טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,334 נושאים בפורום הזה
-
שצבעתי את הפלסטיקים של האוטו מישהו (מצטער שאני לא זוכר) אמר שיש איזה מקום בסלמה אם אני לא טועה שעושים שם צבע עפ"י הגוון של האוטו. עכשיו לשאלתי: אני רוצה לצבוע כמה חלקים חיצונים (הפסים שעל הדלתות וכ'ו). א.האם הם עושים את הצבע בתצורה של ספריי? ב.כמה זה עולה? ג.ואיך קוראים למקום ואיפה בידיוק הוא נמצא? תודה מראש וערב טוב לכולם
הודעה אחרונה מאת mcyossi, -
- 0 תגובות
- 792 צפיות
זהו!!! הסוף!!! היום בבוקר בצער רב וביגון קודר החזיר מנוע הוולקן שלי את נשמתו לבורא.... את האמת הוא עדיין נושם אך הבוכנות או לפחות אחת מהן הפכה להיות לוגמת מים(!!!) במקום דלק. המנוע מסוג 1.9 בנזין המוכר עם 220,000 ק"מ ברזומה. עכשיו חברים השאלה מה עושים ומה כדאי ואני מתחנן בפני כל מי שיש לו מעט ידע בנושא ויוכל לעזור: לעניות דעתי עומדות בפניי מס' אופציות: 1. לעשות תיקון - כנראה אטם ראש מנוע כולל החלפת שמן וכו' וכו' 2. אוברול כללי. 3. החלפת מנוע (אני מעדיף ) ואז השאלה היא לאיזה כדאי ומה עליות פחות או יותר??? בבקשה עזרה!!! אני בלי גלגלים
הודעה אחרונה מאת ליאורZX, -
הדבקת מתכת
מאת dkiller- 11 תגובות
- 9.8 אלף צפיות
אני צריך להדביק שתי חתיכות מתכת - או שזה סגסוגת של ברזל, או שזה עופרת (זה נראה ממש כמו עופרת). ניסיתי להדביק את שני החלקים עם אפוקסי אך זה לא עזר מכיוון שהאפוקסי לא מצליח להידבק לחלק אחד מכיוון שהוא חלק ואין לאפוקסי אחיזה עליו. יש דבק מיוחד שיכול להדביק שתי חתיכות מתכות ??? כמות נדיבה מאוד של סופרגלו יכול להחזיק שתי חתיכות מתכת, שיעמדו בלחץ אבל לא רב - ( לשם השוואה פחות מהכוח שמתקבל כשלוחצים הכי חזק עם האצבע) ?? בקשר לאפשרות של ריתוך - אני לא יודע אם אפשר לרתך את החלקים ביחד מכייון ש - 1)כנראה שהחלקים עשויים מעופרת ולפי מה שהבנתי ניתן לרתך עופרת. 2) צריך ממש ריתוך עדין מכייון שזה אזור דיי קטן יחסית ( זה מין פחית כזאת שמתחברת לפלטה ). תוד…
הודעה אחרונה מאת nit_zan, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי חברים, אז אחרי הכשלון החרוץ שנחלתי שבוע שעבר בנסיון להחליף את הלוח מחוונים באוטו, החלטתי לבדוק איך לוח מחוונים עובד. השאלות שלי הן: שמתי לב שהמד סל"ד מחובר ללוח בשלושה ברגים: על הלוח המודפס מאחורה ליד כל בורג מצויינות האותיות: P שזה אומר PULSE, IG שזה IGNITION, E שזה אמור להיות ההארקה או מינוס. אני צודק? לספידומטר עצמו יש רק שני ברגים. כביכול אחד פלוס ואחד מינוס. למה? למד טמפרטורת מים ולמד דלק גם כן יש שלושה ברגים כ"א: למד טמפרטורה יש IG, TU, TE. מה זה TU ו TE? למד דלק יש IG, FU, FE. מה זה FE ו FU? ועוד משהו, הנורות שמאירות את הרקע מגושרות ביניהן. איך אני יכול לדעת מהיכן מגיע הפלוס ומה מינוס? אם זה משנה, אז הלוח הוא של חברת טויוטה בעל תיבת הי…
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ערב טוב לכולם, חבר'ה, אתמול כנראה פיצצתי מנוע אני אתאר: הרכב הוא פורד אסקורט דגם אירופאי, מנוע 1600 גיר ידני, שנת 92, 145,000K אתמול בלילה אני חוזר לכיוון הבית אחרי בילוי. נסיעה רגילה ולא ארוכה. הרכב מתנהג בסדר, אין רעשים חשודים, ריחות או סימנים מקדימים למה שעומד לקרות. מאה מטר לפני שאני מגיע לחנייה, הרכב מתחיל להשמיע רעש מוזר, מוזר מאוד אפילו. זה היה רעש שדומה לרעש שמייצר רכב עם חור באגזוז, עם רישרושים שעלו בקו אחד עם הסל"ד. בהתחלה לא הבנתי מה פשר הדבר, אז נתתי כמה מכות גז כדי לראות אם הרעש ממשיך. הרעש התחזק ופתאום הרכב נהיה חלש, והרגשתי ירידה בכוח בלחיצה על הגז. כמה רגעים לאחר מכן הגעתי לחניה, וישירות חניתי את הרכב …
הודעה אחרונה מאת Scort, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
רציתי לדעת מדוע כאשר ניקרעת רצועת טיימינג, אז ביחד איתה הולך המנוע (שסתום פוגש בוכנה...) מדוע זה לא כמו רצועת אלטרנטור, שכאשר היא ניקרעת פשוט מחליפים בחדשה וזהו! ושמעתי שיש מכוניות שבהם צריך רק להחליף את הרתועה, והמנועה לא ניזוק. האם זה נכון, ובאיזה דגמים זה ככה? אם מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא, או להביא קישורים שמסבירים את העניין! תודה לכל העונים!
