Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[quote name=chie

לצביקה

האוטו נוסע מצויין, אבל הנפילות סלד שהיו לי לפני תוך כדי נסיעה עכשיו מתרחשות בהנעה כאשר האוטו קר ,הוא פשוט מדמים ,וכך צריך להניע בערך כ 3 פעמיים בנוסף הצוק האוטומטי לא נרגע, גם אחרי מכת גז ונתקע על 3000 ורק כאשר אני מתחיל בנסיעה הכל מסתדר ,מה זה יכול להיות כל אלו ומה עלי לעשות בנוגע לכל הסיפור הזה?? בהתחשב שפחות מעניין אותי תצרוכת דלק ,ואני פשוט רוצה בשקט להגיע לעבודה ולימודים כל יום לפחות בשנתיים הקרובות! אם אתה מעוניין ללמוד בשנתים הקרובות , מומלץ שתלמד כלכלה, שם תלמד ותגלה, שתצרוכת דלק גבוהה מהנדרש במכוניתך, היא לא כלכלית, והיא נחשבת ביזבוז משווע, של תוצר אנרגייה, ושל משאבי אנוש,שהם שלך,

ולאורך שנתים, מדובר בכספים רבים שמבוזבזים לריק!!

אי לכך אני ממליץ לך להחזיר את הקרבורטור המקורי של הגאסטי 1200, ולפרט מדוע הוחלט לא לשפצו!

אני מתריע שהתצרוכת דלק שתבדק עכשו, תיהיה גבוהה מאד, בדוק ודווח!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לצביקה: התצרוכת עד עכשיו הייתה כ 1 ל 8.6 יותר גבוהה מזה בטח אין : )

והשאלה שלי מה דעתך בקשר לקפיצות שציינתי (יכול להיות שזה בכלל עניין של פלטינות מלכתחילה?

נ.ב הסיבות שהוצגו בפני: הן שהקרבורטור לא מתאים לאוטו ולא יכול לעבוד בלי מחשב שזה משגע אותו!

פורסם

איזה מחשב ו ואיזה בטיח, הבנתי שמדובר בגאסטי 1200 מודל 88, גם אם הוחלף לך מנוע למוזרק לשעבר, סעפת היניקה המקורית פורקה, והסעפת הישנה מהמנוע הקודם היתה אמורה להיות מורכבת, יחד עם הקרבורטור, ללא שום מחשב, ולא שום בלבולי****!

מנסים להשחיל לך את האלמנט, ומסובבים אותך על האצבע עם ספורי סרק!

בברכה

צביקה

***** שאתה מדבר על תצרוכת דלק של 1 ל8.6 , אתה מתכוון לנסיעה עירונית, הרכב שלי הוא בעל מנוע 1500 אוטומטי, והתצרוכת שלו דומה!

פורסם

אבל במוסך שבו החליפו את המנוע ב 2000 (מיפן) הם שמו אותו קומפלט (אצל הבעלים הקודמים)

וכאשר עשיתי שם טיפול לא מזמן מנהל המוסך הודה בפני שבאמת הוא הרכיב בלי מחשב (אחרי שחבר שקצת מבין אמר לי שיש מקום שהיה אמור להיות משהו ואין ושנינו הגענו למסקנה שזה כנרא מחשב וכש אחר כך בפסיכולוגיה הפוכה שאלתי את המנהל למה הרכבתה בלי מחשב אז הוא אמר לי שזה לא התאים לרכב!(מוסך מורשה)

ובמכון לא אמרתי את זה . הוא אמר לי לבד את אותו דבר!

אם תוכל בבקשה גם להתייחס לנושא הקפיצות סלד אשמח מאוד

פורסם

צביקה נראה לי שאתה צריך לפנות למקצוען שינקה לך את הקרבורטור....

סתם.

וברצינות אני הייתי מקשיב לצביקה , חבל לשלם על הדלק יותר גם אם ההבדל הוא קטן ,לטווח הארוך זה יכול לצאת לך מאד משתלם.

בהצלחה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אם תוכל בבקשה גם להתייחס לנושא הקפיצות סלד אשמח מאוד

קשה להתייחס לקפיצות סל"ד דרך מסך המחשב, מבלי לראות ולשמוע את הרכב פיזית!

על פניו הדלקת מנוע קר, בלחיצה חד פעמית על דוושת התאוצה, אמורה להיות בהדלקה ראשונה ומיידית, הסלד לא אמור לעבור את ה1500 סל"ד, יש וניתן להתחיל מיד בנסיעה איטית ללא קפיצות, תוך כ2 דקות נסיעה, הסלד אמור לרדת ל1000 סל"ד, והמנוע אמור לעבוד עגול ויציב כמו שעון שוויצרי, אינני יכול לראות מכאן את מרווח הפלטינות מכאן, זאת המוסך שהרכיב את הקרבורטור של הDL אמור היה לעשות, הצוק האוטומטי לא תקין ולא מכוון, ואין לא יכול להיות מחשב ברכבך, עלות מחשב וצמה, וחיישנים יעלו על ערך הרכב!

בדרדור קל מיערות הכרמל, לנתניה בעייתך יכולה להפתר עם הקרבורטור של הגאסטי בלבד, שעדיין לא הבהרת מדוע הוא לא שופץ, ומה הסיפור של קרבורטור חדש קוריאני ב250 שקל!

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...