Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מהי המכונית המועדפת עליכם מבין הבאות?  

232 הצבעות

1. 1. מהי המכונית המועדפת עליכם מבין הבאות?

• דייהטסו סיריון החדשה
    • הונדה ג'אז
    • טויוטה יאריס החדשה
    • יונדאי גטס
    • סוזוקי סוויפט החדשה
    • סיאט איביזה
    • סיטרואן C3
    • סקודה פאביה
    • פולקסווגן פולו
    • פיאט פונטו החדשה
    • פיז'ו 207 החדשה
    • רנו קליאו החדשה
    • שברולט אוויאו

פוסטים מומלצים

פורסם

בחרתי בסוויפט. למה ? מכמה סיבות..

לדעתי היא הכי חמודה, היא פשוט קטנטנה ומתוקה. כמו-כן אני חושב שסוזוקי עשו כאן שינוי מרכב אנונימי ומשעמם לרכב שיש בו משהו, גם כמובן מהסיבה שמקודם לא היה, אבל יש בה עוד משהו, לא יכול להסביר את זה. היא גם לא מנסה להתחכם ולהימתח לכל מני צורות מגוחכות.

סביר להניח שהיא תהיה גם מהזולות בקבוצה אם לא הזולה שבהן.

בקיצר, :mm_yeah:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רוני, נראה שעורך הסקר גרם להטיה מכוונת בתוצאותיו, על ידי בחירה מוקפדת של התמונות. כך למשל, אם תסתכלו טוב ממש, ממש תאמצו את העיניים, תראו שהתמונה של השברולט אוויאו עושה לעצמה פרסומת "קצת פחות טובה" מאשר האחרות. :wink:

ואגב, מבחן ריסוק אפילו יותר פתטי:

http://video.google.com/videoplay?docid=3363869073309161115&q=crash

פורסם

נראה לי לא רציני לערוך סקר שבו אנשים יביעו עמדה, בקטגוריה שהולכת להשתנות בשנה הקרובה לגמרי.

קטגוריה שרוב המכוניות החדשות בכלל לא נוסעות על כבישי ישראל. אף אחד (בארץ) לא נסע עליהן ועל חלקן הוא אף לא קרא אף כתבה על הרכבים.

אני חייב לציין שבאוטקאר התפרסמה מבחן ראשון (שאני ראיתי) בין הפונטו, יאריס וקליאו.

למרבה ההפתעה (שלי) היאריס איכזבה מאוד ולא עמדה ברמה של הקליאו החדשה שהייתה טובה משני המכוניות זאת למרות שבסוף המבחן דווקא הפונטו זכתה, היא היתה זולה יותר ובעיקר יפה יותר.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

בחרתי ביאריס (ואני מחכה לראות איך היא תשתלב עם העיצוב הלא שמרני שלה בישראל) אך לטעמי דווקא המתמודדת הכי מעניינת בסקר הנ"ל היא הסוויפט החדשה שעושה רושם שהיא תתן פייט רציני למתחרות המסורתיות.

פורסם
אגב, מוזר שבחרת להעלות היאריס, את הקליאו ואת הג'אז, אבל דווקא את ה207 ולא ה107 שהיא -היא האחות שלרוב מתמודדת בקבוצה

רון.

יש לך בלבול. ה-107 היא מיני. כמו האייגו וה-C1. היא לא מתחרה במכוניות סופר-מיני כמו היאריס והקליאו (ורוב המתמודדות האחרות ששמתי בסקר)

נראה לי לא רציני לערוך סקר שבו אנשים יביעו עמדה, בקטגוריה שהולכת להשתנות בשנה הקרובה לגמרי.

קטגוריה שרוב המכוניות החדשות בכלל לא נוסעות על כבישי ישראל. אף אחד (בארץ) לא נסע עליהן ועל חלקן הוא אף לא קרא אף כתבה על הרכבים.

לא רציני? אל תצביע...

