Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוך כדי נסיעה הרמקולים מאחור מפסיקים להשמיע סאונד וחוזרים לסירוגין.

פתחתי את הבגאז' והבנתי מה הבעיה.

הבננות שמחוברות למגבר מתנתקות וחוזרות לפי "מצב הרוח" ז"א תלוי בנסיעה\איך הסאב דופק. והם כבר משתחררים עם הזמן.

הבנתי מאיפה הבעיה, השאלה היא איך אני מסדר את זה ככה שהם לא יזוזו לי ולא יתנתקו לי באמצע הנסיעה?

הם לא מתנתקים לגמרי, הם פשוט זזים מהמקום ואז לא שומעים ברמקולים כמו שצריך.

מה עושים?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

תהדק את הסופיות של החוטים עם פלייר (בעדינות, לא למעוך לגמרי)

ואז הם ישבו בצורה הדוקה יותר על הפינים.

פורסם

אתה יכול לתת טיפה חיזוק לקונקטור החיצוני של הכבל RCA (ה"בננה") על מנת שהוא יתפוס חזק יותר את הקונקטור שנמצא על המגבר.פשוט לתת לטבעת החיצונית מעיכה קטנטונת עם פלייר ,רק בשביל לתת לו טיפונת זווית.

רק אל תמשיך לנסוע ככה ולהפעיל את המערכת במצב הזה, כי אתה יכול במקרה לקצר את הכבל או יותר גרוע, לקצר את כניסת הRCA של המגבר.

under construction..

פורסם

ז"א להדק מעט עם פלאייר את הסוף של הבננה בשביל שזה יישב יותר טוב על החיבור? איך לא חשבתי על זה קודם?! תודה רבה!

להמשיך לנסוע ככה, אתה מתכוון במצב הזה שהכבלים רופפים?

פורסם
ז"א להדק מעט עם פלאייר את הסוף של הבננה בשביל שזה יישב יותר טוב על החיבור? איך לא חשבתי על זה קודם?! תודה רבה!

להמשיך לנסוע ככה, אתה מתכוון במצב הזה שהכבלים רופפים?

בדיוק, אתה יכול לגרום לכך שבטעות יגרם קצר.

אל תדחה את זה, פלייר שפיץ קטן יסדר לך את הבעיה.:wink: .

under construction..

פורסם

הידקתי את זה, התחלתי בנסיעה ואחרי כ50 מטרים זה התחיל עוד פעם לעשות בעיות, עצרתי בצד (הייתי עדיין בחניון) והידקתי את זה שוב.

זה לא עשה בעיות בהמשך הנסיעה. מקסימום אם כן, אז אני אנסה לשחק קצת עם איזולירבנד.

יוסי.

• תוכן חדש...