Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אימא שלי רוצה מכונית חסכונית, אבל גם שיהיה מקום למשפחה.

הצעתי לה את ההונדה סיוויק החדשה 1.4 הייבירד, אבל לפי המבחנים האחרונים ראו שהיא לא ממש חסכונית......

הצעתי לה גם את הטויוטה פריוס , אבל היא לא אוהבת את העיצוב שלה...למרות שהיא בין המרווחות והגדולות ביותר בקטגוריה שלה....

גם במוטוקאר לא רשום את המחיר של הפריוס, כמה היא עולה?

ובקיצור, על איזה מבין ה2 אתם ממליצים?

תודה

ניב

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

160 או 165, תלוי בגרסה.

תריץ חיפוש היו דיונים בנושאים הללו ממש לא מזמן. תריץ על המילה היברידי ו-פריוס.

באופן כללי, הפריוס חסכונית יותר, הסיוויק נעימה יותר.

פורסם

האם גם לסיוויק יש מחשב מרכזי עם מסך מגע גדול כמו בפריוס?

והאם גם בסיוויק 5 דלתות יש הייבריד או שזה בא רק ב4?

כי אימא שלי רוצה רק את ה5 דלתות....

ניב

פורסם

פריוס עולה 160000 לעומת 155000 של הסיוויק.

מכל בחינה שהיא נראה שהטויוטה טובה יותר, ובוודאי מנקודת המבט של קטע ההברידי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רשמתי את המחיר כאן, והוא מדוייק (מחירון טויוטה מהחודש מונח על השולחן). משעשע אגב שאתה שואל אותנו מה המחיר, ואז עונה בעצמך (עם נתון לא נכון).

אני דווקא לא מסכים עם ZVIT, למעט יחידת ההנעה וצריכת דלק שם יש יתרון לפריוס עם יותר כוח וצריכה עדיפה, הסיוויק נעימה הרבה יותר, פנים עדיף, מושב נוח יותר ועוד.

ושוב נזכיר שבסיוויק אי אפשר לנסוע רק על כוח חשמלי ובפריוס ניתן. למי שרוצה צריכת דלק נמוכה, הפריוס עדיפה משמעותית על הסיוויק.

אגב לפריוס יש גם 5 כוכבי בטיחות.

פורסם

תודה גיא, פשוט זכור לי שהפריוס עלתה 190 אלף ש"ח.....

ויש שתי גרסאות לפריוס? מה ההבדלים בינהם?

ועם אני נוסע רק חשמלית, בכמה צריכת הדלק עוד תשתפר?

ניב

פורסם

אין שתי גרסאות לפריוס. אולי רמות איבזור.

אתה לא יכול לנסוע רק חשמלי, פשוט הפריוס מסוגלת לשייט על חשמלי בלבד בתנאים מסוימים וכך צריכת הדלק טובה יותר (המנוע החשמלי שלה חזק יותר משל הסיוויק).

מכלליות, מבין השתיים הפריוס כנראה עדיפה בזכות הייחודיות והחסכון האמיתי בצריכת הדלק (מצד שני כמכונית היא קצת פחות טובה). בלי קשר, אם אתה רוצה לחסוך באמת ולקבל מכונית עדיפה - מומלץ לעבור לדיזל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מומלץ לעבור לדיזל ?

ההבדלים בין ליטר בנזין לליטר דיזל הצתמצמו מאוד בתקופה האחרונה והפער אחרי הנחות של סולר הוא מקסימום 2 שקלים.

בהתחשב באשרת הטסט הגבוהה להחריד, האם באמת כדאי לעבור לדיזל ?

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אם נוסעים הרבה, כן - צריכת הדלק טובה משמעותית מבנזין. דיזל ישיג צריכה דומה לרכב היברידי כמו הפריוס, אבל יהיה נעים יותר ברוב המקרים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...