Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הספקתי לשים מערכת חדשה וכבר הגיע השידרוג הראשון(אולי): מגבר מונובולק SOUNDSTREAM CLASS D 900 W RMS ומגבר 4 ערוצים של SOUNDSTREAM לקומפוננט 960X4 וגם כן הסאב ישודרג(אולי) ל סאב של סאונד סטרים 900W RMS.

אני עדיין מתלבט אם לשים את כל זה במקום מה שיש לי עכשיו כי ממש חבל לי להרוס את הבנייה ולעשות כמה דברים מחדש(קופסא לסאב,ורצפת באגז' חדשה),שלא תחשבו שאני מליין או משהו כזה ומשתגע על המערכת באוטו שלי זה פשוט הבוס שלי ראה את הבנייה באוטו שלי והתלהב ואמר שהוא רוצה ל"שדרג" ולשים באוטו ציוד ברמה גבוהה ביותר אז הוא נתן לי את הרכיבים החדשים הללו ואמר להתקין.

את האמת אני ממש נהנה ממה שיש לי כרגע באוטו ואיך שזה מנגן ואני לא צריך יותר מזה,מה אתם היתם עושים במקומי? הייתם מפרקים ומשפצרים את הציוד החדש? או שהייתם נשארים אם מה שיש לכם?

מה שכן אני חושב בכיוון לשדרג רק את המונובלוק והסאב.

המערכת הנוכחית: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=100696

והנה המערכת החדשה:

24012006(001).jpg

24012006(002).jpg

24012006(003).jpg

24012006(004).jpg

24012006(005).jpg

24012006(006).jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

לא ממש רלוונטי כי המחיר זה לא מחיר צרכן.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

את האמת אני ממש לא יודע! כי אני לא מוסיף אפילו שקל למחיר ששילמתי עד היום(פחות מ 3000 ש"ח),את השדרוג עושה הבוס שלי מכיסו הפרטי.

פורסם

תודה!

אני חושב להחליף את הסאב כי הסאב החדש הוא יותר חזק מהקיקר ב 500 RMS כלומר הקיקר 400 RMS והSOUNDSTREAM 900 RMS דגם TARANTULA http://www.soundstream.com/sub/products_subs_t4.html.

• תוכן חדש...