Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה MX-5 / גולף GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היום לאחר שנה ורבע עם המיאטה אני יודע שהרכב הבא שלי יהיה בתקווה גם הנעה אחורית, אולי ב.מ.וו 130 בייבוא אישי. אולי אחת הבאווריות

שיש בארצנו (330???)

אני אתן לך עצה קטנה. אני לא מכיר את ה-330 החדשה וגם לא את ה-130. אני כן נהגתי ב-120 ויש לסדרה אחת יתרון בולט על סדרה 3, היא קטנה יותר ולכן מגיבה מהר יותר. יותר קרובה לסדרה 3 של שנות ה-90, בשעה שאלו שבאו אחריה השמינו.

יש הרבה ביקורות אובייקטיביות (וצודקות) על ה-120, אבל למכונית איזון מעולה, התנהגות כביש מצויינת, היגוי מצויין ובלמים מעולים (כמו כל BMW). רק המנוע לא מספיק מבחינת חווית נהיגה (למרות שעם גיר ידני זו עדיין אופציה מעניינת). וכמובן שיש את עניין המחיר... אבל, אם נתעלם מכל סוגייה שאיננה קשורה לנהיגה נטו, לך על המכונית הקטנה יותר. פחות פוזה, יותר אקשן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...