור אבל זה קרה פחות או יותר אחרי שהחליפו לי מצבר באוטו.

במקרה שלי זה היה משהו במגעים באחד מהחוטים מתחת למכסה מנוע.

תנסה לעבור על כל החוטים שנראים לך קשורים למזגן לראות אם משהו שם לא בסדר (מגעים, חוט לא תקין וכו).

פורסם

הייתי אצל חבר חשמלאי , הוא בדק ת'עסק, והכל עובד אם עושים אותו ישירות (חיבור ישיר עם עט כזו עם מנורה עליה :) , בכל אופן , גם המנורה הימנית שלי לא עובדת (אור גבוה כן , כל השאר כן , רק האור הרגיל לא , החלפתי 3 נורות ועדיין לא עבד) , אז נאמר שבאמת יכול להיות שנקרעו מס' חוטים בצמה או משהו ,

מחר אני אבדוק את העניין ..

פורסם

הייתי אצל חבר חשמלאי , הוא בדק ת'עסק, והכל עובד אם עושים אותו ישירות (חיבור ישיר עם עט כזו עם מנורה עליה :) , בכל אופן , גם המנורה הימנית שלי לא עובדת (אור גבוה כן , כל השאר כן , רק האור הרגיל לא , החלפתי 3 נורות ועדיין לא עבד) , אז נאמר שבאמת יכול להיות שנקרעו מס' חוטים בצמה או משהו ,

מחר אני אבדוק את העניין ..

פיוזים בדקת ? המדחס שלך לא נכנס לפעולה. בגלל זה אין לך קירור.

פורסם

אורן אצלי הייתה גם בעיה כזאת. :?

חשבתי שזה בעיה במגעים של החשמל או משהו כזה כי באמת לא היה ת'רעש שתיארתה.

אבל בסוף התברר שהיה צריך למלות גז, מיליתי ועכשיו הכל בסדר.

תמלה גז גם אתה ותבדוק אחרי זה שאין דליפות.

לירן

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

יכול להיות שחסר גז ואז לא תשמע את המדחס נכנס לפעולה,שלב ראשון תבדוק אם יש גז במערכת במידה ולא יש לנסות באמצעות מזגניסט כמובן,וואקום במערכת במידה והוואקום נשמר,יכניסו גם גז פריאון.בשלב זה הבעיה תהיה חשמלית,או שהקלאצ של המדחס הלך,או שהוא עובד אבל לא מגיע אליו מתח חשמלי ואז לא נעים כי אז תהליך הדיאגנוסטיקה יצטרך לעלות כיתה וכסף כמובן. :(

להלן מספר הערכות מחיר

וואקום=גז 150-250 ש"ח

קלאצ למדחס [VALEO או MITSUBISHI] בין 400 ל 600 ש"ח

יוני

פורסם
יכול להיות שחסר גז ואז לא תשמע את המדחס נכנס לפעולה,שלב ראשון תבדוק אם יש גז במערכת במידה ולא יש לנסות באמצעות מזגניסט כמובן,וואקום במערכת במידה והוואקום נשמר,יכניסו גם גז פריאון.בשלב זה הבעיה תהיה חשמלית,או שהקלאצ של המדחס הלך,או שהוא עובד אבל לא מגיע אליו מתח חשמלי ואז לא נעים כי אז תהליך הדיאגנוסטיקה יצטרך לעלות כיתה וכסף כמובן. :(

להלן מספר הערכות מחיר

וואקום=גז 150-250 ש"ח

קלאצ למדחס [VALEO או MITSUBISHI] בין 400 ל 600 ש"ח

יוני

ואני אוסיף ברשותכם,

יכול להיות שכפתור ההפעלה של המזגן החזיר את נשמתו לאלוהי הצרפתיות (עובד חזק האלוהים הזה :wink: ).

תבדוק אם האור בכפתור נדלק, אם לא והוא היה נדלק בעבר, זו הבעיה.

אם הוא לא נדלק וגם בעבר הוא לא היה נדלק, תבקש שיחליפו לך כפתור ותראה אם זה עוזר

פורסם

ידידי,

בצרפתיות ישנה תופעה מאוד מאוד ( :lol: ) מוזרה לכפתורים להתקלקל , שווה בדיקה .

בנוסף שווה לבדוק האם מנגנון הפיקוד של המזגן תקין.

מיני ואין שני לה!

פורסם

ערב טוב

ב306 מאחורי התא כפפות ישנו ממסרון עם יחידה אלקטרונית שלפעמים הולך לעולמו ולפעמים ניתן לתיקון אם תרצה בדיקה צור קשר בה"פ

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

פורסם

תודה לכולכם על התשובות , אכן בדקתי פיוזים , בדקתי גז , ובריחה וכו,

נאמר לי במקום אחד שהתריס שמעביר בין קור לחום נתקע או משהו לגבי גלגלי שיניים ..

במקום אחר אמרו טרמוסטט , בקיצור מחר אני במוסך.. שיבדקו :)

פורסם
ערב טוב

ב306 מאחורי התא כפפות ישנו ממסרון עם יחידה אלקטרונית שלפעמים הולך לעולמו ולפעמים ניתן לתיקון אם תרצה בדיקה צור קשר בה"פ

לידיעה בלבד

אותו ממסרון מפורסם שולט על המאוררים שבקדמת הרכב.

פורסם

אצלי למזגן היו מספר בעיות , דבר ראשון המדחס לא היה נכנס לפעולה ... חששתי לגרוע מכל אבל התברר שזה היו ה - RELAY שנשפרו , 150 שקל ועובד כמו חדש ....

ו....

אחרי כמה חודשים עוד פעם המזגן לא עובד ואז התברר שיש מנגנון מיוחד שהרכב עובר חום מסויים המדחס מתכבה , התברר שהמגנון הזה נדלק ונתקע וכך המדחס לא עבד , ניתקו לי את המנגנון וזה עובד סבבה...

בקיצור ... סרטים !!!!!!!!!.

פורסם

משרשור אחר הבנתי שהמכונית שבה מדובר נמצאת כבר בעולה שכולו טוב...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...