Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

205 RALLYE

Peugeot 106
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמה כוח סוס יש ל205 ראלי?

כדאי לקנות אוטו כל כך ישן (שנת 89)?

אם אתה שואל שאלה של "לקנות אוטו ישן כלכך" אתה לא צריך את האוטו הזה.. תאמין לי..

פורסם

תשמע 205 RALLYE זה משהו מאוד מיחד ונדיר

אבל קח בחשבון שהוא לא יוותר לך על הכסף שלך

אתה צריך לדאוג לו ולשמור עליו יותר מכל רכב אחר

וזה בתנאי שאין שם הרבה דברים לתקן

אבל אין מה לעשות אם אתה רוצה רכב מיוחד באמת

אז זה המחיר!! :mad:

פורסם

עם זה הרכב שאני מדבר אליו אז כן כדי הוא באמת שמור

עם זה לא זה אז תבדוק טוב טוב בעיקר שסי קדימה אחורה

כמובן שבן אדם ירצה מעל המחירון

באופן כללי כדאי מאוד זה רכב עם הרבה פוטנציאל לשיפורים....

אז שהיה לך בהצלחה

POWERD BY C....

פורסם

משהוא פה מוזר לי Peugeot 106. אתה מצאת אחת כזאת למכירה או שאתה מחשב לפני שאתה מצאת כזאת.

כי כל אחד שמוכר אוטו כזה כמו 205 ראלי (שזה בכלל נדיר ) ו205 GTI לוקח כמה אלפים מעלה המחירון במיוחד על הראלי.

אני ראיתי ראלי 205 שנת 92 ב30000

לי לפחות נראה שאתה מסתכל על המחירון ומחשב לך כמה ישארו בצד וכמה תטרך להוציא על האוטו.

יהיה לך קשה מאוד להחזיק את האוטו הזה בתקציב מוגבל. מכוניות כאלו דורשות הרבה טיפולים (הם לא בקטע של האמניות אלה ההנאה מנהיגה) אז ככה שהיתי ממליץ לך לא ללכת עליה אלה על משהוא אמין ובמיוחד בתקציב שלך. שהוא גם ככה נמוך

מקווה שעזרתי לך

1.6 206

פורסם

מצאתי אחת כזאת למכירה, יש לי כסף להשקיע בה (4 אלף ואחרי החופש הגדול עוד 5 אלף)

אבל אני לא יודע אם זה שווה את זה... כי מאוד חשוב לי הנאה בנהיגה

ואני רוצה לדעת איפה ההנאה יותר גדולה לפני שאני משקיע כל כך הרבה כסף באוטו

אז שאלתי היא אם אני צריך להשקיע יותר מהסכום שיש לי?

ואם זה באמת שווה את הכסף? כי בסך הכל זה שנת 89...

רנו קליאו 96 RT

פורסם

למר פז'ו 106 - קודם כל אני מבין שאתה בן 17, נכון? עוד מעט מתגייס, ואז מי יודע אם יהיה לך זמן לאוטו. לקנות אוטו כזה זה בבחינת חתול בשק. אתה לא יודע כמה הוצאות יהיו לך עליו ויכול להיות שיהיו הרבה. אתה מוכן לכזאת השקעה? אולי כדאי לשמור על הכסף?

רכב כזה ב-13 אלף יכול להיות גם דפוק מכל הכיוונים, אי אפשר לדעת. הייתי ממליץ לך לחפש משהו אחר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש הרבה 205 רגילות ושמורות, GTI רובן המצב לא טוב, לא שמורות

(מגורזנות :lol:), בגלל זה עדיף עכשיו בגיל 17 לקנות 205 רגילה שעלויות האחזקה שלה יותר זולות, ויש הרבה שמורות, תחפש ותמצא 205 שמורה.

• תוכן חדש...