Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק 205GTI 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם הצריכה נבדקה בנסיעה אחת בלבד ? או בנסיעה משולבת ? במנוע קר ? חם ? למשך זמן ממושך ?

בכל מקרה נסיעה ב-205GTI במהירות 100 קמ"ש אינה חסכונית. בגלל הגיר הקצר הסל"ד יהיה גבוה מ-3000 ולא ממש חסכוני.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני לא הסתכלתי על צריכת הדלק, אלא רציתי לבדוק אם יש איזשהיא בעייה.

אם אתם אומרים שזה סביר, אז סבבה.

אגב, עוד בעייה שראיתי היא שאחרי "לחיצה" הטורים משחקים בין 900 ל-1100. בעמידה הם עומדים "פלס" על 1100. האם יש באחד הדברים שתיארתי בעייה?

פורסם

לא צריך להיות ככה

להשכלה כללית, בשנות ה90 וקצת לפני, ה205 סבלו מהבעיות האלה ושהכל היה חדש!!!!

היה פתרון, ולכן אשאל:

איזה שנה האוטו?

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
205GTI, ואתה מסתכל על צריכת דלק ?

לא ברור לי אם אתה מופתע מזה שמדובר ב205 או בGTI...

גם ברכב מוגדש וספורטיבי שידוע שצורך יותר דלק ברכב שאינו כזה, צריכת הדלק היא דבר משמעותי ואין שום סיבה "להתעלם" ממנה.

אם יש חריגה בצריכת הדלק מתקנים את התקלה (במידת האפשר) וגם פה אפשר להנות מצריכה נמוכה יותר.

אגב, לפותח השרשור, לא יודע אם נכון לעשות השוואה אבל אצלי בA3 יש מנוע 1.8 (טורבו) והצריכה מחוץ לעיר בנסיעה רגועה היא בסביבות 1 ל 11-12.

פורסם

הצריכה שלי באוטו עומד על 11.5 עם אוקטן 98

נסיעה משולבת

לגבי הבעיה של הטורים הלא יציבים זה

או שחיקה בלוח פחם שיש ב AFM שהפתרון הוא להחליף AFM

גורם נוסףהוא הSAD או החיישן בוקר טוב

שממנו שווה להתחיל לשלול קודם

שווה לנקות בכל מקרה

http://www.psi.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=5489

בהצלחה

חיה בסכנת הכחדה 205 GTI

פורסם

רכב שנת 89

אוקיי-- יש לבדוק כיוון מצערת בסיסית , יש שם כיוון לענין והוא מהותי.

יש לבדוק חיישן TPS שעובד על 3 מצבים, סרק , מלא, וביניים, צריך לוודא שמצב סרק אכן מכוון למצב סרק (זהו חיישן מתכוונן), יתכן והוא לא מפסיק את הפולסים למזרקי הדלק ,עת עזיבת הגז, ו/או התגלגלות בירידות ללא גז.

יתכן ויש בעית כיוון (והיו עוד שהיו חדשות) ב AFM , יחידת ספירת האוויר, ואני לא מדבר על תקול, אלא על תקינים שמיום היוולדם היו בעיות.

יש לוודא שוסת לחץ דלק פועל בשיחרור לחץ ,והצינורית ואקום מחוברת אליו, והוא לא תפוס על "נעול", אם הוא לא פועל, יוזרם יותר כמות דלק למנוע על אותו זמן פולס מזרק מהמחשב.

מעבר לזה:

כדאי לבצע שם ניקוי מזרקים, תאי שריפה, בית מצערת ,לבדוק פילטר אוויר במצב חדש, ובדיקת נתונים חיישן טמפ' מנוע.

יש לוודא: אגזוז לא סתום/סתום בחלקו, ועוד מס' בדיקות.

מכיוון שבאוטו הזה אין חיישן חמצן לתיקון זמני הזרקה בעקבות פליטה לא ראויה (וגם אם היה, חיישן חמצן מוגבל במה שהוא יכול לשנות), יש לוודא תקינות וכיוונים, של כל הפרמטרים שרשמתי, הם ולא רק הם.

בברכה

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ה GTI שלי הייתה נותנת לי באופן קבוע צריכה משוקללת של 12 ק"מ לליטר.

אני אוסיף למען גילוי נאות שהרכב בכלל לא ידע איך עיר או רמזור נראים.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...