Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שהרדיו דיסק פועל בעוצמה הוא מושך זרם רב, והמשיכה מתבטאת ע"י קפיצות מתח, בגלל שהאורות הקדמים והרדיו דיסק וכול החשמל הפנימי של הרכב מוזן מאותה קופסת פיוזים, כאשר הרדיו דיסק מושך זרם בקפיצות (בגלל שזה סאונד) זה מתבטא ע"י דעיכה בקצב המשיכות בפנסים הקדמיים או בכלל בתאורת רכב הפנימית, וכול זה בגלל שהכבל שעובר מן היחידת חשמל הפנימית למצב הוא לא מספיק עבה כדי להעביר את הזרם, נתקלתי בהרבה מכוניות שזה המקרה, שאחר כך הוסיפו קבל לא הבינו למה הוא לא עזר ואז פנו לעזרתי. תמיר

תמיר תגיד כמה כבר הרדיודיסק מושך זרם? רוב הזרם שנמשך מהמצבר הוא של המגבר והוא מחובר ישירות למצבר.

"נאה דורש נאה מקיים"

פורסם

מה מחיר הקבל?

כמה פראד?

מאיפה קנית?

INSIDE RED MAZDA MX3 :hu: pionner840mp

component: morel hybrid ovation 6

amplifire1: jbl GTO75.4

amplifire2: monoblock pheonix gold 600.1

sub: kicker L5

ואני מבסוט !

פורסם
תמיר תגיד כמה כבר הרדיודיסק מושך זרם? רוב הזרם שנמשך מהמצבר הוא של המגבר והוא מחובר ישירות למצבר.

גם האיש מקצוע שלי נדהם מהתאוריה הזו... הרי עם לרדיו לא היה מספיק זרם בווליום מסויים אז הוא וכל התצוגה שלו היתה מהבהבת... ועובדה שהבעיה שלי היתה רק בפנסים הקדמיים שהיבהבו בווליום מסויים (גבוה).

פורסם
הקבל לא תמיד עוזר ..

אצלי יש קבאל 1 פאראד ועדיין כל האורות באוטו קופצים ומרקדים ..

אולי מצבר חלש?

אצלי עזר ועוד איך... טוב אצלי המצבר בן 4 חודש.

איזה אוטו יש לך ? בן כמה המצבר?

פורסם
הקבל לא תמיד עוזר ..

אצלי יש קבאל 1 פאראד ועדיין כל האורות באוטו קופצים ומרקדים ..

אולי מצבר חלש?

אלטרנטור...חיווט בין אלטרנטור למצבר...כמובן שהעיקר טמון בהרכב סטאפ ההגברה שלך[הגברה חזקה מהווה עומס גדול יותר על צנרת החשמל ברכב]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
מגאן קופה המצבר בן מעל חצי שנה.. ושאני נותן גז בניוטרל אז האורות שוב עולים ושאני עוזב אז יורד שוב

מצבר?

ברגע שהאוטו מונע - אין שום השפעה של המצבר על מ"ע החשמל- הכל עובד "ישירות" מהאלטרנתור

פורסם

עוד שאלה קטנטונת.... :)

האם חיברתי את קבל נכון.

את ה + של המגברים חיברתי ל + של הקבל.

את ה + מהמצבר חיברתי ל + של הקבל.

השאלה שלי לגבי המינוסים:

את המינוסים של המגברים השארתי כמו שהם - מחוברים לגוף של האוטו.

את ה מינוס של הקבל חיברתי לאותה נ"ק ב(בגוף של האוטו) איפה שה - של המגברים.

האם זה נכון ככה ?

או שאני אחבר את ה מינוסים של המגברים ישר לקבל?

תודה מראש.

בוריס.

• תוכן חדש...