Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש ברשותי מאזדה לאנטיס שנת 2000

בצבע לבן

ועכשיו יש כמה שריטות בדלתות

וקילופים בטמבונים קטנים לא רציניים

שהאוטו עבר תאונה או משהו חס וחלילה

ואנשים מדברים על ספריי לצבוע תאוטו

אפשר לדעת מאיפה לקנות תספרי הזה ואיך עושים את זה?

כמה הוא צריך לעלות

תודה

מי שלא בוכה, לא גודל!

פורסם

עזוב אותך משטויות, חבל על העצבים שלך (למרות שהרכב שלך לבן ולכן לא יהיו הבדלי גוונים). אני כבר פעמיים הכנסתי את האוטו שלי בשנה האחרונה לתיקונים וכל פעם אני עוד יותר מתעצבן. כל מי ששואל אותי האם לעשות צבע קומפלט לאוטו אני אומר לו שזה לא שווה את הכסף והעצבים כי גם ככה אנשים יפתחו עלייך דלתות, ידפקו לך את האוטו בחניה ויגידו לך "זה שריטה קטנה, אין פה שום דבר, קצת וקס וזה יורד".

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

שלום!

יש ברשותי מאזדה לאנטיס שנת 2000

בצבע לבן

ועכשיו יש כמה שריטות בדלתות

וקילופים בטמבונים קטנים לא רציניים

שהאוטו עבר תאונה או משהו חס וחלילה

ואנשים מדברים על ספריי לצבוע תאוטו

אפשר לדעת מאיפה לקנות תספרי הזה ואיך עושים את זה?

כמה הוא צריך לעלות

תודה

אל תקנה סתם צבע שקונים באוטו-דיפו או ממקומות דומים. גש לצבעי (מומלץ לגשת למוסך מורשה של מאזדה שיש לו גם פחחות וצבע) ובקש מהם צבע שמתאים לפי קוד הצבע של הרכב שלך בתמורה ל-50 ש"ח או קצת יותר.

הצנצנת עלייך.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...