Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בשעה שלוש אחר הצהריים מתחיל הערוץ החדש ב-יס לשדר את התוכנית fifth gear. לא להחמיץ!

הערוץ יהיה פתוח חינם לתקופה היכרות עד 24.05.06

"ערוץ לגברים בלבד" לטענת - יס :wink:

פורסם

אני כל כך מחכה לזה...

סוףסוף פרקים של אוטומורפוזה וטופגיר (עם תרגום!).

ובלילה בכלל חגיגה.

ציצי ומכוניות. כל מה שגבר צריך.

הערוץ הכי טוב בטלויזיה. נקודה.

כל הכבוד ליס!

(אגב: צ'יט קטן, הקוד הוא 0000 בשלט :wink:)

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
טוב נראה לי הרומן שלנו עם הוט תן לו ונשלם לו. גם העלו מחירים וגם כבר אין ערוצים נורמליים.
יש לי הרגשה שאנחנו גם נעבור בקרוב... עכשיו באמת שכבר אי אפשר להשוות..

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

הערוץ קטלני לגמרי אבל יש לי מחאה אחת - ההגדרה שלו "ערוץ לגברים בלבד".. בעסה שיש אנשים צרי אופקים בחברות הכבלים והלווין...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
הערוץ קטלני לגמרי אבל יש לי מחאה אחת - ההגדרה שלו "ערוץ לגברים בלבד".. בעסה שיש אנשים צרי אופקים בחברות הכבלים והלווין...
מסכים.

יש גם נשים שאוהבות ציצים.:-P

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...