Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בין הסאבים האלה...

http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=COMPC12&Ca t2Cat1ID=61&Cat2ID=177&aff=Zap

http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=TSW306C&Ca t2Cat1ID=61&Cat2ID=177&aff=Zap

http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=P112S4&Cat 2Cat1ID=61&Cat2ID=177&aff=Zap

אני רוצה לקנות סאב גג עד 500 ש"ח בלי שום קשר לתיבה...אם יש משהו יותר מומלץ מזה אז תמליצו

כרגע מורכב באוטו:

מגבר: jbl -gto 75.4

רמקולים: infinity 6913i

רדיו דיסק: pioneer DEHP6750MP

פורסם

שלום לך מוטורישטה

אז ככה

הC12 הוא סאב של 300\150 W כנ"ל הקופורד והפיוניר הוא 1000\400

להגביר את הפיוניר על הJBL לא נראה לי ינצל במאת האחוזים את הסאב,

לגבי ה2 האחרים הם ינוצלי בצורה מטורפת ומושלמת ,

לפי דעתי היום חברת קיקר זה הסאב הכי איכותי בשוק , היה לי פיוניר והיה לי רוקפורד ואני עכשיו על קיקר,

והוא יותר איכותי מהשתיים האחרים,

אצלי הקיקר מוגבר על 110 RMS ופותח לי את האוטו, על 200 RMS הוא ייפתח יותר מדי חזק ויש חשש להישרף,

מה דעתך על הסאב הנ"ל:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=33191

סאב 250 RMS לא יצא לי לשמוע אבל אחרים יעדיו שזה סאב איכותי

פורסם

דבר ראשון חברת קיקר היא לא החברה הכי איכותית בשוק, יש לה מוצרים בינוניים +- לא יותר מזה!

עכשיו בקשר להמלצה שלו על הסאב פיניקס אני מחזק אותו בזה סאב טוב ואמין ולפי דעתי יותר טוב מהפיוניר שחזק ממנו משמעותית!

פורסם
דבר ראשון חברת קיקר היא לא החברה הכי איכותית בשוק, יש לה מוצרים בינוניים +- לא יותר מזה!

אני מקווה שכשאתה אומר שיש לה מוצרים בינוניים +\- אתה מתכוון לסאב הספציפי המדובר, כי אני בטוח שאתה מודע לכך שיש סדרות גבוהות כמו שיש נמוכות.

אז לאט לאט...

שימי.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

דיברתי על החברה בכלליות אי אפשר להגיד שהיא הכי טובה בשוק כיום כי זה לא נכון גם לגבי הדגמים הגבוהים שלהם

פורסם
אני לא דיברתי על הדגם הספציפי אלא החברה כולה,

ובנוסף הדגם ההוא של 150RMS הוא בין הטובים בשוק

אתה טוען שה c12 הוא סאב בין הטובים בשוק?

על איזה שוק אתה מדבר? שוק הפשפשים? שוק המלפפונים? איזה שוק??...

אני לא אומר שהוא לא נותן תמורה למחיר אבל זה בטח ובטח לא אומר

שהוא אחד הטובים בשוק.... כי הוא לא.

פורסם
בו תגלה לנו איזה סאב 150 RMS עדיף על קיקר C12 במחיר שלו
לא ידעתי שהשוק מורכב רק מסאבים של 150RMS בתקציב של עד 500 שקל.....

ואני אגיד את זה עוד פעם זה שה C12 נותן תפוקה יחסית למחיר זה עדיין לא הופך אותו לאחד הטובים בשוק.. כי השוק הוא רחב הרבה יותר... ואם אתה רוצה דגמים אני יכול לתת לך כ 5 דגמים שמבחינתי עדיפים על ה c12 במחיר הזה, אבל כל אחד והטעם שלו ככה שאין טעם מה שמבחינתי עדיף לאודווקא יהיה עדיף מבחינתך או מבחינת פותח השרשור..

פורסם
בו תיתן לנו דגמים יותר טובים באותו תקציב

קשה לך להפנים שסאונד מבוסס על היבט אישי אההה?

משמע שאם אני מעדיף משהו אחד הוא לאודווקא יהיה טוב למישהו אחר..

אולי ככה לא ההיתי שואל שאלה כזאת מטומטמת..

אבל אני אענה לך בכל אופן מה אני ההיתי קונה ועוד פעם זה לאודווקא

אומר מה יותר טוב, אלא מה אני אישית מעדיף.

בתקציב הזה (שהוא דל) אם ההיתי מחפש משהו חזק ההיתי הולך על הפיוניר (נגיד 800)..

לעומת זאת אם ההיתי מחפש משהו שקצת יותר השתלב עם המוסיקה ההיתי הולך נגיד על הreflex 130.

בכל אופן תבין שאין כזה דבר סאב יותר טוב מהשני... יהו אנשים שתביא להם קננווד ויגידו לך שהוא יותר טוב מאינפינטי קאפה, כל אחד עם הטעם שלו.. אין בזה חוקים..

** http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=REFLEX130&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=177

פורסם

חאלס להתווכח סתם...

בקשר לסאב של קיקר...היה אותו לחבר שלי יצא לי לשמוע אותו הרבה פעמים והוא גם היה מורכב לאותו שלי כמה שעות ולא ידעתי שזה היה בכלל הסאב הזה. הוא חלש לאללה ודיי עלוב אפילו אני יכול לקנות אותו ב-500 עם תיבה אפילו פחות.

בקשר לרוקפורד הוא נראה לי הכי סבבה ואמין אבל התיבה הורסת פה, כי רק תיבה מקורית תתאים לו באמת, ותיבה מקורית עולה 400 ש"ח +-

והפיוניר יש אותו לאחי אותו הדגם, האמת היא שלא כל כך אהבתי אותו...אולי בגלל שאני לא אוהב את הסאונד של התיבה האתומה.

אז מה עושים?

יש עוד המלצות?

פורסם

אחי זאת החלטה שלך בסוף, אני אישית המלצתי לך, תעשה עם זה מה שבא לך ,

הכול עניין של איזה מגבר חזק יש לך,

עם תוכל להגביר 1500 RMS באום 1 אז קח L7 אבל שאתה שם 500 שקל אל תצפה שהחלונות יתנפצו...

יש לך 2 אופציות:

1. לחפש סאב בתקציב שיתאים לך

2.לחסוך עוד קצת ולהביא סאב כבד יותר

פורסם

לי יש את הקיקר המדובר בתיבה אטומה קטנטנה והוא מוגבר גם ע"י הJBL שלך ואני מרוצה ממנו פצצות הוא חזק(יחסי), פנצ'י ונציל מאוד גם לי היו חששות בקשר אליו אבל אני מרוצה בוא נגיד שיותר מזה במערכת הנוכחית שלי אני לא רוצה כי זה סתם ישמע כמו הערבים האלה שמגבירים ולא שומעים כלום חוץ מרעידות אם תרצה אתה יכול לבוא להיתרשם הרוקפורד יותר חלש והפיוניר אחרי זמן מסויים הבאסים נהיים מרוחים ולא מדוייקים(לא שבהתחלה הם יותר נורמליים) אבל כול אחד מה שהוא אוהב

HU-premier 770 AMP1-jbl gto 75.4

AMP2-lightning-audio 150.2 SUB-KICKER COMP 12

REAR- infinity refrence COMPONENT-morel dotek

• תוכן חדש...