Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תנסה לקיים ויכוח עם פולנייה...

אני באמת לא יודע מה יקרה אם אני יופיע עם הרכב מקושט והיא לא תכנס.:roll:

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
תנסה לקיים ויכוח עם פולנייה...

אני באמת לא יודע מה יקרה אם אני יופיע עם הרכב מקושט והיא לא תכנס.:roll:

תשמע ממישהו עם הניסיון.

התחתנתי לפני חודש וחצי בערך, בהתחלה חשבנו לעבור את היום הזה עם הוולקן שלי.

תודה לאל שלא עשינו את זה! למרות שהוולקן היא 5 דלתות ויחסית מרווחת היא עדיין היתה יכולה להיות קטנה מדי.

3 דלתות? אל תעשה את זה לאישתך ולך, בטח לא ביום הלחוץ הזה!

ממש מזל שהיתה לנו האפשרות ללכת על משהו קצת יותר מרווח...

s-0278.jpg

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
קאנטרי קלאס בצומת גלילות

אם כבר גולשים מהאזור, אז אפשר אצל צביקה בקרבורטוריה...

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

הייתי בהרודיון ובגן הוורדים ובעוד הרבה מקומות גם בתור מוזמן וגם כי הייתה לי עוד חלטורה שקשורה לאירועים (לא שרתי או משהו).

האירוע הכי יפה שהייתי בו היה ב"ירוק על המים" שנמצא בקיבוץ חולדה.

מקום לפנים, החופה הייתה באמצע האגם משהו פיצוץ....

haters will hate

פורסם

CASPER,יש לי את היכולת לארגן רכב מפואר,הבעיה היא שאני שונא לבקש דברים,וגם נראה לי הכי טבעי שרכב שמספיק טוב לקחת אותי לעבודה/לטיולים/שאר מיני מאפה הרוויח את הזכות לקחת אותי באחד הימים הכי חשובים של החיים,חברים חיפשו להשכיר לי 166 לחתונה ולא מצאו..מזל.

אני מקווה שהדאגה הזו תתפוגג במדידה האחרונה של שמלת החתונה,אני מתכוון להנחית את הרכב מול הסלון כלות וששם יבדקו אם נכנס או לא...

יש כאן אנשים שבאו לחתונה על אופנוע...

אני רק מקווה שלא אתחרט שלא שמעתי בקולך...

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

הכל תלוי בסוג השמלה של אישתך לעתיד.

השמלה של אישתי היתה בינונית מבחינת הנפח שהיא תפסה, ברכב רגיל פשוט היינו סובלים. גם אני מאוד רציתי שהרכב שלי והמשמעות שלו בשבילי יקח אותי ביום החשוב הזה, אפילו אישתי הפצירה בי...."בוא נתחתן עם הוולקן", אבל ריפודי העור של הבימרית קרצו לי.

ראיתי שמלות כלה קטנות יותר שמאוד דומות לשמלות ערב רגילות ואז אין בעיה. קח בחשבון את האלמנט הפסיכולוגי של יום כזה ותאמין לי שאתה רוצה שיהיה לכם מה שיותר נוח.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...