Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש דבר כזה סאב 10,000W RMS ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. לא הגיוני.

ב. אפילו אם זה באמת 10K וואט אז 89.5DB זה כלום...

ג. לא קיים מגבר שמוציא כזו עוצמה.

ד. צריך מצבר ואלטרנטור של משאית בשביל כל זה.

ובכלל אני חושב שהם התבלבו והוסיפו 0 מיותר, 1000 RMS זה הגיוני.

פורסם

לא נראה לי אפילו בתור תרגיל שיווקי, ראה דוגמת הJACKHAMMER של MTX שהוא בקוטר 22" ובעומק יותר מחצי מטר ועם כל זה הוא "רק" 6000 וואט RMS...

12000W_6000W_RMS.jpg

פורסם

אי אפשר לדעת אם זה אמיתי או לא אני חושב, כי יש מונויים בכאלה עוצמות אז בטח גם צריכיפ להיות כאלה סאבים.....

פורסם

כנסו למוצרים באתר הזה, ותראו איזה מגברים יש שם...

יש שם מגבר של 12000 RMS ב2 אום... אז כנראה שהסאב באמת כזה...

ובנוסף לכך יש שם עוד סאבים של 10000.

פורסם

לפי הנתונים הוא מפיק ב1 אום 6Kw ואם תחבר שני מגברים בטור, הם יפיקו 12Kw ב2 אום.

תמיר

פורסם

האלמנט שיש לך בקישור הוא מעיין רכיב השלמה כאשר מתכננים תיבה מסוג Passive Radiator, שהוא בעצם מין תיבה אטומה שאין בה התנגדות מכיוון שהסאב דוחף אוויר לכיוון חלל התיבה, האלמנט הפסיבי יוצא החוצה, וכשהסאב דוחף אוויר בניגוד לחלל התיבה האלמנט הפסיבי נכנס פנימה,

Passive Radiator זה סוג של תכנון של תיבה,

יש בה 2 אלמנטים, אחד אקטיבי ואחד פסיבי, שנייהם ניראים כמו רמקול רגיל, רק אחד הוא באמת רמקול עם סליל מגנט וכו... והשני הוא רמקול רק עם ספיידר - התנגדות וממברנה,.

זה סוג של תכנון תיבה, יש לו כמה יתרונות וחסרונות לתיבה אטומה,פתוחה.

תמיר

פורסם

אני חושב לשיש ל RE ול JL סאבים עם 4 אינץ, כלומר 10 ס"מ!!!!

אצל RE זה ה XXX החדש שעדיין בשלבי מחקר אני חושב, ואצל JL זה ווריאציה של ה W7.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...