Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות סירה מתנפחת, אציין שאין לי שום ניסיון ושום ידע בעניין. הסירה תשמש אותי בגיחות לכינרת ואולי גם לנהר הירדן ולים.

התקציב הוא 1200 שקלים. הסירה היחידה שמצאתי באינטרנט היא זו:

http://www.220v.co.il/site/productspec.asp?id=2561

ממה שהצלחתי להבין היא טובה.

אשמח אם תיתנו את דעתכם על סירה זו ואם תעזרו לי בעניין.

פורסם

לגבי סירות מתנפחות אני לא יודע..

אבל אני די בטוח שיש כמה חברי פורום שיוכלו לעזור לך בבובות מתנפחות..

תומר? :roll:

עריכה: רק עכשיו ראיתי את האשכול של Blue-Jay..

:\

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

חשבתי להגיב או לא, לפני שהטופיק יהפוך לסתבלט אחד גדול.

אז ככה יש לי הרבה נסיון עם ס"גים עם מנועים (סירות גומי) חיל הים.

סירה טובה ללא מנוע עולה יותר מ10000 ש"ח. הסירת שנתתה לה קישור לא שווה כלום.

אל תקנה את השטות הזאת חבל הכסף.

פורסם

טוב אם אתה מחפש סירה שתיהיה עמידה ואיכותית שתחזיק לך מעמד כמה שנים טובות את תישקח מהחרא מהזבל סיני הזה שאתה הראתה לנו קישור שלו ותילך על סירות של חברה בשם ZEBQ הסירות בנויות בצורה הכי טובה שתימצא היום בשוק וכמו שאמר החור עם ההודעה לפני אתה צריך להעלות את התקציב שלך עם עוד סיפרה ואולי יותר.

אני יתן לך דוגמא לי יש סירה של ZEBQ (שדרך אגב עכשיו הקומנדו הימי מישתמש בהם במקום בזודייקים הישנים והטובים) שהיא עולה לא כולל מנוע 16000 ש"ח עם המנוע הגענו למשהו כמו 22000 ש"ח.

אם אתה רוצה לראות בעניים שלך את הסירות ומחירן הייתי ממליץ לך ללכת ליבואן שנימצא בתל שחר וקוראים לחברה SEA-SPEED שדרך אגם יש להם אתר באינטרנט שאתה יכול ליראות שם גם קצת דברים.

אם יהיו לך שאלות אתה מוזמן לישאול.

בברכה צביקה

GET RICH OR DIE TRYING

Aliens infected us, its about time we infected them

פורסם

שכחתי להגיב לך גם על הסירה שיש לך שמה שאל תיסתמך על התמונה של הסירה שיש לך למטה בקטן עם הגגון הזה כי אני דיי בטוח שלא תקבל את הגגון הזה ולא את הסירה הזאת יותר הגיוני משהו בכיוון הירוקה המעפנה.

GET RICH OR DIE TRYING

Aliens infected us, its about time we infected them

• תוכן חדש...