טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,334 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 917 צפיות
יש לי פג'ו 205 שנת 93 דגם youth. יש משהו שמעצבן אותי באוטו זה שאין לו שעון סל"ד. במקום זה תקעו לו שעון רגיל (Aל שניות) שגם כן תמיד מקדים. שאלתי: האם אפשר להתקין שעון סל"ד? האם כדאי? כמה זה אמור לעלות והאם אני יכול לעשות את זה בעצמי (את ההרכבה?) תודה
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
בולם הגה נוזל
מאת taz3k- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש נזילה מבולם ההגה, האם קיימים כאלה תחליפיים או משופצים (לפיג'ו 405 ) , מחיר מקורי לפי המוסך לפני עבודה 1500 ש"ח נראה קצת מוגזם, האם מישהו ניסה את אחד התוספים נגד דליפות שמוספים לשמן ההדראולי של מערכת ההגה ופתר את הבעיה? האם כדאי לקנות כזה מפירוקיה? כעיקרון נראה לי שהדליפה לא גדולה כי אין לי צורך להוסיף שמן לתקופה ארוכה, לא רואים ירידה במפלס השמן, אך קיימת ההזעה באיזור הבולם ובבוקר רואים 2-3 טיפות שמן על החניה. המלצות?
הודעה אחרונה מאת אביעד, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני צריך לצבוע כמה שיפשופים על האוטו אצל פחח אז אולי מישהו מכיר איזה פחח זול בחדרה
הודעה אחרונה מאת snir, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אתמול אבי בדק אימפרזה שנתון 98' ידני. כאשר הוא נהג בעצמו על הרכב הוא אמר לי כי ה"פתיחה" מהירה (ואפילו מוגזמת) ומהילוך ראשון לשני הכל מצויין, אך משני לשלישי הוא מרגיש כאילו אין לרכב ממש סחיבה/תאוצה. מישהו יכול להגיד לי האם זה נורמלי ברכב כזה? במידה וזה בעיה ממה זה יכול לנבוע, מהמנוע? *אני שואל זאת לפני שאני מבזבז את כספנו עבור בדיקה במכון. עד עכשיו הרכב גמה כ150,000 ק"מ.
הודעה אחרונה מאת ssuri, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי רכב מסוג פיאט אונו שנת 1993 עם 155.000 ק"מ את הטיפול האחרון עשו לו ב - 105.000 ק"מ ועד עכשיו לא טיפלתי בו רציתי לשאול איזה טיפול צריך לבצע ומה להחליף בדיוק ומה המחיר שבדרך כלל משלמים עבור טיפול זה ? ( בכל מוסך ומוסך אומרים לי מחירים שונים וטיפולים שונים כך שזה בילבל אותי לגמרי ) תודה מראש לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת The-Devil, -
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
שוב כמו אלפי אנשים גם לי יש שאלה על חלונות שחורים,וכן עשיתי חיפוש אני מחפש המלצה למקום שיעשה לי הדבקה לחלונות שחורים...אם אפשר גם מישהו שכבר עשה יודע איך עובדים שם... וכמובן אני מחפש כמה שיותר זול אבל בשביל חמישים שקל ועבודה יותר טובה כמובן עדיף עבודה יותר טובה ועל הדרך עוד שאלה:מישהו יודע איפה מוכרים הצללה לחלון האחורי?הייתי באוטודיפו הם רוצים 70 שקל עם סמל האוטו..יש יותר זול או שזה סטנדרטי? תודה....
