Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מציאת מחליפה ראויה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הנה עוד שני אפשרויות...

אודי A3

אלפא 147

A3 - יקרה מדי למה שהיא מציעה...

147 - אוטו מעולה, רק חבל שיקר מדי וצפוף מדי (אני מחפש בעיקר אוטו משפחתי) (זה רכב להורים, לא לי, אני גם הייתי לוקח את ה-147)

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם
הנה עוד שני אפשרויות...

אודי A3

אלפא 147

147 - אוטו מעולה, רק חבל שיקר מדי וצפוף מדי (אני מחפש בעיקר אוטו משפחתי) (זה רכב להורים, לא לי, אני גם הייתי לוקח את ה-147)

ומה לגבי A4 1.8, או אפילו הטורבו ?

פורסם
הנה עוד שני אפשרויות...

אודי A3

אלפא 147

גם עליהם חשבתי, יש לך מושג מה המחירון שלהם? האם הם עדיפים על הפוקוס?

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם
הנה עוד שני אפשרויות...

אודי A3

אלפא 147

גם עליהם חשבתי, יש לך מושג מה המחירון שלהם? האם הם עדיפים על הפוקוס?

מי זה הם ?

הA4 תהיה הרבה יותר משוכללת מבחינת הסלון/פאר/נוחות מהפוקוס.

אולי רק בהתנהגות כביש נטו הפוקוס תהיה יותר טובה.

בתקציב שלך אפשר למצוא אחת שנת 99-2000 בערך, תלוי בגיר ובמנוע.

ידני אוטמט - זה כבר השיקולים שלך. (ידני קצת קשה למצוא)

טורבו לא טורבו:

בעד: כוח, מומנט, כיף.

נגד: צריכת דלק, טיפולים. גם ה1.8 הרגיל מצויין.

פורסם

יש גם פיג'ו 307, שמעתי כמה תלונות עליה בעניין בעיות חשמל אבל אני בטוח שזה רק בכמה רכבים ספציפיים.

מלבד זה האוטו מהנה מאד לנהיגה -וגם לנוסעים... ומנוע ה2.0 (138 כ"ס) גם חזק במיוחד... לדעתי ממש ממש מעט מעל ה100 אלף ש"ח ובטח אפשר להוריד (אגב מדובר על מודל 2002)

אוטו ממש ממש מהנה וגם מנוע ה2.0 הוא דגם מאובזר במיוחד.

אופציה נוספת שהיתי מציע היא הסיאט לאון, מודל 2002 1.8 - אוטו ממש מהנה לנהיגה (נסעתי הרבה גם בו) רמת איבזור לא רעה בכלל ואני אישית מאד אהבתי את איכות ההרכבה.. (גם בלמים מאד טובים) ממש אוטו נעים, לדעתי שווה לבדוק גם אותו.

לסיכום בענין שתי המכוניות - לדעתי תהנה משתיהן הרבה יותר מהבמוו, ה307 לדעתי קצת יותר מהנה ומאובזרת וגם המנוע (מעט) חזק יותר.

הסיאט לדעתי מורכבת טוב יותר, וההרגשה היא ממש של פולקסווגן, רק שהיא נראית הרבה הרבה יותר טוב מהגולף.

תהנה :D

פורסם
התשובה בגוף השאלה...

פורד פוקוס, 5 דלתות, 2 ליטר.

אני בטוח שתהנה ממנו,

לדעתי אפילו יותר מהבימר הפושר.

יש לך מושג מאיזה שנה החלו בייבוא הפוקוס עם מנוע ה 2 ליטר?

אל תתפוס אותי במילה אבל לדעתי החל משנת הדגם 2002, כשמשנת 2003 כלולה בפוקוס 2 ליטר חבילת האיבזור GHIA שכוללת תא נוסעים יותר מהודר.

למי שהציע פוקוס האצ'בק 2 ליטר "רק ידני" - אין בכלל דגם ידני לפוקוס 2 ליטר, רק אוטומט. זאת אחת מהסיבות שהמלצתי על הרכב הזה מלכתחילה, הבנתי שאוטומט זאת אחת מהדרישות.

לגבי ההשוואה שהועלתה בנוגע לכוח של גירסאת ה1.6 מול גירסאת ה2 ליטר, אני לא יודע מאיפה הקרצת את הרעיון שה2 ליטר לא יותר חזקה. ל2 ליטר 133 כ"ס בעוד של1.6 יש משהו בסביבות ה100. ה2 ליטר עושה את המיאוץ הקלאסי למאה ב10.7 שניות בעוד שה1.6 עושה אותו בסביבות 12 או 13 ומשהו שניות... אז מאיפה הבאת שה2 ליטר לא יותר חזקה??? :?

לגבי "ירידה ברמה" מBMW לפוקוס... לטעמי לא רק שאתה לא תרד ברמה, אלא להיפך, תעלה בה ובכל אספקט שאני רק יכול לתאר לעצמי. אבל את זה תצטרך לבחון בעצמך. בהנחה שמקדם הפוזה הוא כ"כ משמעותי בשבילך, אולי עדיף שתישאר עם הבימר? (אפילו שלדעתי אין לה אפילו גרגיר פוזה what so ever... :roll: )

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

• תוכן חדש...