Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מס על ליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין.

בדיוק כמו בפעם שעברה (מרץ 2005) יודיעו את זה כנראה פחות משבוע לפני סוף החודש.

ניחוש שלי: בחיים לא יגיעו לשווי מס ריאלי (2800-3000 שקל לקבוצה 2). יגיעו אולי לסביבות 2000 שקל מ-ק-ס-י-מ-ו-ם.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אין.

בדיוק כמו בפעם שעברה (מרץ 2005) יודיעו את זה כנראה פחות משבוע לפני סוף החודש.

ניחוש שלי: בחיים לא יגיעו לשווי מס ריאלי (2800-3000 שקל לקבוצה 2). יגיעו אולי לסביבות 2000 שקל מ-ק-ס-י-מ-ו-ם.

אני לא הייתי בטוח בזה . ראה מקרה הדיזל , כשהאוצר ראה שכול עם ישראל ואשתו עברו לדיזל , יצאו להם העניים מרוב צער על הכסף שהם כביכול "מפסידים" , ודאגו לסגור את זה .

במקרה הזה גם כן זה כבר לא האליטות, זה כול עם ישראל ואשתו, וזה הרבה כסף . "אז מה אנו נחשה על שדידת הקופה הציבורית במסווה של מקלט מס ? היו לא יהיה "

מאידך זה יהיה קשה לביצוע ויש לזה השלכות כלכליות כ"כ קשות עד שאני מקווה שלא , אבל בטמטומם הם יכולים

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

תעשה חיפוש, דובר על זה רבות.

המגמה הנוכחית של רשות המישסית היא "גביית מס אמת", כלומר גביית מס לפי שווי ריאלי וצמצום מקלטי/עיוותי מס.

בשילוב עם ממשלה "חברתית" גוזלת תקציבים שבשנה הבאה תאילץ להעביר תקציב מנופח ובזבזני לא יהיה מנוס מלמסות הטבות שחלק נרחב מהציבור רואה אותם בעין צרה.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

אמת. אחת אחרי השניה, נעלמות כלמיני "פרצות" בחומת ההתעללות בשכיר, ואנו חוזרים למצב שבשבילו נולדנו - מפרנסי מעוטי יכולת...

מצד שני, אל תשכח שמחירי הדלק גם הם במגמת טיפוס. כל 30 אגורות שהדלק עולה שווים משהו כמו 50-100 ש"ח לחודש (תלוי כמה - ואיך - אתה נוסע).

בסך הכל, ואני אומר את זה באנחת ייאוש ופנים מכורכמות, זה לא שיש לך ברירה אחרת. אתה נדפק בכל מקרה. PAY UP, החינוך התורני צריך אותך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
בזמן האחרון מתרוצצת שמועה על העלאת המס על הליסינג

יש כבר החלטה סופית לגבי ההעלאה המתוכננת ?

ותאריכים / סכומים להעלאת המס ?

מישהו צריך לממן 27 שרים... למה לא ליפול על אנשי ההייטק המושמצים (גם באתר זה)?
פורסם

יש לי שאלה בהקשר הזה...

למה בכלל יש מס על ליסינג? אני לא מבין את זה.

הרי העובדים משלמים על הליסינג ממיטב כספם, וזה הרבה כסף. אני למשל, אם ארצה ליסינג דרך מקום העבודה, אצטרך להיפרד מ-2500 ש"ח (נטו!) כל חודש.

אני קונה פה שירות לכל דבר, לא קיבלתי כלום בחינם. למה לשלם עליו מס?

פורסם

כי אתה משלם לליסינג מהברוטו שלך, לפני שניקו לך מס.

ואז מוסיפים לך תוספת שווי למס , שכיום עומדת על 1330 שקל או משהו כזה שרק עליהם אתה משלם מס.

בתור שכיר שלא משתמש בשירותי הליסינג האלה , אני לא משלם על האוטו שלי מהברוטו אלה מהנטו , זה הפליה שצריך לתקן , עדיף אם היו מתקנים ומשווים את תנאי הליסינג לכלל אזרחי מדינת ישראל ולא גורמים לליסינג לשלם יותר כי סה"כ זה הטבה טובה.

פורסם

יכול בהחלט להיות שתהיה עוד העלאה במס, אך סביר להניח שלא יעשו זאת ב"מכה אחת" כדי לא לגרום לזעזועים גדולים מדי למשק. לא בטוח אגב שהמדינה תרוויח מזה משהו - הקטע פה הוא חוסר השיוויון בין העובדים במשק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הם בחיים לא יצליחו לקחת שווי שימוש ריאלי ב100 אחוז..

הרי מעל 300 אלף ש"ח זה קבוצה 7..

ולא הגיוני ששווי שימוש של רכב שעולה 350 אלף ש"ח ורכב שעולה 2 מליון ש"ח - זהים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
הם בחיים לא יצליחו לקחת שווי שימוש ריאלי ב100 אחוז..

הרי מעל 300 אלף ש"ח זה קבוצה 7..

ולא הגיוני ששווי שימוש של רכב שעולה 350 אלף ש"ח ורכב שעולה 2 מליון ש"ח - זהים.

תגיד לי מי בדיוק מקבל קבוצה 7 ?

או מנכ"לים של חברות בבורסה או בעלים של חברות בורסאיות שחלק מהרווחים הם לוקחים בצורת משכורות עתק והחזר הוצאות ע"מ שלא יצטרכו להתחלק עם כל עם ישראל ברווח שנובע מפרמית שליטה . עליהם מס הכנסה אפילו לא חולם לקבל שווי ריאלי . מחר הם יצליחו למצוא דרך לגבות שווי ריאלי , מחרתיים ימצאו פרצה נוספת בתקנות המס ע"מ לסרס את זה .

