Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ביטוח יחיד לנהג יחיד, הא? אמנם היו לי בסך הכל שתי מכוניות ליסינג משתי חברות שונות, אבל אני יודע בבירור שלפחות בחברות הגדולות (ואני חושב ש"אלבר" נופלת לקטיגוריה), אין שום ביטוח לנהג יחיד.

החברות לא מתעסקות עם זה - הרכב לא מבוטח במקיף בכלל (ולדעתי החובה חל על כל נהג, כך שתוכל לתת את הרכב לבני משפחתך וכו'). הנזק שיגרם לרכב יכוסה ללא קשר לגיל או זהות הנהג.

כמו חברות השכרה, הן מבטחות את עצמן.

אני יודע שכלעצמו הנתון הזה חסר חשיבות - יתכן שבאמת נהג בודד השתמש ברכב - אבל קח בחשבון שאם מישהו מהחברה אומר לך את זה, הוא כנראה משקר לך - כאמור, כי הם פשוט לא מבטחים.

המדובר הוא על ביטוח חובה, לא מקיף (דרך אגב, אני חושב שהיה גם מקיף כי ברכב מותקן איתוראן), ואם מבטחים רק נהג יחיד אז המחיר ללקוח יוצא יותר זול שכן הביטוח יותר זול מאשר לכל נהג. גם שם הנהג (כך מצאתי אותו) הופיע במחשב של אלבר, לטענתם בגלל שהוא היה נהג יחיד.

פורסם

החברות הגדולות אכן לא טורחות לעשות ביטוח מקיף (לא בטוח שאפילו צד ג')

ביטוח החובה עשוי להיות לפי מאפייני נהג עיקרי מסויים, אבל הוא יהיה בתוקף גם לנהגים מזדמנים אחרים בכל מקרה (למשל עובדי חברת הליסינג שבאים לקחת את האוטו לטיפול וחזרה)

וזה שפרטי הנהג רשומים במחשב של אלבר זה בסה"כ בשביל שידעו עם מי ליצור קשר כדי לתאם טיפולים, תיקונים, לקיחת האוטו לטסט, בירורים במקרה שהרכב ידווח כגנוב, וכו' וכו' - זה הכל.

זה לא אומר שאשתו ושלושת הילדים בני 17 שלו לא נוהגים ברכב.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני מניח שאתה צודק עם הביטוח חובה, זה בהחלט הגיוני. לגבי מקיף, זה מעניין - למה יטרחו לשים איתוראן אם לא מבטחים (וזה דרישה של רוב חברות הביטוח)?

פורסם

אולי כי הם מאמינים שזה יעזור להם ומקבלים את המערכת במחיר רצפה מאיתוראן? אולי בשביל שליטה בצי הרכב? לך תדע.

מה שחשוב הוא, שאין בעולם הליסינג ביטוח לנהג בודד.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...