הודעה אחרונה מאת mcyossi, -
צמיגים- אוטו דיפו 1 2
מאת BMW- 18 תגובות
- 8.1 אלף צפיות
בזמן האחרון יש המון שרשורים על הנושא "צמיגים".. לפני שכתבתי הודעה זו חיפשתי במנוע חיפוש "אוטו דיפו" וראיתי שאין התרשמות ממוקדת ברשת הנ"ל. אני רוצה להוסיף התרשמות שלי מקנייה (לפני יומיים)..בתקווה שזה יעזור לאילו שמעוניינים לקנות צמיגים חדשים לקראת החורף. הצמיגים האחוריים שלי היו מחברת "קליבר" ומצבם היה לא רע, אך הם היו ישנים מעט ונראו יבשים והחלטתי שלפני החורף אני לא חוסך ומחליף את שניהם. (מקדימה יש לי זוג "קומו" חדשים שקיבלתי עם הרכב שנקנה לפני שבועיים) קראתי בעיתון על המבצע של 1+1 באוטו-דיפו ונסעתי לראות במה מדובר. במקום מצאתי את רוב המידות לצמיגים מ-3 חברות: יוקוהומה, קומו וטייפון. אני רכשתי זוג צמיגים של יוקוהומה מהסדרה הטובה שלהם במחיר של 600 ש…
הודעה אחרונה מאת r_106, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי חברים. מי שזוכר את הסיפור עם הלוח מחוונים שהבאתי לארץ והוא לא התאים לאוטו וכל הבלאגן, אז לא התייאשתי והצלחתי להחליף את החוטים שיתאימו כל אחד למקומו החדש בלוח, והלוח עובד כמו שצריך! נסעתי "למחוון" ושם סידרו לי גם את המד סל"ד שיעבוד כמו שצריך, אך נשארה בעייה אחת. הנורית של הכריות אוויר לא נדלקת בכלל. זה לא נורה שרופה כי החלפתי 3 פעמים, ומד זרם הראה שבכלל הנורה לא מקבלת מתח, ז"א יש איזשהו נתק \ קצר במקום הכי רע -> מחשב כריות אוויר. זו דעתי. למישהו יש רעיון אופטימי יותר? איתמר. (נ.ב הרכב הוא טויטה סטרלט 97' ידני)
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו יודע מי מתקן מנגנונים כאלה ? תודה, איגי
הודעה אחרונה מאת אלי 23, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום. אחוז פאניקה קראתי את השתלשלות הענינים של קודמי עם הקסארה - הבחור שנהרסה (או לא?) לו צמת חשמל זו או אחרת והכול בגלל זליגת מצבר. כמובן שרצתי מיד למטה, יחף, חיוור ודורס שכנה בדרך, הרמתי מכסה מנוע ותוך כדי מילמולי תפילה בחנתי המצבר. לכאורה, הכול נקי כרגע. נשאלת השאלה: האם צריך למלא מים במצבר זה? הפקקים מכוסים במדבקה שעליה שלל קללות בצרפתית, שפה שבה איני שולט, לצערי. אני מפחד שאמלא מים ובגלל ראות גרועה הם יעלו על גדותיהם, יגיעו לצמה המפורסמת, יהרסו לי אותה ואני אזדקן מצער. מה דעתכם? בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת אלי 23, -
- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ביקשו ממני 1000 שח על החלפת 4 צלחות לא מקוריות כולל רפידות ועבודה הגיוני? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת nko, -
- 0 תגובות
- 807 צפיות
משהו במקרה ניתקל בספר הזה,נראה לי ספר מאוד רציני (יש לי ניסיון עם 3 ספרי היינס עד היום), אני מעוניין לרכוש אותו אבל רציתי לשאול קודם אם למשהו יש את הספר הנ"ל הערות....המלצות...: http://www.haynes.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10001&storeId=10001&productId=14463&langId=-1&parent_category_rn=10002
הודעה אחרונה מאת m&t, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי לאנסר GL שנת 92 ויש לי בעיה קטנה...... ההגה קצת קשה אמרו לי פעם שלכל הלאנסרים יש הגה כוח.... ואם קשה לי ההגה אז צריך לשים שמן או משו.... מישו שמבין ויודע עם זה נכון ? לא רשום משו במסמכים על הגה כוח ולפי מה שזכור לאמא ואבא אין הגה כוח.. אז מה אתם אומרים... שמן? או שבאמת אין לי הגה כוח?
הודעה אחרונה מאת alooon1, -
-
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בממוצע לשנה (טיפולים + תיקונים) - 1666 שח. כולל כל התיקונים של הבלאי ודברים רגילים וכולל צמיגים ומצברים. אבל לא כולל תאונות ותיקוני פחחות. האם זה הגיוני? (כלומר הוצאה של 20 אלף שח ל 12 שנה על רכב שנקנה יד ראשונה) תודה.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אני עושה טיפול 10K לפיג'ו 205 שלי שלב ראשון (החלפת מסנן שמן ושמן) עבר בהצלחה שלב שני פלאגים אבל אני מחפש פלאגים עם 2 אלקטרודות אז השאלה היא איפה אני יכול להשיג כאלה והאם זה באמת כול כך משנה אם זה אלקטרודה אחת או 2 הבנתי שזה שורף טוב יותר את הדלק.. תודה
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בזמן התנעת פיאט אונו שנת 92 יוצא מהאגזוז עשן לבן (לא בכמויות מסחריות , שמפסיק לאחר כמה שניות (כשמתחילים לנסוע). אבחנתכם ?