שתבין כשהמערכת מושחתת ולא שקופה לחלוטין כמו מערכת המס בארה"ב למשל . בלתי אפשרי לחסום את כול פרצות המס אתה סוגר אחת ימצאו שתיים אחרות . אבל מי שיכול להרשות לעצמו רו"ח כאלו ועו"ד כאלו שיכולים להלחם במס הכנסה זה לא אתה ולא אני . והם ממילא לא משלמים מס אמת

הנה ראה מקרה של סטף ורטהיימר , כול הכבוד לו אבל עם זאת הוא יצא עם 25% מס בלבד . ואתה יודע מה זה בסדר , כי אם הוא היה רוצה באמת , הוא היה מעכב את המכירה ובונה לו מקלט מס ומשלם פחות .

מה נעשה תמיד בכל מהלך ההיסטוריה עשירים תמיד שילמו פחות מהעניים (באופן יחסי לא באופן אבסולוטי) ועוד טענו שהם עושים טובה שהם מעסיקים אותך . אלו החיים העניים הם עניים והעשירים עשירים

בברכה יהודה

נ.ב לפחות אצלנו זה עדיין לא כל כך דורסני כמו באמריקה , עדיין אין לנו כמויות יחסיות של הומלסים כמו שם

בברכה יהודה

פורסם

אני לא מסכים עם ההגדרה שלך למי שמקבל רכב מקבוצה 7..

לאבא שלי יש רכב מקבוצה 7, וגם לאנשים אחרים ששווים למעמדו בחברה ולאנשים במעמד נמוך יותר יש רכבים מקבוצה 7..

אל תשכח שקבוצה 7 מתחילה ב299,990 ש"ח.. וכבר בBMW 3 אתה מגיע לסכום הזה..

וכך גם בגרסאות הקצת יותר חזקות ומאובזרות של הA4 והC CLASS או בפאסאט 2TFSI (עם עוד קצת תוספות לא סטנדרטיות..) וכו'..

סטף שילם 25% מס כחוק.. הוא לא ניסה להתחמק ולא שום דבר..

הוא שילם בדיוק מה שקובע החוק, וזה לא משנה מה שווי העסקה...

הכסף שהוא קיבל לא היה משכורת שלו.. זה היה תשלום חד פעמי שהוא קיבל בתמורה למכירה של מניות..

מכירה של מניות חייבת במס של 25% מהרווח שלך..

כיוון שפה לא מדובר בחברה שהוא קנה, אלה הקים - אומרים שהרווח הוא 100% (וזה ממש לא נכון)..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אני לא מסכים עם ההגדרה שלך למי שמקבל רכב מקבוצה 7..

לאבא שלי יש רכב מקבוצה 7, וגם לאנשים אחרים ששווים למעמדו בחברה ולאנשים במעמד נמוך יותר יש רכבים מקבוצה 7..מצטער לא ידעתי

אל תשכח שקבוצה 7 מתחילה ב299,990 ש"ח.. וכבר בBMW 3 אתה מגיע לסכום הזה..

וכך גם בגרסאות הקצת יותר חזקות ומאובזרות של הA4 והC CLASS או בפאסאט 2TFSI (עם עוד קצת תוספות לא סטנדרטיות..) וכו'..

סטף שילם 25% מס כחוק.. הוא לא ניסה להתחמק ולא שום דבר..לא טענתי שהו ניסה להתחמק , דווקא אמרתי שכול אלו שצועקים שידעו שהוא היה יכול לצאת בפחות אם הוא היה רוצה להתחמק

הוא שילם בדיוק מה שקובע החוק, וזה לא משנה מה שווי העסקה...

הכסף שהוא קיבל לא היה משכורת שלו.. זה היה תשלום חד פעמי שהוא קיבל בתמורה למכירה של מניות..

מכירה של מניות חייבת במס של 25% מהרווח שלך..

כיוון שפה לא מדובר בחברה שהוא קנה, אלה הקים - אומרים שהרווח הוא 100% (וזה ממש לא נכון)..

הנקודה היתה שבישראל העשירים שיכולים לשלם יכולים לצאת ממס אמיתי ע"י פרצות במס , רק השכירים והעצמאיים שאינם באלפיון העליון לא מצליחים גם לא לשלם מס וגם להיות זכאים

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
נ.ב לפחות אצלנו זה עדיין לא כל כך דורסני כמו באמריקה , עדיין אין לנו כמויות יחסיות של הומלסים כמו שם

את זה עוד נראה.ימים יגידו.....

פורסם

בדרך חזרה מחיפה לפני כחצי שנה שמעתי ראיון עם שר התחבורה לשעבר, לשמחתי, מאיר שיטרית.

כל הקטע של העלאת מיסים כאן, לא באה בגלל שבאמת אכפת להם משיוויון בין העובדים, לא לא, שלא יטעו אתכם.

כל הקטע כאן הוא בכדי לשרת את עשירי הארץ, הרי מה יקרה? יעלו את השווי של רכבי הליסינג, שהם כמעט 50%, אם לא יותר, מכלל המכוניות שעל הכביש, ובכך יאלצו אנשים לנטוש את "ההטבה".

דבר היגרום, לפי השר מאיר שיטרית, להקטנת הזיהום ולהקטנת הפקקים, כך כל אלו שכן יכולים להרשות לעצמם, כולל השרים במדינה, להגיע ממקום למקום מהר יותר ובנוחות, בעוד אתם תדחסו ברכבת או אוטובוס.

מאיר שיטרית משקיע 5 מיליארד שקל ברכבת ולא סתם, הוא מצפה שתשתמשו בה.

Maserati.

• תוכן חדש...