Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לביטוח ותאונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם דיברתי אם חבר של אבא שלי והוא שאל אותי: "נניח ומישהו לא נותן לך זכות קדימה ואתה נכנס בו, מה אתה עושה?"

אני אומר שמוודא שכל הנוסעים ברכב בסדר, יוצא החוץ, בודק נזק, מחליף פרטים עם הנהג השני וכו' ......

הוא אומר לי לא.

מה שהוא אמר זה ככה. באמת לוודא שכולם בסדר, לקחת את הפלאפון ולהתקשר למד"א להזמין ניידת להגיד שכואב לי ושאני לא מרגיש טוב שאני רוצה לבדיקות.

לא לצאת מהרכב, להגיד שאני לא מוכן לצאת ושכואב לי ולא לזוז, ושיוציאו אותי על אלונקה.

ככה הוא אמר שאני גם מקבל כסף מהביטוח חובה.

ככה מזמינים בוחן של המשטרה כי זה "תאונה אם נפגעים" שיקבע שהנהג השני אשם.

ככה גם במשפט הנהג שגרם לתאונה יקבל עונש חמור יותר.

והיו נדמה לי עוד כמה דברים .....

אז מה אתם אומרים? מה הדבר הנכון לעשות במקרה של תאונה?

(*) בבקשה רק תשובות מאנשים שמבינים.

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

הדבר היחיד שאני מבין, זה שזה רמאות.

זה כמו שמישהו ילמד אותך לגנוב, זה הכל.

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם
פעם דיברתי אם חבר של אבא שלי והוא שאל אותי: "נניח ומישהו לא נותן לך זכות קדימה ואתה נכנס בו, מה אתה עושה?"

אני אומר שמוודא שכל הנוסעים ברכב בסדר, יוצא החוץ, בודק נזק, מחליף פרטים עם הנהג השני וכו' ......

הוא אומר לי לא.

מה שהוא אמר זה ככה. באמת לוודא שכולם בסדר, לקחת את הפלאפון ולהתקשר למד"א להזמין ניידת להגיד שכואב לי ושאני לא מרגיש טוב שאני רוצה לבדיקות.

לא לצאת מהרכב, להגיד שאני לא מוכן לצאת ושכואב לי ולא לזוז, ושיוציאו אותי על אלונקה.

זה רק במקרה שאתה מניאק :)

במקרה שלי , שנכנס בי מאחורה, בדקתי שחברה שלי בסדר, זזתי טיפה קדימה והעמדתי את האוטו בצד (עפתי לאמצע הצומת) יצאתי החוצה בדקתי שאני בסדר גמור , וראיתי שמדובר ברוסי מסכן שבקושי איביזה הייתה לו .. והחלטתי שפשוט ניקח פרטים ולא נעשה בלאגן ונזמין אמבולנס מה שבאמת לא היה צריך ..

פורסם

פה צריך לזעוק "תרבות מוטורית".

תחשבו שההיתם מעורבים בתאונה עם פגיעת פח קטנה בקושי,

וישר היו מזמינים אמבולנס ומתלוננים עליכם.

מרגיז :mad: לשמוע שאחד מאתנו, שאמור כן להיות בעל

מודעות מעלה את Zה בכלל לדיון!

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

קודם כל בודקים שכולם בסדר.

אם כן - יוצאים מהאוטו, מחליפים פרטים.

אם לא - מזמינים אמבולנס, יוצאים מהאוטו ומחליפים פרטים.

אתה יכול לעשות כמה הצגות שאתה רוצה - אם הרופאים לא יגלו כלום (וסביר להניח שלא) מה תתבע מהביטוח?

והכי חשוב - אם האוטו קיבל מכה חזקה - ללכת בכל מקרה לבית חולים להיבדק - לפעמים לא מרגישים ברגע הראשון את כל הנזק, אפילו כשמדובר בנזק חמור לשרירים / רצועות

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

את זה באמת עושים מניאקים...

ו BOXER בנוגע לדברך אתה יכול להגיד כואה הרשא ואיפילו שלא מגלים כואב וכואב..אי אפשר להוכיח שלא כואב..

פורסם

במקרים של כאבי גב אין דרך להוכיח את זה.

אני מכיר מישהו שבאמת כואב לו והוא סובל ולא מוצאים ממה זה אז בקיצור אם רוצים לעבוד על הביטוח אפשר.

לא שאני חושב שזה נכון לעשות ככה, רק מציין עובדות.

פורסם

שאיזה מישהו יבצע את זה, יתפס, וישלם לחברת הביטוח סכום שיספיק כדי להזהיר את כל אלה שמרמים אותן, ומעלים על ידי כך את הפוליסות לכולנו...

פורסם
שאיזה מישהו יבצע את זה, יתפס, וישלם לחברת הביטוח סכום שיספיק כדי להזהיר את כל אלה שמרמים אותן, ומעלים על ידי כך את הפוליסות לכולנו...

בלתי אפשרי חביבי

גב, צוואר , ראש = דברים שלא ניתן לבדוק , כנ"ל תופס לגבי צבא.

פורסם

הוא אומר לי לא.

בגלל אנשים כמו החברים שלך, המדינה נראית כמו שהיא נראית.

מדינה של נוכלים ורמאים, וזה מתחיל עוד מהגיל הרך (כמוך לדוגמא...)

אני עברתי תאונת דרכים ונשארתי עם נזק עד היום (גופני) ,

אבל בגלל אנשים כמוך וכמו חבר שלך , הייתי צריך ללכת לאלפי מומחים

ובסופו של דבר כולם חשבו שאני מזייף בשביל לסחוט כסף, וקיבלתי סכום זעום בתור פיצויים.

סכום שאי אפשר לכסות בו אפילו ביטוח של רכב לשנה אחת...

בקיצור, דיי לרעיונות המפגרים , אם לא נפגעת , אז אל תתחזה.

וכמובן , אני מאחל פה לכולם שלא יהיו מעורבים בתאונות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בלתי אפשרי חביבי

גב, צוואר , ראש = דברים שלא ניתן לבדוק , כנ"ל תופס לגבי צבא.

חביבי, לא להיות יותר מדי חכם.

רופא טוב יכול לזהות את זה (צילומים, וכיו"ב). מה גם שחוקר פרטי לא (שיכול להשכר על ידי חברת הביטוח), יכול להוכיח את זה על ידי כך שפלטת מתישהו "איך דפקתי את חברת הביטוח", או כיו"ב.

פורסם

הוא אומר לי לא.

מבינים :?::?::?: מה יש להבין זוהי רמאות ניסיון לסחיטת כסף :snipersm: הנתפסים נענשים :snipersm:
פורסם

(1)זו רמאות.

(2)זה שהרוב עושים זאת, לא מצדיק את זה ולא מייפה זאת.

(3)גורם לכך שמחירי הבטוח מאמירים.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...