Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוהל עדיין אלוהים ;) מי שבגיל 60 - אנאערף - מחזיק בכמה מהזמנים המהירים ביותר בנורבורגרינג ומפחיד עיתונאים במיטב תוצרת שטוטגארט בתור עבודה יומית, הוא כנראה משהו מיוחד :)

אגב, אני חושב שהוא נבחר ל"נהג הראלי הגדול בכל הזמנים" או משהו כזה, לא?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ככל הידוע לי, רוהל הוא זה שמיסד את השימוש בבלימה ברגל שמאל בראלי.

את הבלימה ברגל שמאל מיסדו נהגי הראלי של סאאב כבר בסביבות שנת 1960. הדבר אפשר להם אז לשמור על מומנטום בסיבובים עם המכוניות הקטנות ובעלות הספק המנוע של מתחת ל50 כ"ס, בתחרות מול המכוניות בעלות המנועים הגדולים להן הספק גבוה פי 3 או 4.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם
בגלל הS4 אם אני לא טועה..

ראלי קורסיקה, 1985. במסגרת תחרות בגרופ B נהרגו הנהג הנרי טוייבונן והנווט סרגיו קרסטו בתאונה בלאנצ'יה דלתא S4.

Fazer

פורסם

מדהים, פשוט לא יאומן !! איזו שליטה !! פשוט אי אפשר להאמין. מספיק רק לראות את הרגלים כדי להבין, או בעצם לא להבין, עזבו... באמת כל מלה מיותרת.

אומנות.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

סלחו לי אבל הגברים האמיתיים לא נעזרו במערכות הנעה כפולה מתוחכמות, או בצמיגי מסטיק וכדומה. הגברים האמיתיים נהגו על מכוניות הנעה אחורית, עם צמיגים שהיום לא היו שמים על לאדה, בכל תנאי מזג האויר כולל סטייג'ים בלילה בחושך מוחלט ובערפל כבד.

וכשמשהו היה מתקלקל הנהג והנווט היו נכנסים מתחת לאוטו ומקמבנים מה שצריך בשביל להמשיך לנסוע, ולא מצלצלים בסלולרי לפיטס שישלחו מוסך נייד במסוק.

esortlagos79wade.jpg

fiat131quebec78rohrl.jpg

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
לגבי התחושה שהוא לא נורמלי ושיש לו ביצים , אני חייב לאמר שאלמנט הפחד אצל נהג

מיומן לא קיים ! משום שהנהג מרגיש שהוא שולט בצורה מוחלטת ברכב ואינו חש בכלל

סכנה כלשהי , והוא תמיד משאיר מרווח ולא מגיע לקצה על מנת לתקן במקרה חירום.

מצד אחד אני מסכים איתך אבל מצד שני אני לא...

( בלי קשר לפיצול אישיות שאני סובל ממנה )

עם קארטינג במגבלות אני מגיע הרבה בניגוד לאוטו ( כי בקארטינג לא יכול להיות מצב של הפסד של 70,000 ש"ח והמגבלות לא במהירויות כמו ברכב כאשר מעקה בטיחות יכול להגיד לך שלום בכמעט 300 קמ"ש... ) אז אם תעמוד על המסלול אני אוכל באמת "לטוס" לידך כל סיבוב... ללא כל פחד האמת . ממש כמו שאמרת .

ככה שמצד אחד אתה צודק .

אבל בקארטינג במקרה הכי גרוע אני אשבור למישהו רגל , עם האוטו אני אשלח אותו להכיר את האבא של סבא שלו... שלא לדבר על לשלוח כמה אנשים להיכרות עם הסבסבא שלהם...

ככה שמצד שני אתה טועה .

אין לי בעיה לסכן את עצמי ואני בכייף אתגרזן עם סכנה בדמות שוליים ללא מעקה ( תיהום וכו' ) וגם זה לא יהיה כמו שאני רגיל אלא עם מרווח בטיחות גדול יותר .

אבל לסכן אנשים כמו במירוצים שנראו ? שהם קופצים לכביש והוא טס לעברם ? ( גם אם הוא יכול היה לטוס יותר מהר... ) זה נראה לי מפחיד בתור נהג .

חביבי , אם הוא היה צריך לבלום בלימת חירום אם מישהו היה נופל במסלול כשהוא מנסה לרוץ חזרה כי איזה אוטו טס לעברו . הוא לא היה מספיק . נקודה .

זה מספיק בשבילי להאיט . מאוד .

אני בשכונות נוסע ממש לאט . אבל ממש . מהפחד שאיזה שמוק קטן יקפוץ לי לכביש ( הוא שמוק , אפילו אם ילד ) אז קל וחומר מול חתיכת מטומטם שקופץ למסלול .

שלא תבין אני בעד קהל בצדדים אבל עם מרווח טיפה מהכביש... ראבאק , מה שהלך פעם זו הגזמה .

כוסאותק הפיצול אישיות הזה , פתאום בא לי מילקי . וגם קפה נמס . מה לבחור ?

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

רוהל...

אני זוכר אותו, הוא היה תלמיד שלי.

בחור טוב בסה"כ, אני זוכר שהיו לו בעיות קורדינציה.

:wink:

או במילים אחרות:

:shock:

ממש מדהים לצפיה.

פורסם

אך, איזו תקופה זו היתה, אודי קוואטרו, לנציה S4, והמלכה 205 טורבו 16 ...

המהירות שהמכוניות האלו הגיעו אליהם, היה מדהים..

אה כן, והייתה איזה מטרו מכוערת ..

פורסם

זה כנראה לא שייך לתקופה של רובכם,

אבל קטע זה הופיע קצת לפני כתוביות הסיום של תכנית הטלוויזיה המיתולוגית "על גלגלים", אי-שם בסוף שנות ה-80'...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

סילחו לי אבל הגברים האמתיים לא השתמשו במנועים, גלגלים דלק או משהו דומה. הגברים האמיתיים רכבו על סוסים, עם פרסות שהכינו לבד ובלי אוכף.

וכשמשהו היה מתקלקל הם היו ממשיכים ללכת ברגל. הביתה. לאישה. שהייתי מכינה להם קוסקוס. אלו גברים.

wildhorses_new.jpg

Bucking%20Horse%20front.gif

uthorse_big.jpg

וולטר זה שם של לפלף.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

קודם כל, נדמה לי שהדרך הנכונה לבטא את השם היא "רורל" (או רוהרל או משהו כזה) ולא רוהל.

הסרטון הזה פשוט מדהים, חיפשתי אותו די הרבה זמן, אז תודה :mm_yeah:

הנה לינק לסרט של ארי ואטאנן על ה-405.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

זה Walter Rohrl, אין לי מושג האם מבטאים את הr או לא.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
ראלי קורסיקה, 1985. במסגרת תחרות בגרופ B נהרגו הנהג הנרי טוייבונן והנווט סרגיו קרסטו בתאונה בלאנצ'יה דלתא S4.

Fazer

צר לי לתקן ולאכזב אבל הנרי טויבונן המנוח נהרג יחד עם הנווט שלו קרסטו (איזה מפחיד להיות נווט...) בראלי קורסיקה אבל ב-86 .

לפני זה הם הספיקו לנצח במונטה קרלו 86 , עם לנצ'יה דלתא S-4 והיו מועמדים כמעט בטוחים לאליפות ב-86 .

אבדן ענק לעולם הראלי .

בלינק המצ"ב יש ערימה של סרטוני ראלי ששווים בהחלט את ההורדה והצפייה , כל גדולי הראלי לדורותיהם -

http://www.rallyforum.com/forums/showthread.php?threadid=113943

תהנו

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...