Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדרך מהעבודה הבייתה (יערות הכרמל) נתקעה לי הגסטי(1200 88 ידני קרב)

היה נורא מפחיד :( זה קרה לפני כ חצי שעה תוך כדי נסיעה הטורים התחילו להשתולל ולפןל מטה ולעלות שוב ואז האוטו הדמים ירדתי לשוליים הנעתי שוב אחרי הרבה נסיונות האוטו הניעה ואז כש הדלקתי אורות הוא הדמים שוב לאחר שהאוטו עמד כ 5 דקות ואני עמדתי בחוץ עם האפודה הצהובה ועישנתי סיגרייה וחשבתי כמה יעלה לי הגרר החלטתי לנסות שוב ולהניעה האוטו אכן הניעה נתתי לו לעבוד על סרק עד שיתחמם (בלי צרכנים בכלל חוץ מאורות מצוקה) ואחר כך נכנסתי ונסעתי כאילו לא קרה כלום

שאלתי היא : האם זה עניין קרבורטי או עניין חשמלי (קבל פלטינות וכו) ואיך עלי להתנהג מחר בבוקר בדרך ללימודים?

פורסם

קשה לדעת המתן למחר וחזור לדווח בפורום!

לילה טוב

ובהצלחה מחר

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

היום בבוקר האוטו הניעה בסדר אך לאחר נסיעה של כ ק"ם אחד שוב הטורים התחילו להשתולל והאוטו נכבה ניסיתי להניעה ולא הצלחתי לבסוף שלפתי החוצה את מסנן האויר על מנת להקל על ההנעה ואכן הניעה וחזר לתפקד כאילו לא קרב כלום ......

החלטתי לגשת למכון קרבורטורים ונאמר לי שהמנוע משתולל מכיון שזהו מנוע שהחליפו ואמור לעבוד עם מחשב (דגם 1994) ומחשב משום מה אין!!!!! והדיזה בכלל לא מחוברת (ואני חשבתי שסך הכל הצוק האוטומתי שלי דפוק)

לכן יש להחליפו לקרבורטור רגיל עם צוק ידני

כרגע האוטו בטיפול נראה לקראת הערב מה יהיה! מחכה לתגובת ד"ר קרב" צביקה

פורסם

שלום

היום בעקבות החלפת הקרב" שלי ניסיתי למכור את הישן לחנות חלפים בעיר ושם נאמר לי שאף אחד לא מתעסק אם ישנים/ משופצים מכיון שחדש תחליפי תוצרת קוריאה לגסטי עולה 250 שקל

שאלתי היא האם לא היה לי כדאי יותר לשים חדש כזה ולא משופץ!

פורסם

בסופו של דבר הקרבורטור הוחלף לקרבורטור של dl 1600 מסתבר שהוא מתאים רק טיפה יותר גבוהה

בינתיים האוטו מתנהג יפה עובד עגול יותר שקט יותר ולא מקרטע אחרי בלימות חזקות

אשמח לשמוע חוות דעת האם הייתי יכול להמנע מכל סיפור ההחלפה והאם הייתה אופציה אולי להציל איכשהו את הקרב" הישן? ומה עכשיו אני יכול לעשות עם הישן (תקין לחלוטין רק בלי מחשב)

פורסם
בסופו של דבר הקרבורטור הוחלף לקרבורטור של dl 1600 מסתבר שהוא מתאים רק טיפה יותר גבוהה

בינתיים האוטו מתנהג יפה עובד עגול יותר שקט יותר ולא מקרטע אחרי בלימות חזקות

אשמח לשמוע חוות דעת האם הייתי יכול להמנע מכל סיפור ההחלפה והאם הייתה אופציה אולי להציל איכשהו את הקרב" הישן? ומה עכשיו אני יכול לעשות עם הישן (תקין לחלוטין רק בלי מחשב)

ביקשת תשובה קיבלת:

לא היה צורך להחליף את הקרבורטור המקורי שלך שהוא בעל צוק אוטומטי, אלא לשפצו, אין תחליף

לדבר מקורי, סגנון העבודה שלי, הוא נגד קומבינות!

בקרבורטור של סובארו DL', הבסיס התחתון אכן זהה לבסיס התחתון של הסובארו גאסטי, אך זהו

הזהות היחידה , נחירי הדלק של סובארו DL, מותאמים לנפח מנוע של 1600 סמ"ק, ולכן בסבירות גבוהה התצרוכת דלק תעלה בהתאם, והמצתים יתפייחו, המלצתי לחזור לקרבורטור המקורי!

אין סוף לקומבינות במדינה הקטנה שלנו, ואין סוף להבטחות של קרבורטור חדש מקופסה, מקוריאה במחיר של 250 שקל בלבד, כמו שכתבת בשרשור נפרד!

