Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תודה ליפנאוטו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בקרסו המצב לא יותר משמח.

דווקא בפארק ראם יש מיני מוזיאון של דגמי רנו לדורותיהם עליו אחראי מכבי קרסו אם אינני טועה. משה והרפורמים ידע יותר...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
למשה וחבריו... השמועה אומרת שהיבואן תרם למועדון STI כדי לעזור בפעילות שלו, תבדוק את הנושא... אולי תקבלו סופנסר...[/QUOTE]

סופטנר?

נו אירית באמת את לא מכירה?? זה סופט-נר (נר רפואי שמחלקים באגף המכס כל פעם שפותחים לנו את הת***)

אבי.פ. :wink:

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

לבני הספל: אני בטוח שהבנת למה היתכוונתי . לגבי ההיסטוריה אני נאלץ להסכים איתך. בכל מיקרה הכוונה היתה לגבי השרות שלהם , ובמיוחד לגבי רכבים ישנים , שהם מיתעלמים לגמרי אים זה בחלקי חילוף ואים זה בתיקונים במוסך. ד"א קבל חח על שיפוץ המוסטנג, אני מקווה להעביר את הדבל קבינה שלי את אותו תהליך בקרוב.

תמונה 166.jpg

פורסם

אכן מגיע "שאפו" ליבואן שרואה את העתיד דרך העבר.

כולי תקווה ששיתוף הפעולה הנ"ל לא יהיה רק מבחינת "מס שפתיים" , וכי תצלח הדרך המשותפת לקידום האינטרסים המשותפים של שני הצדדים.

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם
מצטרף למשה בדבר התודה על הקישור ל" מועדון סובארו קלאסי" שצורף ע'י מפעילי

אתר מועדון החמש,תודה לאלדד האיש והאגדה על פועלו למען הכרת חברת "יפנאוטו "בנו,על הידע

הבלתי נדלה שנאות לתרום למעננו,ותודות גם למשה עצמו על פעילותו הנמרצת להנעת המועדון קדימה.

אלון אברהמוב.

אומנם איש אני, אך עליי לאכזבם: איני אגדה, ואיני מתיימר להיות.

האותיות ס-ו-ב-א-ר-ו זורמות בעורקיי עוד מהימים שהייתי ילד. הטכנולוגיה, העיצוב השונה והגישה השונה (מוזרה?) לאספקטים השונים המרכיבים את המכלול הקרוי מ"מכונית", הם אלו שהפכו את סובארו, ודווקא אותה, לחביבת ליבי.

לצערי, עולם המכוניות העתיקות מעולם לא היה מוכר לי. לא שיערתי בנפשי שיהיו בישראל אנשים שיעריכו נכונה את עברה של סובארו, והערכתי כי המקסימום שהציבור מסוגל לזכור יהיה דגמי ה XT. הרוב המוחלט אינו מודע אפילו לקיומה של הSVX.

לכן הוקסמתי כאשר פגשתי את אלון ומשה, שגילו בפניי את העולם שלא ידעתי שקיים בישראל.

הצהרתי בעבר ואני עדיין עומד מאחורי זה, שאעשה כל מאמץ לתרום ידע, להביא להכרת הציבור והיבואן את מועדון קלאסי וסובארו בכלל, ובכלל ללמוד בעצמי את מה שאיני יודע.

בהצלחה!!

אלדד גרינפלד

נ.ב.: אלון ומשה, אתם עדיין חייבים לי קלטת או שתיים...

פורסם
נ.ב.: אלון ומשה, אתם עדיין חייבים לי קלטת או שתיים...
וגם מספר קטלוגים...

תגיע למפגש שישי הקרוב של מועדון החמש והחניון שראית ריק יהיה מלא הפעם.

אני מבטיח לך שלא תרצה לפספס שום מפגש של מועדון החמש אחרי זה.

ותודה ענקית על הכל.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

סוף סוף המועדון מקבל את ההכרה לה הוא ראוי!

בתקווה שזה יעורר עוד בעלי סובארו ישנות להצטרף ,וכך המועדון יגדל.

משה ואלון שיחקתם אותה!

פורסם

משה ואלון שיחקתם אותה!

זה לא אנחנו זה כולם.

כל מי שמגיע למפגשים ומפגין נוכחות תרם לעניין.

מועדון%20סובארו%20קלאסי%20016%20(2).jpg

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...