Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפור שקרה לי אתמול - מתסכל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פשוט חייב להוציא את זה : מ-ת-ס-כ-ל .

אתמול פרצו לי לאוטו, שברו שמשה גנבו רדיו דיסק MP3 , רמקולים .

עשו בלאגן קרעו את כל החוטים מהשורש (לא שציפיתי שישימו איזולירבנד - אבל למה מהשורש.. )

אני מתבאס (לא נורא יש ביטוח - לא ממש פרטים בהמשך)

הולך למשטרה, הפקידה שם בקושי רושמת את הפרטים (פקידה : "החבר'ה של הטביעות אצבעות בהפסקת אוכל -נשמה, לא,לא יעזור אם תחכה אחרי ההפסקת אוכל הם הולכים הבית" - אני (מסנן): אם הם הולכים הבית תיכף, למה הם בהפסקה) .

לה משנה, אני עוטף את החלון בנילון עד מחר (גם הזגגים הלכו הבית) ונוסע הביתה .

בדרך רואים אותי 2 שוטרים עוצרים אותי בצד ורוצים לתת לי דו"ח : "הניילון לא מאפשר לך לראות את המראה הימנית .

לך הבית ...^&&^&$!# .

במזל היתה להם קריאה בקשר , אז הם עזבו אותי, באמת תודה רבה .

עכשיו מתברר שהביטוח עושה בעיות ורוצה השתתפות עצמית של 620 שקל , עבור רדיו דיסק שמוכרים בזאפ ב619 .

מנחוס .............

אין מה למהר כי אין לאן להגיע

• אחראי פורום
פורסם

בעסה, תנחומי....

לפני 4 שנים "ניקו" לי גם את האוטו , עשו ממש מכה ברחוב -

להונדה אחת גנבו כל דבר אפשרי (מערכת,רמקולים,תלשו טוויטרים,מגבר...),

ועוד מאזדה חדשה בלי ביטוח - קרעו אותה ואז דירדרו מההר.

נפגשנו כולנו במשטרה...לא ששמו עלינו יותר מידי.

הכי נורא היה לראות טביעות אצבעות על כל הדשבורד :evil:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הפסקת אוכל ואחרי זה הביתה. נפלא! משטרת ישראל גייסה את הומר סימפסון.

מי יכול לאתר בשבילי את השיר של body count שבו ice-t מנסה להזעיק שוטר שבדיוק אוכל דונאטס?

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

גם אני דיי נידהמתי לפני שעתיים:

בהיותי עובד בכביש 6, הגיעה קריאה על תאונה ורכב תקוע בנתיב שמאל.

לאחר דיווח לאת"ן, עברו מס' דק' והסייר כבר הגיע למקום והתחיל לטפל באירוע.

במקביל מתקשרים מאת"ן ומודיעים שאין ניידת פנוייה לטובת תאונת דרכים וביקשו שהסיירים יטפלו באירוע.

ייצוין שהתאונה הייתה תאונת שרשרת...

שירות למופת.

Veni Vidi Vici

פורסם

מי יכול לאתר בשבילי את השיר של body count שבו ice-t מנסה להזעיק שוטר שבדיוק אוכל דונאטס?

לא ICE-T, אבל הנה ציטוט משיר אהוב ונעים מלהקה אהובה מאוד אך נעימה קצת פחות:

[left]Now they're in persuit like Starski and Hutch[/left]

[left]But theres only two of them-the rest are out to lunch[/left]

[left]They call up Dunkon Doughnuts to gather up the rest[/left]

[left]25 piggies with they bullet-proof vests[/left]

[right]

[/right]

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

וולקאם טו ישראל, גם לי אמרה היומנאית "מי מתקין מערכת בג'אסטי ?"

אני חושב שבכלל מיותר להגיד לה "אני!"

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

חבר,באמת מתסכל מה שקרה לך.

אני לא מבין דבר אחד,המערכת/כל הדברים יקרי הערך שיש לך ברכב תסתיר,שים בבאגאז',אנחנו לא חיים באלפים של שוויץ,אבא פעם תפס מישו מתעסק לנו באוטו,בן כמה אתה חושב שהוא היה? 16-21? בן אדם מבוגר בן 40 נרקומן,שלא התבייש לפרוץ לערכת מגן דוד אדום בשביל לגנוב מזרק,ומה לגבי מערכת? יש היום המון פתרונות,תהיה יצירתי להבא: תחביא ברכב,או בתא המטען.

פורסם

השקעתי 90$ במצלמה אלחוטית נגד מים באיביי ושמתי אותה גבוה על הבית שלי מכוונת לחניה.

יש לי אולי 5 חברים טובים שהם שוטרים ואחד חבר ממש טוב שהוא שוטר ותיק, ברגע שיפרצו אם יפרצו (חס וחלילה) אני מראה להם את הוידאו שמוקלט על שרת שמוחבא בבית שלי. ד"א על תזוזה בלתי שגרתית (אפשר לכוון את הרגישות במצלמה) אני מקבל SMS לפלאפון.

כל 36 שעות הוידאו האחרון נמחק מהשרת.

השרת עלה לי 2000 ש"ח ואני משתמש בו לכל מיני דברים לא רק לזה...

פורסם

תן יותר פרטים על השרת בבקשה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תוכנת השרת היא מה שמעניין אותי יותר. איזו תוכנה מבצעת את ההקלטה, ואיך אתה מוציא SMS?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ישנן הרבה תוכנות בשוק, התוכנה שאני משתמש בה אני וחבר שלי הכנו אותה והיא די מותאמת בדיוק לצרכים שלי. ברגע שיש תנודה התוכנה מפעילה קובץ BAT ששולח לי SMS דרך אקאונט עיסקי שיש לי באורנג'. בעיקרון מי שאין לו אקאונט עיסקי יכול לשלוח הודעה דרך אי סי קיו לפלאפון.

פורסם

רעיון לא רע לפרוייקט גמר :wink:

איך בדיוק מועברת תשדורת מהמצלמה בזמן תזוזה חשודה , יש שם איזה שהוא חיישן + מעבד dsp ?

תן עוד פרטים על המערכת אל תתקמצן

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

• תוכן חדש...