Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני צריך המלצה בשביל חבר[נהג חדש] לגבי המגנום,

הוא מעוניין במנוע 2500 דיזל,אוטומט

יש לו לגבי זה מספר שאלות:

-מה תהיה צריכת הדלק של המגנום אחרי 5 שנים?[יש לציין שרוב נסיעותיו הן בעיר]

-האם המגנום יהיה אמין?

תודה

פורסם

אם רוב נסיעותיו הן בעיר והוא נהג חדש - למה הוא צריך טנדר דיזל אוטומאטי?

אני לא יכול להעיד על צריכת הדלק של המגנום, אבל הB2500 הידני שיש לאבא שלי שותה סולר כמו שיכור.

אני מניח שהמגנום לא יהיה חסכוני יותר עם הגיר האוטומאטי שלו.

פורסם

נהג חדש + מגנום = ביטוח יקר מאווווד!!

אני לא יכול להעיד על צריכת הדלק של המגנום, אבל הB2500 הידני שיש לאבא שלי שותה סולר כמו שיכור.

אני מניח שהמגנום לא יהיה חסכוני יותר עם הגיר האוטומאטי שלו.

אני דוקא יכול להעיד על צריכת דלק של B2500 , כי אני נוהג בכזה , אצלי הוא אוכל 1:9 , ואני לא יכול להגיד שאני נוהג "עדין"... , בעיקרון , כל הטנדרים אוכלים בין 1:8 ל-1:10 , תלוי בסגנון הנהיגה בעיקר..

אין סיבה שצריכת דלק של רכב תשתנה תוך 5 שנים אם הוא מתוחזק ומטופל כראוי.

חוצמזה על המגנום , רכב טוב מאוד , מאחורה קצת יותר נוח ממאזדה ( אבל פחות נוח מטויוטה ) , מקדימה אותו דבר בערך.. , מצויין לטיולים בגלל הנעילה האחורית , מנוע טוב יחסית..

אם הוא מתכוון לנסוע בעיר רוב הזמן , למה הוא צריך מגנום? ( או כל טנדר אחר? - העיר לא הכי קל לתמרן איתם.. )

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

צפה לצריכה של 1:7

צפה לביטוח מקיף של נהג חדש מעל 10K לשנה, ההצעה האחרונה שקיבלנו היתה כ13K, שלא בוצעה, שנה לפני היתה הצעה של 17K!!! שכן בוצעה.

מחירי חלקים גבוהים במיוחד.

סה"כ אמין, אבל יקר מאוד לאחזקה כוללת.

• תוכן חדש...