Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונה חדשה לרשיון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תמונה ממש נוראית ברשיון ורציתי לדעת אם אפשרי לעשות תמונה חדשה..

כמו כן הבנתי שכשיו בגלל שהרשיון הוא ל10 שנים אז כל נהג חייב לעשות תמונה חדשה כשייגמר לו הרשיון.. הבעיה שלי כבר יש את הרשיון החדש ל-10 שנים...

יש מצב איכשהו בכל זאת לעשות תמונה חדשה?

תודה.

פורסם

ללכת למשרד הרישוי לשלם על רישיון חדש ולבקש לעדכן את התמונה. בזבוז כסף.. כיאילו מישהו באמת מסתכל שם יותר מעשר פעמים בשנה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

חבל לפתוח ת'רד חדש אז: אם עוד לא קיבלתי את כרטיס הרישיון(כרגע עם הדף של חייב מלווה) ניתן להחליף תמונה ללא עלות מטורפת??

פורסם

אפשר ללכת למ.מ.ס.י וכמו שמוציאים טופס ירוק של בקשת רשיון נהיגה, פשוט מצטלמים (אפשר כבר לבקש טופס סתם בשביל הכיף..) וזהו..

התמונה שלכם מתעדכנת במשרד הרישוי..

לי יש תמונה מעפנה בטירוף עם שיער ארוך ומחומצן (פורים :roll:) לפני כחצי שנה שרציתי להחליף אמרו לי שחבל, שאני אחכה עוד חצי שנה - ואני אקבל כבר הזמנה להצטלם לצילום ביומטרי..

אז אני מחכה :)

בכל מקרה, הרשיון שלי תקף עד 2010.. נקווה שלפני זה יקראו לי לצילום ביומטרי :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אפשר ללכת למ.מ.ס.י וכמו שמוציאים טופס ירוק של בקשת רשיון נהיגה, פשוט מצטלמים (אפשר כבר לבקש טופס סתם בשביל הכיף..) וזהו..

באמת?!

בדוק..??

אור.

פורסם
ללכת למשרד הרישוי לשלם על רישיון חדש ולבקש לעדכן את התמונה. בזבוז כסף.. כיאילו מישהו באמת מסתכל שם יותר מעשר פעמים בשנה.
אני משתמש בזה בתור התעודת זהות שלי ככה שמסתכלים על זה הרבה יותר מ10 פעמים בשנה...

התמונה שלכם מתעדכנת במשרד הרישוי..

הייתי בממסי ואמרו לי שאי אפשר.. אבל נראה לי שהיא פשוט רצתה להיפטר ממני.. היא הייתה נראית קצת עצבנית...

אתה בטוח שאפשר??

ולמי ששאל אם אני לא טועה הרישיון החדש עולה 360שקל..

ועוד משהו איך זה שקיבלתי את הרישיון החדש של ה10 שנים ולא עשיתי את הצילום הביומטרי הזה?

פורסם

הלכתי למ.מ.ס.י שיש מול משרד הרישוי בחולון וזה מה שהבחור אמר לי.. :roll:

בכל מקרה- בקרוב תקבל זימון לעשות תמונה ביומטרית.. אין מה לדאוג..

אה.. ובכל מקרה - נגיד והחלפת תמונה.. אתה לא משלם את המחיר של רשיון ל5/10 שנים..

אתה משלם רק את ה"קנס" שיש על "איבוד" רישיון.. משו באיזור ה50 שקל אם אני לא טועה..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

קיבלתי אתמול את הרישיון החדש ל10 שנים.. וגם אני לא הוזמנתי לשום צילום זה או אחר... כנראה סתם שטויות.

פורסם

שמע האמת, לכל מי שאני מכיר(חוץ ממני:wink: ) יש תמונה נוראית ברישיון...זה פשוט ככה.(כולל אנשים שנראים טוב..)

לצלמים שלוקחים את התמונות לרישיונות פשוט אין כוח לזה ואיך שאתה מתיישב מול המצלמה הם לוקחים תמונה...שטויות זה רק תמונה ברישיון זה לא כזה נורא..

• תוכן חדש...