Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה עם הגז...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולבחור בשם "יצחקי" אני מבקש ממך לא לבלבל לאחרים לגבי(דני)....

אם עשיתי משהו לא בסדר אז תסביר לי בפרטי כדי שאבין ,לשם זה הוא נועד להודעות פרטיות ואין צורך שכולם יראו את זה ,ועוד תטיף לאחרים לגבי שלא השקעתי מספיק בהודעה וכו'...

אההה... וכתבתי את זה כאן שכולם יראו כי זה מפריע לי!!!

אני מצטער באים פגעתי ברגשות שלך זאת לא הכונה כול כולי רצון לעזור, אבל במידע לא ברור ולא מפורט אין כל אפשרות לתת לך מענה נכון לבעיתך , אפילו ויודעים את התשובה הנכונה. וכאת לתקלה. ראשית תנסה ללחוץ כמה פעמים על דושת המצמד לפני שילוב ההילוך באים זה עוזר הבעיה ב קבל מצמד. באים לא הבעייה יותר מורכבת והפטרון יעשה רק על ליפט במוסך ולא בשטח , מאחר ויש צורך לבצע את הבדיקה באויר , בדוק את בוקסות של ידית ההילוכים או כיון ידית ,באי לא אז עם מנוע עובד לשלב הילוך ולודא פיזית חזרת קבל המצמד למקום. במקרא והקבל חוזר למקום והרכב לא זז יש צורך להוריד גיר כידי לבדוק את מיסב הלחץ ואת הדיסק של המצמד, באים הכל תקין התקלה בגיר.

חג שמח ובהצלך

יצחק :neutral:

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

אוקיי אנשים תודה רבה לכולכם מעריך מאוד את עזרתכם... אני אשתמש בהצעותיכם...

ולפעם הבאה אשתדל לתת את מקסימום הפרטים בשאלה כדי לקבל את התשובה הכי מדויקת :-)

• תוכן חדש...