Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני ממליץ על הSTP חומר מעולה.

אם יש לך גישה למכונת קיטור אתה יכול לנקות איתה את הרכב והוא יהיה כמו חדש, ניקתי ככה את הרכב והוא ממש ניראה כמו חדש גם הריפודים וגם הפלסטיקה.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

חומר מעולה שאני מאוהב בו הוא של חברת "The Treatment".החומר עצמו כחלחל בבקבוק שחור,נועד לניקיון ריפודים אבל מנקה גם פלסטיק בצורה מעולה,כבר כתבתי עליו בעבר, ניקיתי איתו את ריפוד הגג בקנגו המשפחתי ובפיאט מריאה שלי ז"ל.לא ידעתי שהגג של הפיאט היה כל כך מטונף...והקנגו? הריפוד נראה אפריקאי-כאילו מישהוא ריפד עם זברה,לפי הפסים השחורים(אגב לכל מי שנוסע עם חלון פתוח-את כל הזבל הזה אתם נושמים.מצד שני גם אני אוהב חלון פתוח...)החומר ניקה בקלות את כל השחור.מומלץ ביותר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

באיזור השרון אני לא יודע.... אני חיפאי... בחוצות המפרץ בחיפה יש חנות רכב בשם קארמרקט(או אוטוסנטר או משהוא דומה-לא מצליח לזכור את השם אף פעם...)ומשם אני קונה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
דווקא רשום על הבקבוק של הSTP לא להתשתמש על תקרת הרכב...

היה מבצע ענק באוטודיפו Tuff Stuff+Son Of Gun שניהם מיכלים גדולים ב39.90 באוטו דיפו.

הTuff Stuff נרכש במיוחד כדיי לנקות את תקרת הרכב(לאנטיס עם SUN ROOF).

לאחר פתיחת אריזת השרינק של המבצע של 2 המיכלים שמתי לב שרשום באותיות קטנות מאוד-"אין להשתמש לניקויי תקרת הרכב!" והשאלה השאלתית היא מאיזה סיבה לא ניתן להשתמש במוצר לניקויי תקרת הרכב?

מישהו ניסה לנקות עם המוצר את תקרת הרכב? מה הסיכון?

פשוט התקרה של הרכב הספציפי השחירה מפיח כזה ובעל הרכב מעוניין להבריק אותה.

תודה

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

החומרים של חברת "טריטמנט" הם מעולים, אני לא מכיר את המוצר הספציפי אבל זו חברה מעולה בכללי.

אני משתמש (וממליץ בחום) לריפודים ב"אוטו גלים" שמשווק ע"י "יעקבי" - מוצר מעולה!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני לא יכול להמליץ לך על חומר ניקוי,

אבל אני יתן לך עצה.

כשתנקה את הריפוד אל תשתמש במברשת אלא במטלית או ספוג רך,

ותעשה את זה בעדינות ולא עם הרבה חומא כי הריפוד מודבק בדבק

ואתה יכול לגרום נזק לריפוד בכך השהריפוד יתרפה מהגג.

מה שאני כן ממליץ לעשות ניקוי כללי פנימי בשטיפת רכב מקצועית

זה עולה בסביבות 400 שקל והם מבריקים לך את כל הפנים כולל

מושבים גג דלתות והפלסטיקים והרכב ניהיה ממש כמו חדש מבפנים.

בהצלחה.

פורסם

הרכב במצב חדש רק הגג מלוכלך עקב כך שנסעו בו עם חלונות פתוחים המון ופיח נדבק לדיפון הפנימי של הגג.

ההוראות של החומר הם ריסוס המשטח בקצב המתנה של 2 ד"ק וניגוב במטלית....

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...