Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברה ושבוע טוב רציתי לשתף אותכם במשהוא שקרא לי אתמול . אתמול אני נוסע באוטו שומע מוזיקה ופתאום ,אני שומע שהרקול הימיני מימני מוציא רעשים מוזרים כמו של תחנת רדיו שלא נקלטה ,שהתדר שלה לא מכון ,עכשיו ניסית לשחק בחיבורים מחורה של המגבר וכלום לא עוזר נסיתי לראות עם זה עם הקרוס וגם שמה אני לא מוצא משהוא מיוחד, אז פתחתי את הדלת לראות עם אני מוצא משהוא , אבל כלום אני כבר לא יודע מה לעשות , עם משהוא יכול לעזור לי אודה לו מאוד . שבוע טוב לכולם.

פורסם

דבר ראשון

תחליף את ה RCA ימין ושמאל ותבדוק אם הרעש מחליף צד - כבל RCA תקול

תחליף במגבר את החיבור לרמקולים גם ימין\שמאל ותבדוק אם הרעש עובר צד - בעיה במגבר

אם אחרי החלפת חיבור רמקולים במגבר הרעש עדיין באותו צד זה יכול להיות אחד מבין שני דברים

1 - רמקול לא תקין

2 - כבל לא תקין

בשביל לדעת בדיוק איזה תקול תפרק את הרמקול ותחבר אותו לאותה יציאה אבל עם כבל אחר

מקווה שעזרתי

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

הבעיה אצלי הי שיש לי יציאה אחת מרדיו דיסק עצמו למגבר מחובר מפצל עכשיו שיחקתי עם כל מיני שיניוים אבל זה עובד בעיכר על ניתוק הרמקולים הוא הסאב ולא ימין שמאול כי זה מפצל . עכשיו שאלה היה מה לעשות אלה חוץ מיזה שלא בדקתי עם חוט אחר לאותו רמקול שאת זה אני יבדוק יותר מאוחר עם למשהוא יש עוד רעיונות השמח לקבלם ותודה רבה לכל העוזרים.

פורסם

תחבר רמקול אחר... ותראה אם הרעשים מופיעים - כשאתה בודק בעיה - תתחיל מהציוד קצה ותתקדם לאט לאט עד שתגיע למרכז...

חבל שתתחיל סתם להחליף חוטים, יחידת ראש או מגבר כשהבעיה עלולה להווצר כבר במקום הכי קל - הרמקול עצמו..

תבדוק שהרגל של הפלוס ברמקול מבודדת היטב ולא נוגעת בפח של הרכב.

תחבר סתם כלשהו רמקול אחר - אפילו רמקול ביתי ותראה אם יש לך את הרעשים האלה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...