אם קיים כזה, החזר את הקרבורטור של הסובארו והרכב קרבורטור של גאסטי מקוריאה!

לא ידעתי שגם בחיפה יש קומבינטורים, במוסכים או במכוני קרבורטורים!

בברכה

צביקה

פורסם

צביקה, גם אני חשבתי שתצרוכת הדלק תהיה גבוהה לאחר ביצוע הקומבינה, אבל חיכיתי לתגובתך.

אישית, הייתי מציע לבדוק את תצרוכת הדלק לתדלוק אחד או שניים לפני שרצים ומחפשים מאייד מתאים, לך תדע, אולי הם הרכיבו דיזות קטנות יותר....?

פורסם

לא דוע לי על קרבורטורים חדשים / תחליפיים מקוריאה, אם אכן קיים קרבורטור כזה, במחיר כזה

עדיף בהחלט להרכיבו, יותר זול משיפוץ קרבורטור מקורי, ובוודאי עדיף על הרכבת קרבורטור של סובארוDL, בגאסטי 1200!

בברכה

צביקה

פורסם

אין דבר כזה דיזות קטנות יותר....מעניין.

לפי דבריך: אם הרכבתי דיזות גדולות יותר, ואחר כך התחרטתי, אני לא יכול לחזור לדיזות הקטנות המקוריות, רק ליותר גדולות?

תפעיל את הראש לפני שאתה מגיב, ושאתה מגיב, תקרא את התגובה שלך שנית לפני שאתה לוחץ "פרסם תגובה".

פורסם
צביקה, גם אני חשבתי שתצרוכת הדלק תהיה גבוהה לאחר ביצוע הקומבינה, אבל חיכיתי לתגובתך.

אישית, הייתי מציע לבדוק את תצרוכת הדלק לתדלוק אחד או שניים לפני שרצים ומחפשים מאייד מתאים, לך תדע, אולי הם הרכיבו דיזות קטנות יותר....?

לדניאל שלום רב!

אתה ואני יודעים שקרבורטור המותאם לרכב מסויים, מתוכנן על ידי מהנדסי רכב רבים, המתכננים

כל גודל נחיר דלק,(דיזות), גודל הצוואר של הוונטורי של כל לוע ולוע בקרבורטור כפול(כמו בסובארו),

וגודלם וגודל נחיר התיקון (דיזה אוויר), וצינור האמולסייה (החליל), ודיזות הסרק, גודלם וקוטר ומספר

החורים בהם, מתוכנן בדיוק מקסימלי, המתוכנן, לקבלת תוצאה אחת אופטימלית, תאוצה מקסימלית,

חיסכון בדלק מקסימלי, וקירור יעיל של השסתומים, ומניעת חנק בהאצה, או העשרת דלק מתאימה!

כל שינוי קל שבקלים, באחד הפרמטרים שהוזכרו, יגרום לתופעות לוואי, הבאות על חשבון משהו,

לדוגמא: שיפור בתאוצה, על חשבון תצרוכת דלק, או ירידה בתאוצה, ושרפת שסתומים, וצלצולים,

בגלל מחסור בדלק!

שני המקרים לדוגמא לא רצויים, ולא יבוצעו על ידי בעל מקצוע המכבד את עצמו ואת מקצועו!

בברכה

צביקה

**** ולהערתו של סובארו, ניתן להגדיל ו/או להקטין דיזות, כפי יכולתך, קיימים מספר גדלים, של

דיזות , לכל דגם קרבורטור שהוא, הנובע בעיקר מגודל המנוע!

פורסם

אני מעדיף לא לומר את שם המקום (אני בן אדם טוב מדי)

והנזק כמו תשלום עבור שיפוץ במכון ממוצע

לצביקה

האוטו נוסע מצויין אבל הנפילות סלד שהיו לי לפני תוך כדי נסיעה עכשיו מתרחשות בהנעה כאשר האוטו קר ולאחר כמה נפילות מ 3000 ל2000 (לא גלישה נפילה כמו של חוסר ניצוץ ) הוא פשוט מדמים וכך צריך להניע בערך כ 3 פעמיים בנוסף הצוק האוטומתי לא נרגע גם אחרי מכת גז ונתקע על 3000 ורק כאשר אני מתחיל בנסיעה הכל מסתדר מה זה יכול להיות כל אלו ומה עלי לעשות בנוגע לכל הסיפור הזה?? בהתחשב שפחות מעניין אותי תצרוכת דלק ואני פשוט רוצה בשקט להגיע לעבודה ולימודים כל יום לפחות בשנתיים הקרובות!

• תוכן חדש...