Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקרה עם שלמה Sixt מחפש עיצה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני פונה אליכם בבקשה לעיצה

מקרה שקרה:

חברים שלי השכירו רכב מחברת שלמה SIXT באילת

והחזירו אותו בקררית שמונה ביום שיש

פתאום משום מקום הם מצאו שבב חסר בשישמה הקידמית

ודורשים 1800 שקל לתיקון , דיברנו איתם שאנחנו נתקן את זה וכו וכו

עכשיו הם לא מוכנים לתת לי אפילו את האוטו (חבר שלי זרק משהו על תביעה)

קיצר , מה אתם אומרים ?

מה האופציות שלי?

*** עריכה - נמחקו קללות - זה פורום, לא צ'אט פרטי ***

בחיים אני לא משכיר מהם רכב

:wink:
פורסם

אני חושב שחברות ההשכרה מחייבות גם על אבדן רווח של הרכב בזמן שהוא בתיקון, ולא רק על התיקון עצמו.

ובכלל, מה זה שבב חסר בשמשה?

פורסם

avram !

כמה שאלות שיכולות לעזור לך להשיג פתרון טוב:

איזה רכב הם שכרו?

מה הנזק בדיוק לרכב?

שאלת אותם עם איזה מוסך הסדר הם עובדים בקרית שמונה ולגשת אליו לקבל הצעת מחיר?

זה יכול להוזיל לך את העלות!

איך הם קבעו את גובה הנזק?

ותבקש שיבדקו בחוזים קודמים אולי הנזק מצויין שם!

נ.ב בחברות השכרה שמשות,צמיגים, ומרכב תחתון לא מבוטח!

במקרה של נזק השוכר משלם את מלוא הנזק!

לידע כללי!

פורסם

הם מצאו פריירים ולא מוכנים לרדת מזה

בסופו של יום החברה שלי משלמים 1160 שקל

וזה כזה חתיכה קטנטנה של זכוכית שחסרה

ממש נראה כמו טיפת מים מלוכלכת

בכל מקרה ההתנהלות של כל הסיפור היתה לא לעיניין ואני מתכוון להפיץ את הסיפור

זה הגיע למצב שהבחורה מאילת צועקת עליהם בטלפון ומנתקת להם בפרצוף

עכשיו מה מבטיח לי שהם בכלל יתקנו את הרכב עם הכסף הזה?

גנבים אלה פשוט גנבים

פורסם

אני חולק על דעתך.

נגרם נזק אפילו מינורי לרכב משהו שלא מבוטח ע"י חברת ההשכרה.יקון הנזק יצא מכיסיהם של המשכירים. נכון ששמשה לא עולה 1100 טוב אולי כן אם היא מקורית. לא סתם חברות השכרה לא מבטחות שמשות (פריצות) צמגים (נסיעה עצבנית שהורסת את הרכב) גחון (נסיעה בשטח).

כאשר אבי הכניס את רכבו לתיקון פחחות קטן חברת ביטוח הציאה לו לקחת רכב מהשכרה (רכב חילופי) אולם הדגישו נזק הקטן ביותר אפילו שריטה 1X1 הכי חלשה יחוייב בתשלום של 600$ על הנזק. נראה לך הגיוני?

לא לא נראה לי אבל זה מי יש.

פורסם

רק אני הוא זה שעדיין לא הבין מה זה " חסר שבב בזכוכית"

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
רק אני הוא זה שעדיין לא הבין מה זה " חסר שבב בזכוכית"
וזה כזה חתיכה קטנטנה של זכוכית שחסרה

ממש נראה כמו טיפת מים מלוכלכת

.......

שואל ועונה, ירוחם

פורסם

אחרי שדיברתי עם המנהלת של הסניף באילת (והפעם לא צעקו עלי)

הבנתי שהם חקרו את העיניין הסתכלו בהיסטוריה של האוטו וכנראה שבכל זאת יש מצב שהחברים שלי "אשמים" - כמה שאפשר להיות אשם בכזו שטות

בכל מקרה אני מאמין שאין מצב שהחברה תיקח את הכסף שהם שילמו (ולמה היה צריך התערבות חיצונית כדי לרדת איתם ל1000 שקל אני לא מבין) ואשכרה יחליפו שמשה

אם הייתי במרכז הייתי יכול לתקן את הנזק הזה ב200 שקל ולא להתעסק איתם בכלל

חפיף - לא אני משלם בסופו של דבר

*** נמחקו קללות בפעם האחרונה. הוזהרת ***

פורסם

אני שכרתי אוטו בחברת השכרה מכובדת כלשהי.

