Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחותה של זוגתי ובעלה.

המחירים די דומים.

מה שחשוב להם (כמו ישראלים ממוצעים...) זה אמינות ושמירת ערך.

אני הבעתי את דעתי שהקורולה עדיפה (ואף התעקשתי ששווה לשלם את הקפיצה של 20 אלף ש"ח לעומת קורולה 2002) מכיוון שיש לה פחות מכלולים נעים מהאימפרזה 4WD.

חוץ מזה, אימפרזה היא רכב מיושן יחסית, לעומת הקורולה שנכון לאז יישרה קו (או כמעט יישרה) עם התוצרת האירופית כמו פוקוס ומגאן.

מה אתם חושבים?

פורסם
לאחותה של זוגתי ובעלה.

המחירים די דומים.

מה שחשוב להם (כמו ישראלים ממוצעים...) זה אמינות ושמירת ערך.

אני הבעתי את דעתי שהקורולה עדיפה (ואף התעקשתי ששווה לשלם את הקפיצה של 20 אלף ש"ח לעומת קורולה 2002) מכיוון שיש לה פחות מכלולים נעים מהאימפרזה 4WD.

חוץ מזה, אימפרזה היא רכב מיושן יחסית, לעומת הקורולה שנכון לאז יישרה קו (או כמעט יישרה) עם התוצרת האירופית כמו פוקוס ומגאן.

מה אתם חושבים?

אהלן,תראה לדעתי הקורולה עדיפה,סך הכל הקורולה 2003 עברה מהפך גדול מאז 2002,וסוף סוף כפי שאמרת עברה יישור לקראת הרמה של הפוקוס והמגאן.

מבחינת ביצועים באמת שהקורולה 1.6 יותר טובה,תלוי באיז תנאים בכביש ישר הנתונים מספרים על ביצועים 0-100 יותר טובים לקורולה,בכביש עם עליה אני מאמין שהאימפרזה תסחוב יותר טוב בעקבות זמינות כח יותר טובה בתחום הסל"ד.

אני מאמין שהאימפרזה צפופה מדי יחסית לקורולה,הבנתי שהם זוג צעיר ולכן לדעתי עליהם לבנות על עוד זוג ילדים בדרך :)

שהיה בהצלחה.

פורסם

הסובארו עדיפה.

גם 4*4 , מה שנותן לך אחיזת כביש הרבה יותר טובה מהקורולה, הגה הרבה יותר מתקשר ומדוייק.

גם מנוע 2000.

מבחינת אמינות, גם קורולה וגם סובארו יראו לך אמינות מרשימה = אפס תקלות = מוסך אתה תראה רק בטיפולים שוטפים.

אני הייתי באותה התלבטות, אני רציתי את הסובארו אך אשתי לא אהבה את הצורה... בסוף קנינו קורולה.

לפי דעתי לסובארו יתרון על הקורולה כמעט בהכל.

צפופה, לא צפופה = שטויות!

פורסם

גם 4*4 ,

מבחינת אמינות, גם קורולה וגם סובארו יראו לך אמינות מרשימה = אפס תקלות = מוסך אתה תראה רק בטיפולים שוטפים.

אתה מוכן להיתחייב להם על כך?

אני מכיר 4 בעלי קורולות 03' שנאלצו לעשות שימוש לא מבוטל במוסד האחריות שהוענקה להם-סעפות יניקה,רפידות בלמים שמיתבלות בקצב של מכונית ראלי,שלא לדבר על אין סוף חיישנים,ובתוספת איכות ייצור שרחוקה מלהצדיק את המוניטין(?) של טויוטה.

חד משמעית-מהקורולה של 03' כדאי להיתרחק.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

עדיף כבר את הקורולה 2002 שעוד יוצרה ביפן ואמינה ללא דופי, לא כמו אחותה הגדולה, קרי שנתון 2003, שיוצרה בטורקיה והאמינות בה לא הייתה משהו מלהיב.

מה גם שלפי דעתי הקורולה 2002 יפייפיה ונוחה.

בקשר לאימפרזה, מנוע 2 ליטר יהווה צריכת דלק מוגברת, אבל לא בהבדלים קיצוניים, אבל אישית אני לא אוהב את האימפרזות הישנות.

Maserati.

פורסם

במקרה אני מכיר סובארו אימפרזה 2.0 GX 2003 שמלאה בתקלות,החל מתיבת ההילוכים,ועד מחשב המנוע.

אין כזה מושג אמינות,כל אחד והמזל שלו.

אותי אישית הזהירו מלקנות קאוואליר בגלל בעיות? נו ומה? קניתי,0 תקלות.

לדוד שלי המליצו לקנות לאנטיס 2.0 2002 0 תקלות אמרו לו,החל מתיבת הילוכים מפגרת ועד פלסטיק מקרקש בכל פינה הרכב עמוס בצרות.

כל אחד פה שמדבר על אמינות,צריךף להבין אתה יכול לקנות מותג והמותג יהרס אין כזה דבר בעולם הרכב אמינות.

כמובן שאני מאמין שיש יצרניות שדוגלות יותר בטיפוח המושג "אמינות"

ע"ע פולקסוואגן בורה,רכב גרמני שאולי רק בכלל שהסמל על הגריל קצת למעלה הוא גרמני.

ומה התברר? חלק מהבורות שיובאו לארץ היו תוצרת מקסיקו,והן עמוסות בבעיות החל מחלונות נופלים,חיישני כריות אוויר,בעיות מחשב מנוע,ובעיות בלמים חריפות.

פורסם

מקס צודק. אומנם היפניות אמורות להפגין אמינות מוגברת, אבל כמו שכולם יודעים זה לא בהכרח נכון.

האימפרזה תהיה יותר מורגשת, עם יותר נוכחות ואני אישית הרגשתי הרבה יותר מרווח בסובארו.

בהצלחה.

כותרת: מנוע ממשיך לעבוד אחרי כיבוי

יש לי פיאסטה 88...

פיאסטה- המכונית היחידה שתסע גם בלי מנוע :smile:
פורסם

הקורולה עדיפה!

היתרון היחיד של הסובארו 4X4 אינו מהווה יתרון ממשי ביחס כוח\משקל כזה.

יתרון זה אינו מעיד על אחיזה טובה יותר אלא על יכולת משיכה טובה יותר ושוב עם ביצועים ברמה כזאת זה לא רלוונטי.

למה שמר ישראלי מחפש ממכוניות מסוג זה, הקורולה טובה יותר. מרווחת יותר, מודרנית יותר ומבצעת לא פחות טוב.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...