Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן שוב אני מטריד. מדובר באונו 45 שנת 92.

א. שמתי לב שבנסיעה ישר, ההגה לא ישר. ובכלל אני לא ממש אוהב את איך שהוא מתנהג, הנסיעה מאוד לא חלקה, אני חושד שזה הפרונט ? האם זה סימפטום של צורך בכיוון פרונט ? והיכן מומלץ לעשות כיוון שכזה באזור ראשל"צ והסביבה ? טווח מחירים גם לא יזיק

ב. בביקור במוסך לפני זמן מה נאמר שהקלאצ' שחוק. אכן ההרגשה של הפדאל מאוד לא נוחה - בזאזור התחתון יש "שטח מת", כלומר כמה סננטימטרים ממצב של "לחוץ עד הסוף" אין שום שינוי, ורק בערך אחרי שליש מהדרך מרגישים שהקלאצ' "תופס". לקראת סוף המהלך הוא מאוד דראסטי פתאום וכתוצאה צריך להרפות מאוד בעדינות אחרת כל האוטו קופץ כאילו זרקת את הקלאצ'. בקיצרו מתנהג ממש מוזר. האם זו תופעה של קלאצ' שחוק או שמא פשוט עניין של כיוון הכבל ? מה יכולה להיות עלות החלפת קלאצ' ושוב, איפה כדאי ?

ג. איזה חנות יש בארץ שמוכרת חלקים מקוריים של פיאט אונו ? יש כמה חלקי פלסטיק שבורים כמו הידית של תא המטען והגריל מקדימה, לתקן לא הלך אז הייתי רוצה להחליף (התקנה, תודה לאל, אני מצליח לעשות לבד)

תודה מראש (:

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

קודם כל לבדוק שצמיגים במצב סביר, ואם כן ליישר גלגל הגה, להוציא אותו ולהכניס אותו ישר כאשר הגלגלים ישרים לחלוטין.

אם יש בעיית משיכת הגה לאחד הצדדים או "אכילת" צמיגים, יש לגשת לכיוון /תיקון פרונט.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...