צילמתי אותו מכל זווית אפשרית במצלמה דיגיטלית, ליד הבחור שמסר לי את האוטו, מצויין התאריך השעה וחניית הרכב טרם נגעתי בו!!!

כשהחזרתי את האוטו ,האשימו אותי בכל מיני שריטות ופגוש קדמי בצד ימין שלא יושב טוב..

מכיוון שאני בעל מקצוע, הוצאתי ארגז כלים מהאוטו וחיזקתי את הפגוש למקומו, מסתבר שהיה תלוש מה.

הם הסכימו לוותר לי על תשלום כלשהו.....

כאשר חזרתי הביתה ,החלטתי לבדוק את הצילומים שערכתי בחנית המשכירים טרם שנגעתי באוטו, וראו זה פלא.... כל הטענות שהפנו כלפי היו קיימות,ונראו מעולה בהגדלת התמונות!!!!

חזרתי אליהם עם ה"הוכחות" , אפילו סליחה לא אמרו, בטח לא פיצוי על שכמו מטומטם תקנתי להם בחינם אוטו שנתנו לי עם פגוש תלוש מהמקום

(הפגוש היה נראה במקום, רק עיין ממש טובה והתמקדות היתה מאבחנת שלא היה במקום, ממש כאילו ניסו להלביש את זה עלי!!)

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כשמשכירים רכב אין איזה דף עם צורת רכב ושם כותבים את הליקויים החיצוניים שיש לאוטו כתיעוד?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בא אתן לך עיצה קטנה בתור אחד שעובד בחברת ליסינג והשכרה.

כשאתה מקבל רכב אתה חותם על הנזקים שיש בו ועל סכום מסויים של השתתפות עצמית במקרה של נזק ,כמו כל טופס שצריך לחתום עליו - תבדוק על מה אתה חותם!

יש לך אפשרות להוסיף סכום מסויים של ביטול השתתפות עצמית ולנסוע פחות או יותר בראש שקט.

כשאתה מקבל רכב תעבור יחד עם הנציג שמראה לך אותו על כל השריטות/מכות/שפשופים שיש ברכב , שירשום ה-כ-ל.

כל הבעיות מתחילות בזה שהנציג שהראה את הרכב מפספס נזק משמעותי.

וחבל לשלם על טעות שמישהו אחר עשה.

לגבי נזקים - מה שעושים במקרה כזה מעלים את ההסטוריה של רישומי הנזק ברכב עד לנקודה שבה אתה השכרת אותו , אם הנזק לא קיים - אתה משלם.

לגבי השמשה ספציפית - זה לא משנה איך זה נגרם או מי אשם בזה , דבר כזה קורה מאבן חצץ פיצית שעפה ממשאית , ובגלל הסדק הפצפון הזה חובה להחליף שמשה , ואם הנזק קרה בזמן שהרכב היה אצלך , אז אתה צריך לשלם עליו.

אין מצב בעולם שהחברה יודעת על הסדק ולא מחליפה שמשה , סדק בשמשה נחשב ללא בטיחותי.

שורה תחתונה..

למה ציפית?

שחברת ההשכרה תשלם על נזקים שלקוחות עשו?

אני יכול להראות לך רכבים שעוד לא עברו 2000 ק"מ ומלאים מכות/מעיכות שפשופים/שריטות וכתמים לבנים במושב האחורי , מישהו אחראי לנזקים האלה.

בודדים האנשים שמודים בנזק שהם עשו , בדר"כ קודם מכחישים ואחרי זה אומרים את האמת , או שפשוט ממשיכים להכחיש.

אז ברור שהחברה תכסה לעצמה את התחת , וזה אחריותך לכסות את התחת של עצמך.

שוב - תבדוק תמיד על מה אתה חותם.

GOT סחוג?

• תוכן חדש...