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 0 תגובות
- 675 צפיות
שלום לכולם ותודה מראש יש לי בעייה קצת מוזרה שנראה שקשורה בהתחממות של כאשר אני מתחיל נסיעה בראשון בתחילת נהיגה אין לי שום בעייה אבל לאחר נסיעה של שעה בערך אני ממש מתקשה בתחילת נסיעה בהילוך ראשון ואני צריך לתת הרבה גז כך שהרכב לא ירעד ממש אימפרזה שנת 95 הילוכים רגילים תטודה שוב
הודעה אחרונה מאת amore, -
- 1 תגובות
- 740 צפיות
המידע הוא בעיקר טכני, אם מישהו יודע ומוכן לעזור ולו במעט, אני מודה לכם מראש.
הודעה אחרונה מאת dannyboy, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום! ברשותי קורולה. למשהו יש המלצות לצמיגים טובים! (אני לא מתקמצן בזה - אבל אם אין טעם ךרנות את הכי יקרים הייתי שמח שתיידעו אותי) זה די דחוף! יום טוב!!
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 5 תגובות
- 916 צפיות
עד לפני מס' חודשים בזמן נסיעה מד הטמ"פ היה מגיע בסקלת הטמ"פ בערך לרבע או קצת יותר. בזמן האחרון (ובעיקר בנסיעות בכביש מהיר) הטמ"פ עולה לחצי עד שלושה רבעים במד הטמ"פ. אגב, בזמן האחרון אני נדרש למלא מים בערך פעם עד פעמיים בשבוע (יותר מדי, לא?) בדקתי אם יש נזילות ולא מצאתי (אולי לא בדקתי טוב...) ראשית, מה הטמ"פ הנורמלית (בסקלת הטמ"פ) רבע? חצי? מה יכולה להיות הבעיה? כמה יכול לעלות הנזק?
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כל נורות האזהרה נדלקו- אבל במשך שבוע לא אותרה נזילה. לבסוף אותרה נזילה קטנה בעת הכנסת לחץ. מכון בכפר צופית קבע שלא ווה לתקן את הרדיאטור....התחלנו לחפש כזה ישן (חדש 1100 ש"ת). קניתי משופץ ומאפן מש.ש ב400 ש"ח אחריות ל3 חדשים. ברעננה וביפו בקשו 100 ש"ת+ מעמ רק על הרכבה. נראה קצת מוגזם לחצי שעת עבודה.... היום בשעה 15 גמרתי להרכיב. לקח כשעה לא לחוצה... זמן סביר לחובב...(כן ניקזתי אויר מהמנוע והרדיאטור). עכשיו נבדוק כשבוע שהכל בסדר. גם הרדיאטור המוחלף דלף רק בנסיעה ארוכה כאשר הטמפ והלחץ היו גבוהים.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם! ברכבי פולו 1.4 ידנית 2002 יש צורך להחליף את הצמיגים האחוריים. לפני כחודשיים החלפתי את הקדמיים לאותו צמיג שהגיע לי עם האוטו- דאנלופ ספורט 2000. מכיוון שצמיגים במידה הזו יקרים (185/55/14) רציתי לקנות צמיגים במבצע של אוטודיפו, רציתי לדעת דבר כזה- אם אני עכשיו ישים מאחורה צמיגים מתוצרת יוקוהמה דגם a539 שנחשבים לספורטיביים מאוד, האם לא תהיה בעייה של הפרשי אחיזה גבוהים? אם לא הדאנלופ, איזה צמיג מומלץ לרכב? מה דעתכם על צמיגי קומהו דגם kh11? או Michelin primacy ? או שבכלל עדיף להתקין מאחור דאנלופ ספורט 2000? בתודה מראש, איתמר.
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני קראתי את המאמר של איציק על טיפול 10K בפיג'ו 306 (מאמר מעולה!!!) והגעתי למסנן הדלק אבל איני יודע איפה הוא חיפשתי מתחת לדלת הימנית אחורית מסביב לטנק הדלק עקבתי אחרי חוטים, אבל אני לא מוצא יתכן שב205 הוא מוגן/ מוסתר על ידי משהו?
