Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה עם הגז...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג שמח לכולם!!!

יש לי בעיה מוזרה בפולו... אני מחנה את הרכב בחנייה ליד הבית לכמה שעות,ואז מנסה לצאת מהחניה ואז קורה לי משהו מוזר: אני לוחץ על דוושת הגז תו"כ ששילבתי הילוך וכמובן הורדתי בלם יד לטובת תחילת נסיעה,והרכב לא נוסע הוא קופא פשוט במקום... כאילו משהו תקוע...?

ואחרי משחק קצר ועדין זה מסתדר. אך מדוע זה קורה יש לכם רעיונות?

אגב זה קורה בכל שעות היום אם זה משנה.

פורסם

אתה כותב שאתה משחק במשהו ואז זה עובד

אנשים שואלים ברצינות במה אתה משחק?

בהילוכים, בדוושות, במערכת סטריאו?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

צודקים כאן כולם-- לא רשמת איזה שנה האוטו,איזה קוד מנוע...

נשאר רק לשאול שאלות דביליות וכאילו "להסטלבט" עליך--

בכל אופן, יכולות להיות שלל סיבות רב לכך.

יש להתחבר עם סורק תקלות למחשב ניהול המנוע ולבדוק את הנתונים, ובמיוחד את מתג הTPS (חיישן ש"אומר" למחשב כמה גז אתה לוחץ)

יש פולוS עם מצערות אלקטרוניות, כלומר אתה לא לוחץ גז אלא "מבקש" גז מהמחשב ניהול מנוע בכך שמתג הTPS מודד כמה אתה לוחץ (להלן מבקש) ומעביר נתוני הפעלה למנוע מצערת.

אני לא יודע אם המודל של הרכב שלך כולל מצערת אלקטרונית , ואפילו אם כן, לא זו חייבת להיות הסיבה, שכן כל זיוף מנוע שהוא עלול לכאורה להיות מתורגם כ"גז " שלא מגיב.

קח בחשבון שאם ברכב מותקן מיגון, הרי שידוע לי שיש אפשרות להתקין קוד סודי או כל ניתוק אחר של מיגון שמותקן בארץ שגורם לשיבוש קריאת נתונים של מתג הTPS .

אם ברכב יש קודן מכל סוג שהוא, תתקשר למתקין ושאל אותו האם הוא התחבר באיזשהו אופן לדוושת הגז, ישנם מתקיני מיגון שעושים זאת, ולכן יתכן שהבעיה בכלל במערכת הקוד סודי ככל שקיים כזה ואם בכלל קיים , אם בכלל חובר בצורה זו.

בכלל, אני לא יודע מה כל התשובה הארוכה הזו שלי , שאולי היא בכלל מיותרת, היה רצוי יותר שתרשום פרטים כפי שרשמתי בתחילת תגובתי (השאלות בצבע ירוק).

בברכה

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני אתה משקיע כל כך הרבה אנרגיה :-o . והשואל אפילו לא מתאמץ לפרט קצת יותר. כמה, סוג הרכב ,שנת יצור, דגם מנוע, גיר אוטומטי או רגיל , במה הוא משחק כדי שהבעיה תעבור וכול מפרט שיוכל לעזור לבעלי המקצוע להגיע למקסימום הדיוק של הדיאגנוזה. :-xעל שאלות שכאלה אין צורך לענות . וככלל יש לפרסם בפורום רשימת נתונים שחייב השואל למסור כידי לתת חות דעת מקצועית ולא לעסוק בניחושים. :shock:

חג שמח לכולם

יצחק. :neutral:

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

אה, כנראה שפשוט אתה מנסע לנסוע בניוטרל...

אח"כ אתה משחק טיפה עם ההילוכים והקלאץ', מכניס ראשון (בלי כוונה), ו... האוטו נוסע :)

פורסם

אז ככה החלטתי להיות ברור יותר בהסבר והוא הולך ככה:

מדובר ברכב פולו,75,98 כ"ס,גיר רגיל1600 סמ"ק.

בכל מקרה מה שקורה לי ברכב זה כשאני רוצה להתחיל תחילת נסיעה ואני רוצה לצאת מהחניה,וזאת ע"י הנעת הרכב הורדת בלם יד,לחיצה על הקלאצ'(שילוב לראשון או לרוורס),ולחיצה על דוושת הגז הרכב פשוט קופא במקום ולא זז.אני חוזר בדברי הקודמים שדוושת הגז "נתקעת", מה שקורה זה שהרכב כאילו נמצא במצב של "הילוך סרק" והלחיצה על הגז לא תזיז את הרכב,אבל בפועל הוא נמצא בראשון/רוורס ובכל זאת לא זז כאשר אני לוחץ על דוושת הגז.

אבל אחרי שאני משלב מחדש הילוך ולוחץ על דוושת הגז כמה פעמים זה מסתדר.

חשוב לציין שזה קורה לעיתים קרובות.

ולבחור בשם "יצחקי" אני מבקש ממך לא לבלבל לאחרים לגבי(דני)....

אם עשיתי משהו לא בסדר אז תסביר לי בפרטי כדי שאבין ,לשם זה הוא נועד להודעות פרטיות ואין צורך שכולם יראו את זה ,ועוד תטיף לאחרים לגבי שלא השקעתי מספיק בהודעה וכו'...

אההה... וכתבתי את זה כאן שכולם יראו כי זה מפריע לי!!!

פורסם

כשאתה נותן גז , על מנת להתחיל בנסיעה , משחרר קלאץ', סיבובי מנוע עולים, אבל רכב נשאר במקום , כאילו הגיר משולב לניוטרל למרות שהוא משולב להילוך ראשון ? הבנתי נכון ? אם המצב הוא כזה, אז אין בעייה עם חיישן מצערת , או מערכת מיגון/ קודן , אלא בעייה כנראה במנגנון שילוב ההילוכים. בפעם הבאה כשזה קורה , תנסה להתחיל לנסוע בהילוך שני, לצורך בדיקה כמובן . אתה שומע רעשים כלשהם ? קורה אך ורק בתחילת נסיעה , ולא ביציאה מרמזור למשל ? קורה אולי רק כשההגה מופנה עד הסוף ?

פורסם

עדיין לא ענית על השאלה ששאלו אותך, כשאתה לוחץ על הגז והרכב לא מגיב, האם הטורים עולים והרכב נשאר לעמוד, או שהטורים נישארים איך שהם היו ולא זזים? זה מאוד חשוב.

פורסם

לא זוכר, אם יש בפולו בשנים האלו קלאץ' הידראולי, במידה וכן , יתכן ואחת ממשאבות קלאץי לא תקינה ונתפסת לאחר תקופה מסויימת ללא תזוזה ( נניח לאחר חניית לילה ) ומשתחררת לאחר כמה לחיצות על הקלאץ' .

• תוכן חדש...