Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם כל הכבוד לקורס הזה, לא ציפיתי שהוא יעשה ממני נהג מרוץ פשוט כי אין תחליף לניסיון.

פשוט נמאס לי כל פעם לנסות להסביר לאחראים במסלולים למה אני חושב שמגיע לי שיפתחו לי את הקארט למרות שאין לי "רשיון". חוץ מזה, ליסוע במסגרת מירוץ זה הרבה יותר כיף מסתם לעשות מקצה של 10 דקות נגד השעון, וכאמור להשתתף במרוץ אתה יכול רק אחרי קורס.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עם כל הכבוד לקורס הזה, לא ציפיתי שהוא יעשה ממני נהג מרוץ פשוט כי אין תחליף לניסיון.

פשוט נמאס לי כל פעם לנסות להסביר לאחראים במסלולים למה אני חושב שמגיע לי שיפתחו לי את הקארט למרות שאין לי "רשיון". חוץ מזה, ליסוע במסגרת מירוץ זה הרבה יותר כיף מסתם לעשות מקצה של 10 דקות נגד השעון, וכאמור להשתתף במרוץ אתה יכול רק אחרי קורס.

אתה לא מתכוון מרוץ אלא ליגה.

כי מרוץ אתה יכול לעשות סתם נגד חברים שלך ב 10 דקות האלה.

נראה לי שאני אלך על הקורס הזה ומי יודע, אם יהיו לי זמנים טובים אחרי הקורס הזה אני אקח את הליגה בחשבון...

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

• אחראי פורום
פורסם

תגידו, קיבלתם את החבילה עם שליח??

אני עדיין לא קיבלתי, ומשום מקום אני מקבל מייל שאני אקבל את החבילה עם שליח...

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אתה לא מתכוון מרוץ אלא ליגה.

כי מרוץ אתה יכול לעשות סתם נגד חברים שלך ב 10 דקות האלה.

נראה לי שאני אלך על הקורס הזה ומי יודע, אם יהיו לי זמנים טובים אחרי הקורס הזה אני אקח את הליגה בחשבון...

אמרתי מרוץ ובהחלט התכוונתי לזה, בין אם זה סתם מרוץ מול החברים או כחלק מליגה. ההבדל בין סתם מקצה של 10דקות לבין כל מרוץ הוא שבמרוץ כולם עומדים בגריד מסודרים לפי דירוג מסויים ומוזנקים כולם יחד ככה שבאמת יש משמעות למיקום, לעומת מקצה שיוצאים אחד אחרי השני מהפיטס.

כן, שליח יצור איתך קשר טלפונית. במקרה שלי, לא הייתי בבית אז ביקשתי ממנו שיניח לי את זה ליד הדלת.

פורסם

קצת אחרי שקיבלתי את החבילה. קיבלתי את זה במייל

סיומה- כן כן כן... דבר תאכל'ס. ללכת או לא ללכת? לפי הניסיון שלך.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

אם יש לך כמה שקלים פנויים,כן.

אבל אני אומר עוד פעם, הקורס לא יהפוך אותך למה שאתה לא בין לילה, אבל כן יתן לך בסיס ואפשרות להתפתח.

• אחראי פורום
פורסם
קצת אחרי שקיבלתי את החבילה. קיבלתי את זה במייל

סיומה- כן כן כן... דבר תאכל'ס. ללכת או לא ללכת? לפי הניסיון שלך.

אם החלום שלך הוא להתקדם בספורט המוטורי , אתה עוד שואל?

ברור שכן! אתה צריך להתחיל מאיפשהו, לא?

זה לא שעוד שבוע אתה מתחרה בראלי ברכב שבנית בעצמך...

אפילו שקארטינג לא ממש נראה דומה לדבר האמיתי, את היסודות אתה חייב לקבל.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אם החלום שלך הוא להתקדם בספורט המוטורי , אתה עוד שואל?

ברור שכן! אתה צריך להתחיל מאיפשהו, לא?

זה לא שעוד שבוע אתה מתחרה בראלי ברכב שבנית בעצמך...

אפילו שקארטינג לא ממש נראה דומה לדבר האמיתי, את היסודות אתה חייב לקבל.

אוקיי. השתכנעתי. אני מחר אתקשר.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

מה שאתה כן יכול להתאמן עליו בלי שום קשר לקארטינג או לקורסים בהתכתבות,

הוא כושר גופני. אני (ממש לא שוורצנגר) חוזר תמיד עם זרועות תפוסות לאחר טורניר קארטינג עם חברים.

נהגי מרוץ באשר הם, בכל קטגוריה ובכל מקום בעולם, הם בעלי כושר גופני מעולה, נקודה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מתעלק על השרשור - האם יש כאן מישהו שעובד באלפא קארטינג בקניון חיפה??

או למי אני צריך לפנות כדי לקבל טיפים איכותיים לגבי הנהיגה שלי?...

בברכה!

יונתן.

פורסם

איתי, לא חייבים לעשות קורס בשביל לקבל את היסודות.

את היסודות אפשר לקבל גם מהיגיון בריא וניסיון.

רוב רובם של הסניורים בליגות השונות לא עברו קורס, אלא הם נהגים עוד מהזמנים של נתניה/נחשונים.

אני לדוגמה התחלתי את הצעדים הראשונים שלי בליגה של נחשונים רק לאחר 6 אימונים, אחריהם דוד מנהל המקום הזמין אותי להתחרות.

כיום אני לאחר שנה שלא נגעתי בקארט, הגעתי למסקנה שהנהגים הטובים הם אלו שיש להם את הכסף להתאמן, ואני לצערי הרב לא בורכתי ביתר-כסף. זה ספורט לעשירים. נקודה.

זיו רוזנקר (שכותב מהמשתמש של אחיו).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...