הודעה אחרונה מאת The-Devil, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לכל בעלי האיביזות מדגם 01-02 , או לכל מי שיש לו מושג... מה זאת השטות הזאת (או אולי לא שטות) שיש בפתח מילוי של הטנק דלק. מן שסתום שמיועד לשחרר בועות אויר שנלכדות בטנק בזמן מילוי הדלק. האם מישהו עושה בזה שימוש ? וכיצד ?
הודעה אחרונה מאת nahag-pesha, -
- 1 תגובות
- 966 צפיות
שלום , אני יודע שאני רושם הרבה הודעות (ואבקש את סליחתכם מראש) , אבל אין לכם מושג כמה אתם עוזרים לי ! עד שלא נכנסתי לפורום הזה .. הגישה שלי לרכב הייתה שים דלק וסע ! אז תודה קודם כל .. לכולם .. אני רוצה להחליף פלגים בפיאט פונטו 1997 .. 1100 סמ"ק שלי .. עכשיו התקשרתי לפיאט המרכזי ושאלתי אותם איזה פלג הכי מומלץ לרכב שלי .. וזאת הייתה התשובה : 9GYSSR CHAMPION עכשיו אני אישית מעדיף להשתמש בפלגים של BOSCH מישהו פה בבקשה יכול להביא לי דגם זהה של BOSCH שמתאים לרכב שלי .. דגם \ גודל \ וכ'ו .. שאפילו אני יוכל לקנות מAUTO DEPOT ... ולפי מה שהבנתי ההחלפה של הפלגים צריכה להיות שהרכב קר .. להוציא פלג .. ולהכניס חדש .. בלי שום דבר מיוחד לסגור עד ה…
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום , על הבלמי דיסקים שלי יש ממש הרבה חלודה .. אך אפשר לנקות את החלודה מהדיסק ? וגם בבלמי תוף .. אך אפשר לנקות אותם .. כי הבלמים מאחורה (תוף) שורקים בבלימה מדי פעם .. וזה מעצבן .. תודה מראש לכל העוזרים והעונים ..
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ווסת דלק עם וויסוט של 2-5PSI, מה תפקידו ? לאילו מנועים מיועד הווסת הנ"ל? מה קורה אם ישנו לחץ דלק יותר חזק ממה שצריך והאם הדבר פוגע בביצועים?
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם למישהו יש נסיון מוכח בהתקנת מתקן לחיסכון בדלק שמותקן על צינור הדלק בכניסה למאייד או למשאבת הזרקה גם למנוע דיזל וגם למנוע בנזין ומהו שיעור החיסכון בדלק שהושג אם בכלל? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ההודעה קצת ארוכה אז לאוהבי הת'כלס ניתן לעבור לפיסקא האחרונה. בוקר טוב , יום חמישי...אחותי חוזרת מהעבודה (משום מה כל התקלות ברכב קורות כשהיא משאילה את הרכב ) שתי דקות מהבית הרכב נחנק ומת. אחרי כמה ניסיונות התנעה ,הערב עלה שמנו ניוטרל והחנינו אותו מול הבית. יום שישי...קמתי בבוקר , באחת בערך , כבר היה מאוחר לגרור את הרכב למוסך אז החלטתי לנצל את ההכשרה שלי כמהנדס מכונות. בהתנעה , יש סטרטר המתנע חורק עד אובדן חושים אבל אין שום הצתה...מרימים מכסה מנוע... כל הצינורות של הדלק במקומן...מסנן דלק הוחלף לפני שלושה חודשים בערך...משאבת דלק לפני שנה. מסנן האוויר הוסר , גישה ישירה לקרבורטור... קרבורטור הוחלף לפני יותר משבע שנים , בבעלים הקודמים...זאת נודע לי לפני שנתיים …
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האוטו שלי אוכל דלק... כנראה צריך ניקוי קרבורטור. כמה אמור לעלות?
הודעה אחרונה מאת צביקה.,
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 298 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- davemustaine87
- 3n
- yoni162
- yossiaviel
- חולגי
- Rongaflugen
- גולדן191
- T_A
- malcishua
- שחר 1
- ליבמן
- mcaspi