Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב הקודם שלי היו לי את המורל 4 אינטש מאחורה והם היו ממש טובים!!!!!!

אבל אני השתמשתי בהם רק כדי להשלים את הסאונד ולא כדי שהם יתנו את הצליל העיקרי,

השאלה היא לאיזה צורך אתה תשתמש בהם.......

בגדול אילו אחלה של רמקולים.

פורסם

קניתי לאח שלי את הרמקולים של המוראל

רמקולים פצצתיים

אבל חובה לחתוך אותם באמצעות מערכת או מגבר על 125 לפחות

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

המוראל או האינפיניטי

למוראל יש צליל שהוא קצת יותר חם מהאינפיניטי ולאינפיניטי יש מיד יותר חזק וטוויטרים קצת יותר חדים מהמוראל אבל לדעתי גם יותר מדוייקים - למוראל יש מריחה קלה בטוויטרים ואני אומר את זה כי היה לי מוראל ברכב ומאוד אהבתי ועכשיו יש לי אינפיניטי ואני גם מאוד אוהב, לדעתי האינפיניטי שיש לי כרגע יותר טובים מהמילניום הפולס או הקואקסיאליים מהסדרות השוות של מוראל.

אני דווקא ממליץ לך על האינפיניטי ואני אומר לך גם למה - קניתי בזמנו את האינפיניטי 3.5 אינטש והם באו ביחד עם שני קבלים שיועדו מראש לחתוך מהם את הבאס - אני חושב שגם ב4 אינטש זה אותו הסיפור. שלא תבין לא נכון - הקבלים מגיעים כשהם לא מחוברים לרמקולים...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לפני שהתחלתי להכנס באוטו הקודם שלי לבניות בדלתות היה לי פוקאל 4 אינץ' מסדרת פוליגלאס...

שוב כמו שפוקאל יודעים מיד באס מדהים יחסית ל4 אינץ' באמת אחד המיד באס האיכותיים הוא היה חתוך ב 60 ובאמת ללא הפרעה בכלל...

הטוויטר מאכזב אבל בשונה לשאר הטוויטרים של פוקאל אפשר היה בעזרת כיוון טוב להגיע איתו לרמה סבירה ביותר ואפילו טובה..

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תוכן חדש...