Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנבה בלוד ב.מ.וו 1502

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערנו אין פיתרון לבעיה.

כל מי שיודע ליקרוא טוב שרטוט חשמל יכול לנטרל כל קודנית, אזעקה וכד'....

לפי שמועות: רכב עם איתורן מכניסים למכולה וזה מפריע ליחידות שידור לשדר את מיקום הרכב.

רכב שעומד ברחוב עם סנדל אפשר להרים...

רכב שקשור עם שרשרת אפשר לשחרר עם ברנר...

חבר אמר אתמול לא להיסתובב במקומות בהם אחוז הפשיעה גבוהה, הסיבה: כדי שהרכב לא יסומן. אבל גם תוך כדי נסיעה ברחוב, או בכביש מהיר, אפשר ליפול קרבן לגנב שיסמן את הרכב ולפי מספר ברכב הוא יגיע לכתובת הרכב....

אים פורצים בנקים בלילות אז אין סיבה שיפתחו חניון/מחסן כדי להגיע לרכב הרצוי...

תנסה לחשוב מהצד השני. ותיראה שכל מחסום אפשר לפתוח.

הבעיה היא שכל מי שמגיע לכיסא שוכח מה הבטיח בדרך....

בתקוה שהמצב ישתנה.

משה אזולאי.

(שיורד מספר פעמים בלילה לחניון לבדוק שהרכבים במקום ובמצב תקין...).

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

אין ביטחון אולטימטיבי, ואין תחליף לביטוח טוב....לא מקל על הכאב אבל עדיף על האלטרנטיבה...

מושון, לא צריך לקרוא מפת חשמל בכדי להפיל אזעקה של רכב, אם הייתי מספר פה כמה זה פשוט, אנשים היו מרביצים לעצמם....רכב ימשיך להיגנב ואין מה לעשות.... יש להגביר את המודעות ולהקשות כמה שיותר על הגנב, אסור שהרכב יבלוט וימשוך תשומת לב מיותר, להרבות באמצעי ביטחון גלויים והרכב ישאר ברשותינו-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רשמתי את המספר של הרכב שלך

אני נמצא במחסומים של עוטף ירושלים וכבר תפסתי 4 רכבים גנובים שהיו אצל ערבים

אם אני יראה ב.מ.וו. כזאת עוברת במחסום אני ידווח על זה

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני אמרתי לחברים שלי במחסומים שיודיעו לי על כל רכב אספנות שהם רואים, בינתיים אני שומע רק על מרצדסים

haters will hate

פורסם

ביום שישי בשעות הערב 19:00 ראיתי במוו בצבע זהה לשלך מול הכניסה הדרומית ללוד (הראשונה מכוון רמלה) כשהיא בתנועה לכוון צפון(אני הייתי בתנועה לככון דרום), את מס' הרישוי לא ראיתי.

יתכן שהרכב עדין מסתובב באזור ובשעות היום הוא מוסתר !!!

מצא משה

פורסם
חברים יקרים , אבקש את עזרתכם באיתור רכב מסוג ב.מ.וו מדגם 1502 שנת ייצור 76 בצבע אדום .

כל מידע יתקבל בברכה .

:

האם יש משהו חדש?, האם טלפנו כדי לסחוט אותך? האם משהו ראה אותה בחלק אחר של המדינה?

עדכן את ה"להוטים ל B.M.W "

מצא משה

פורסם
האם יש משהו חדש?, האם טלפנו כדי לסחוט אותך? האם משהו ראה אותה בחלק אחר של המדינה?

עדכן את ה"להוטים ל B.M.W "

לא לצערי אין כל חדש , גם לא טלפונים למטרת "סחיטה" . . .

מצא , ד"א שלחתי לך ה"פ . אולי תעיין בה שוב .

נתן

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם
מצא , ד"א שלחתי לך ה"פ . אולי תעיין בה שוב .

נתן

איני יכול להיות איש בשורות, ראיתי ביום ו' שעבר רכב בצבע זהה נוסע על כביש 40 לכוון צפון, השעה היתה דמדומי ערב, והמקום - הכניסה הדרומית של לוד, אני אישית הייתי באותה צומת צפונה לכוון בילו לאחר המפגש בקפה טו- גו/ת"א. כך שאין לי בטחון שזה הרכב שלך מאחר ולא ראיתי את מס' הרישוי.

בעצם ממועד זה התחלתי להסתכל טוב סביב.

מצא משה

• תוכן חדש...