הקטגוריה כבר השתנתה, רק עדיין לא בארץ. נכון, כל הגולשים עדיין לא מכירים את המכוניות הללו מקרוב, אבל גם כאשר תגענה ארצה סביר להניח שרוב המצביעים כלל לא ינהגו בהן. כמו שכתבתי בהודעה הפותחת (קרא שוב) - הסקר הזה לא נועד רק לאלו המכירים את המכוניות, הוא נועד לכולם, שיביעו את דעתם ותו לא. בעוד מספר חודשים, כשנזכה להכיר את המתמודדות, נוכל לחזור ולראות אם בחרנו נכון.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני בחרתי ביאריס

הדור הקודם של היאריס עדין נותן פייט הולם לאירופאיות והוא בעל איכות טובה

ללא ספק שהחדשה תהיה הרבה יותר טובה

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני נשאר בארץ המגף עם הפונטו :o

ולא בגלל שאני משוחד, אלא פשוט אני חושב שפיאט עשו מאמצים עצומים עם הרכב הזה, ואיבזרו אותו בצורה טובה מאוד (נקווה שיגיעו ארצה רב הדגמים), ואני גם חושב שמבחינת עיצוב, פנים וחוץ היא היפה.

!AWDSOME

פורסם

ה 207 (כמה קשה זה להחליף כל פעם שאני כותב את ה 6 ב 7.. צריך להתרגל) פשוט מקסימה !!! רק חבל שלקחו את המראה ואת החלון הקטן המעפן הזה מה 307 .. היה עדיף חלון רגיל כמו ב 206.. אבל בכל זאת מדהימה !

פורסם

רציתי לבחור בג'אז, כי היא היפנית הכי אירופאית שאני מכיר. גם חכמה, מרווחת ועם מנוע ממש טוב.

אבל אז משהו הזכיר לי שהיא נמצאת איתנו כבר יותר מדי זמן, ומה לעשות, גם סוסים מנצחים מזדקנים.

אז בחרתי בפונטו, כי היא לא יפנית שמנסה להיות אירופאית.

משכנתא זה קל

פורסם

aveo.jpg

בחרתי בזו .

קודם כל זו שברולט . רכב אמריקאי .

דבר שני היא מאובזרת יותר . כיאה לרכב אמריקאי .

דבר שלישי הרכב הזה מתקדם הרבה יותר מהמתחרים ומפנק יותר . בעוד איזה רכב יש נהג אוטומטי ?

ועוד מערכת מיוחדת שכנראה פותחה רק בשביל האוטו הזה !

יותר נכון בשביל הנהג האוטו' שמתי שהוא עייף אז נפתחת לו כרית מההגה .

נ.ב.

זה רק אני או שגם אתם לא מבינים למה נהג אוטו' או רובוט כביכול צריך לתפוס תנומה ???

( ד"א , איך אני מוריד את הגודל של מה שכתבתי ? נהיה לי כואב בעיניים... )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

נתון מעניין שניתן לנבא כבר עתה (זה מתבסס על קולות בודדים ולכן זו לא יכולה להיות מסקנה ברורה) הוא שהבחירה בפולו לא משקפת את המציאות על הכביש מבחינת הדור הנוכחי לפני המתיחה ואחרי המתיחה (נכון לעכשיו לגבי האחרונה).

מצמץ, שחושב שמנוע חזק יותר ברינג' יעזור לא מעט למכירות.

פורסם

אבל שום רכב כאן לא משקף את המציאות מבחינת הדור הנוכחי

הינה זה סקר הקבוצות הקודם, ואם תיסתכל גם כאן לפונטו כמו לפולו אין הרבה קולות, ועכשיו היא המובילה.

לעומת זאת המנצחת של הסקר הקודם היאריס פה היא מפגרת אחרי אותה פולו, פונטו ופג'ו, שאומנם נערצות ואהובות על רבים אבל עדיין הפסידו ליאריס בסקר הקודם

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
רוני, נראה שעורך הסקר גרם להטיה מכוונת בתוצאותיו, על ידי בחירה מוקפדת של התמונות. כך למשל, אם תסתכלו טוב ממש, ממש תאמצו את העיניים, תראו שהתמונה של השברולט אוויאו עושה לעצמה פרסומת "קצת פחות טובה" מאשר האחרות. :wink:

ואגב, מבחן ריסוק אפילו יותר פתטי:

http://video.google.com/videoplay?docid=3363869073309161115&q=crash

מזעזע!

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

===================================

• תוכן חדש...