Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקניית רכב עד 10,000.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן !

אני מחפש רכב (ראשון) בסביבות ה9000-1000 שקל,

התקציב שלי לרכב עצמו בסביבות ה7500-8000,אני יוצא מנקודת הנחה שאני יוכל להוריד רכב שעולה 10000,ל8000.

בעיקרון, אני צריך רכב שייקח אותי לביה"ס שזה נסיעה בין עירונית כל יום,בערך 40 דקות נסיעה כל יום (הלוך וחזור),

ואני גר בחיפה אז ככה אני צריך משהו שיסחוב את העליות(כי כל העיר בנויה על הר), ומנסיון רכב פחות מנוע 1400 לא סוחב (יש לי חבר עם איביזה 90, 1200 הוא בפירוש לא סוחב לו תעליה ונוסעים במהירות של 20-30).

אז מה אתם ממליצים? מה כדאי?

מה לא רואה הרבה מוסך? זולל הכי פחות דלק (בתנאי שזה מנוע 1400 ומעלה),

איזה בעיות עיקריות יש לאותו רכב סציפי שהמלצתם. --נקודה חשובה בבקשה לשים לב.

ועזבו מפיאט,סיאט סתם קופסאות פח, ושרייד חשבתי עליו אבל יש לו מנוע רק 1000,

וכמובן! שגם יראה פחות או יותר טוב ולא מרובע כמו פיאט\סיאט.

בתודה מראש,

אוהד.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הייתי ממליץ על פגו 205

הוא לא לוקח הרבה דלק ואם אתה מוצא משהו במצב טוב הוא לא יראה הרבה מוסךךךך

פורסם

אולי עוד מישהו יכול לעזור\לייעץ?

זה ממש חשוב וקניית רכב זה לא איזה משהו ככה קטן.

בתודה,

אוהד.

אגב,לאמא שלי יש פיג'ו 205 שנת 94 מנוע 1400,האוטו דיי טוב כי אבא שלי מכונאי אז הוא מטפל בו,אבל מרגע שהאוטו אצלנו בערך משנת 2000 כ5 שנים, הוא ראה מוסך אולי 100 פעם והשקיעו בו תיקונים בסביבות ה40,000 שקל.(רצוי לציין שמקודם האוטו היה בראשות חבר'ה שחילקה את האוטו לעובדים, ולפני זה הוא היה של בעל חברת השכרה לא יודע איזה)

פורסם

חבל שאתה שולל רכבים מסוג פיאט ובכלל, לפיאט במחיר הזה יהיה את התמורה הכי טובה למחיר ב2 דגמים:

פיאט טמפרה 1.6 הזרקה או קרברטור תלוי מה תמצא רכבים שאם היו מטופלים ואתה תטפל בהם לא צריכים להוות בעיות רבות ואם יהיו בעיות אז יעלה לא יקר לתקן עקב חלקים רבים והם בשפע בפירוקיות.

פיאט טיפו 1.4/1.6 לא לגעת ב2.0 זללנית דלק רצינית בדומה לטמפרה קטנה יותר אבל גם רכב טוב למחיר.

נ.ב

*אסור לקנות רכב כמעט בכל התקציב כי את אתה לא יודע מה יהיה איתו ומה הבעיות שלו תמיד תשאיר כסף.

לפני קנית רכב צריך לחשוב טוב מאוד ולצפות לבלתי צפוי ממנו

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
...

(רצוי לציין שמקודם האוטו היה בראשות חבר'ה שחילקה את האוטו לעובדים, ולפני זה הוא היה של בעל חברת השכרה לא יודע איזה)

יש צורך להוסיף משהו? מה אתה מצפה מרכב שעבר חיים כ"כ קשים?

פלא שהוא עוד נוסע...

לא הייתי שולל 205. זמינות חלפים טובה מאוד, ידע של אביך עם הרכב וכו'.

פורסם

הייתי חושב לכיוון סקודה פליסיה..

רכב קטן אבל גדול מבפנים יחסית.

מנוע 1.3 סמ"ק הזרקה חד נק בשילוש לגיר ידני מאפשר לרכב לטפס גם בעליות של הדר ללא בעיות מיותרות.

