Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג פסח שמח...

ברשותי מאזדה 323 1993 ,לפני כחודש הוחלף טרמוסטט כולל בית טרמוסטט.

מאז שהחלפתי את הטרמוסטט בעיית החום נמוך נפתרה והטמפ קבועה.

מלפני שבועיים בערך שמתי לב כאשר האוטו ממש חם ונניח אני עומד עם הרכב מונע . יש רעש של מים מבעבעים,מבדיקה שלי זה מגיע ממיכל העודפים של המים[נמצא בצד ימין מהרדיאטור למי שמכיר].

וכמו כן מבית הטרמוסטט יש רעש תסיסה ויוצא מעט מים משם.

חיכיתי כמה דקות ,הרעש נפסק ונוצרה שלולית די קטנה מתחת לטרמוסטט.

הטמפ' אינה עולה אך הרעש המבעבע הזה די מרתיע אותי וברצוני לטפל בבעיה בהקדם.

החלפת הטרמוסטט נעשתה ע"י הוחלף גם האטם של הטרמוסטט ולא שמתי סיליקון...כפי שהומלץ לי היות והאטם חדש.כמו כן המים גם הוחלפו בטיפול -מים ירוקים .

המון תודה ושוב חג שמח לכל חברי הפורום.

פורסם

דבר ראשון טוב מאוד שהחלפת גם את האטם. יש כאלה שמתקמצנים ולא מחליפים אטם.

דבר שני היית צריך לשים גם סיליקון. בד"כ באטמים כאלה "חד פעמיים" (שלא ניתנים לשימוש חוזר לאחר פתיחתם) שמים גם סיליקון.

הבועות במיכל עיבוי זה מין "ניקוז אוויר אוטומטי" של מערכת הקירור. בד"כ מופיעות בועות רק בכמה דקות הראשונות לאחר החלפת המים במערכת הקירור, אך אם אצלך ממשיכות להופיע בועות יכול להיות שנכנס אוויר למערכת דרך איזשהו מקום => בית התרמוסטט.

א-קיצר, פירוק בית טרמוסטט פעם נוספת, ניקוי וייבוש, אטם חדש \ אותו אחד (תלוי במצבו) + סיליקון, מילוי המערכת מחדש במי קירור וסע לשלום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר - תודה.

מבדיקה שהרצתי כאן בפורום ראיתי שיש כמה תגובות לכך שבעצם כל עניין הבעבוע במיכל העודפים מגיע מיונית המאוורר.

עכשיו שאני חושב על זה- היונית חום שמחוברת לטרמוסטט בצורה קצת פרוביזורית.

האם קיים קשר בין העובדה שהמים מגיעים לטמפ כזאת גבוהה ונוצר לחץ ומשם ה"בעבוע" הזה במיכל העודפים לבין היונית של המאורר שמחוברת לטרמוסטט?

אני כנראה אנסה את הפתרון שלך.

בכל מקרה אם תוכל לציין סיליקון שמתאים לאטימת בית התרמוסטט.

ועוד שאלה- האם באמת לא קיים צורך לשחרור האויר הכלוא ברידאטור לאחר מילוי נוזל קירור במאזדה כמו שלי?

המון תודה.

פורסם

אם אפשר בבקשה להתייחס ...

תודה

איתמר - תודה.

מבדיקה שהרצתי כאן בפורום ראיתי שיש כמה תגובות לכך שבעצם כל עניין הבעבוע במיכל העודפים מגיע מיונית המאוורר.

עכשיו שאני חושב על זה- היונית חום שמחוברת לטרמוסטט בצורה קצת פרוביזורית.

האם קיים קשר בין העובדה שהמים מגיעים לטמפ כזאת גבוהה ונוצר לחץ ומשם ה"בעבוע" הזה במיכל העודפים לבין היונית של המאורר שמחוברת לטרמוסטט?

אני כנראה אנסה את הפתרון שלך.

בכל מקרה אם תוכל לציין סיליקון שמתאים לאטימת בית התרמוסטט.

ועוד שאלה- האם באמת לא קיים צורך לשחרור האויר הכלוא ברידאטור לאחר מילוי נוזל קירור במאזדה כמו שלי?

המון תודה.

• תוכן חדש...