Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי ברחוב שלי למכירה פיאסטה שנת 84 1.1 סמ"ק חיצונית נראית בהחלט במצב טוב מכל הפיאסטות שראיתי, רשום עליה 1700 ש"ח, התכופפתי מתחת לרכב ראיתי חור באגזוז ונזילה מבורג ניקוז שמן מנוע, הציריות, בלמים, בולמים, צמיגים, נראו במצב חדש ואין לה כנראה בעיות לעבור טסט, רציתי את הרכב לנסוע כל יום במסלול בת-ים צריפין, ובגלל שאף פעם לא היה לי רכב שרשום על שמי רציתי לשאול אותכם כמה יעלה הביטוח והטסטים?

יש לי רישיון שנה ו-4 חודש,

אז ככה כמה יעלה לי ביטוח ג' וחובה לנהג חדש על פיאסטה ללא עבר עם תאונות?

ודבר שני כמה עולה טסט לפיאסטה באותו שנתון?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

טסט עולה לכל רכב 63 שקל, אצלך כנראה שתזדקק לזוג טסטים כי הרכב כבר מעל 19 שנה על הכביש.

אתה כנראה התכוונת לאגרת רישוי, אני מעריך שהיא תעלה לך סביבות ה700-800 ש"ח +-.

לגבי ביטוח וצד ג' ישנם מחשבונים שונים לחישוב, עשה חיפוש בפורום.

אני מעריך שתשלם בערך כ2000 ש"ח לחובה ועוד בערך 800 ש"ח לצד ג' זאת מכיוון שאתה נהג חדש ואני מעריך שגם בן 18 בערך +-.

פנה למשתמש עידן ב.מ יש לו פיאסטה כמו שאתה מחפש רק שנת 89 אאל"ט, ברר אצלו מחירים יותר מדוייקים, למרות שעוד 100-200 ש"ח לפה ולשם לטעמי לא ממש יהוו שיקול.

ROOONEEYY

פורסם

אוקי תודה רבה, מצאתי את המחשבון וחישבתי כמה יעלה לי הביטוח חובה, האם המחיר כולל צד ג'?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

המחיר אינו כולל צד ג' (בין 800 ל-1000 ש"ח נוספים)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כמעט קניתי פיאסטה מהשנתון שאמרת

ביטוח היה עולה לי 3552 ש"ח חובה וצד ג' ואני נהג צעיר מאוד....2052 חובה ו1400 צד ג'

הפיאסטה היא קבוצת רישוי 2 מכאן האגרת רכב עולה בערך 720 ש"ח (חצי כל טסט)

ואתה צריך להוציא אישור בלמים לפני כל טסט שזה עולה בערך 120 ש"ח

זה אוטו מעולה...

חוץ מהעובדה שיש לו רק מנוע והגה....שום אבזור

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

תודה רבה על התשובות.

• אחראי פורום
פורסם

בהחלט סכום גבוה...אני משלם כ-600 ש"ח על רכב משנתון דומה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...