נראה חמוד ורכב פשוט וזול לתיקונים.

אמינות טובה פלוס במיוחד אם הרכב לא עבר התעללות בשנים הקודמות.

אפשר לקנות שנתון 95-96 בסביבות 8K.

פורסם

עם התקציב הזה לא תגיע רחוק.. אני הייתי מציע לך ללכת על לאדה פורמולה 1500, זול יחסית, נע בן 4500 ומעלה, כמובן תלוי בשנתון (הכי זול שראיתי 4500 שנת 92 אצל ידיד שלי )! אוטו אמין, לא כזה מכוער..:wink: וסה"כ הן נוסעות לא רע.. תבצע חיפוש, אולי תמצא משהו שתאהב

עדיין כאן ועדיין שולט

פורסם

כל הרכבים מהשנתונים הללו נחותים משמעותית בפן הבטיחותי מכל רכב עכשווי.

אתה חושב שבלאדה משנת 92 יש 6 כריות אויר ו-5 כוכבי בטיחות ? ל?א. (דה).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

וואלה תודה כל מי שענה עד עכשיו..

בקשר לסקודה פיליסיה, המחיר הזול שלה מפחיד מידי למרות שאפשר להשיג יחסית שנתון נורמלי 98-97.

אם כבר כולם פה הזכירו פג'ו 205,

ניקח לדוגמא פיג'ו נורמלית ולא כמו הפיג'ו של אמא שלי שעברה התעללות קשה מאד (שאגב היום היא תותחית בנסיעה קיצר אבא שלי תיקן אותה ל100% כאילו יצאה מהמפעל , אין עליית טורים,אין נזילות,הכל עובד מצוין.)

אז כדאי פיג'ו 205 בערך שנת 92 אני יודע...?

או אולי מיצובישי לנסר? (זה גם בטווח מחירים שלי)

ואולי יש דהייטסו שרייד (מראה חדש עגול שיותר דומה לפיאט אונו חדשה, לא מהישנות המרובעות) שיש לה מנוע 1300+ בטווח שלי?

תשמעו, בגדול התקציב שלי בסביבות ה14,000 שקל,

אני מוכן להשקיע על האוטו בסביבות ה7-8 לא יותר, שישאר לתיקונים + ביטוח נהג צעיר.

תודה לכל מי שיענה וסורי אם זה מנדנד\מנג'ס איך שתקראו לזה, פשוט קניית אוטו זה לא איזה משהו קטן כי אחרי זה נדפקים כמו שכתבתי למעלה.

בתודה מראש,

אוהד.

פורסם

אף אחד פה לא הזכיר פורד פיאסטה?

את היתרונות של הרכב הנ"ל -כדאי מאד שתערוךחיפוש עבורו.

סה"כ מהיר ,זריז ,קשיח להתעללויות,אחזקה זולה נוח[אמנם לא כמו 205 אבל יותר משרייד לטעמי]

בתקציב הזה אני מאמין שתוכל להביא שנת 94/95 1.3בעלת מנוע היוטה האמין .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לזה שכתב אין כמו פיג'ו 205 כל עוד היא GTI,

GTI זוללת המון דלק עד כמה שהבנתי וזה מנוע 1900, וגם יש בה רק 3 דלתות ואני מחפש רכב עם 5.

ומה ההבדל בין פיג'ו 205 FOREVER לבין GR ולבין GL?

ועוד שאלה, חוץ מהמנוע 1900 שיש בGTI, מה ההבדל בין ה205 הרגיל לבין הGTI?

בתודה,

אוהד.

פורסם

הForever הוא הדגם ה"חדש" יותר של ה205. נמכר משנת 95 וצפונה.

הוא מציע רמת אבזור גבוהה יותר (חישוקי סגסוגת, פנסי ערפל, חלונות חשמל וריפודים עדיפים) ומראה חיצוני שונה מעט.

ההבדלים בין GTI ל205 "רגילה" די גדולים. מנוע שונה לגמרי (XU ולא TU), מערכת בלימה אחרת (סרן דיסק מאחור), ג'אנטים גדולים ורחבים יותר ומתלה קידמי שונה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...