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, ברשותי שברולט אלרו 2000 נפח 2400. לאחרונה המנוע החל לרעוד במצב עמידה כשהטמפ' מגיעה לטמפ' עבודה. במוסך הריצו בדיקות דרך המחשב ולא מצאו סיבה. הסל"ד רועד ודרך האגזוז שומעים שהמנוע לא עובד בצורה "עגולה". בנסיעה לא מרגישים דבר. המנוע מזיז את כל 150 הסוסים שלו ללא כל היסוס. למישהוא יש רעיון?
הודעה אחרונה מאת אבשלום, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם , אני מתלבט באיזה שמן גיר להשתמש בטיפול הבא וזאת משום שלפני 20,000 ק"מ , החלפתי שמן גיר לפי הוראות יצרן ( 10W40 ) ומאז עד שחום המנוע לא מגיע לחום המירבי , הגיר עובר קשה , במיוחד בהילוכים ראשון ושני . לאחר שהרכב מתחמם העברת ההילוכים חוזרת להיות חלקה... הרכב הוא סיוויק 95 ידנית ( ESI ). מי שמכיר את הרכב או יודע מהו הפיתרון הנכון תשובתו תתקבל בברכה , מי שלא אז לא... נ.ב : לא לנסות לתקן אותי בזה שלא הייתי אמור לשים 10W40 , זה מה שרשום בספר רכב.
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
צמיג אחורי שלי התייבש. אנא המליצו לי על צמיג זול ואיכותי יחסית. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת DaMN, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מישהו יכול להסביר לי את תהליך העבודה בהחלפת גומיות לשסתומים? עלות הגומיות עומד על כ-20 שקלים. עלות העבודה בסביבות ה-800 שקלים? ועכשיו באמת ..זה כל כך מסובך לפתוח את ראש המנוע? או שאני טועה והוא מתחמצן ואז נדרש לשלוח אותו לשיוף. מישהו מכיר איזשהו "מוסך חצר" שישמח לעשות את זה בעלות הגיונית? אחרי הכל מדובר בסיאט מודל 92. תודה.. פלויד.
הודעה אחרונה מאת eli_ha5, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
קצת רקע: לאבי יש שברולט קאווליר מודל 96 מנוע 2200 144731 ק"מ ביום שני הורי חזרו מים המלח (חשוב לציין שהכל היה תקין במהלך הנסיעה לשם וחזרה), לאחר הפסקה של כחצי שעה אחי לקח את האוטו לנסיעה נוספת לאחר כ 15 ק"מ הוא שמע רעשים במנוע וכל תא המנוע התמלא עשן לבן. מדיבור קצר עם אחי הוא טוען שלא הייתה התחממות יתר במנוע והייתה נסיעה מנהלתית ברכב (טורים סבירים). לאחר בדיקה במוסך אבי, הוא שם לב שהפקקים של הבלוק מנוע לא עפו וזה מעיד שלא הייתה התחממות יתר כמו כן התגלה חור בבלוק המנוע, מתחת לסעפת הפליטה . כמה שאלות: א.איך יכול להיות שמנוע הולך אחרי 145 אלף ק"מ הולך מנוע וכתוצאה ממה? ב. האם אתם רואים לנכון לשלוח מכתב ל GM לקבלת הסבר הגיוני או לקבלת פיצוי מהם לסיבת התפוצות ה…
הודעה אחרונה מאת Igor_STI, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 814 צפיות
ברצוני לשפר הבלמים ומבקש המלצות קונקרטיות תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
או.קיי אז ככה: ההורים מתכננים להחליף את כל ה4(אחרי נסיעה כמו שלי וקצת נסיעות ארוכות שלהם...). כרגע יש מישלין 15/195/75 אני לא טועה זה חלק מההכלאה המוזרה של מע 2K בלנטיס... ההורים משוכנעים על להישאר עם מישלין ואין לי בעיה עם זה.. אבל... למישהו יש הצעה אחרת? אני וההורים שלי מודעים לחשיבותם של הצמיגים(כגון: צריכת דלק, אחיזה, תימרון וכדומה...) אז השאלה הנידרשת: האם להישאר עם מישלין?
הודעה אחרונה מאת צ'יקו, -
-
שלום לכולם יש לי פיג'ו 205 רציתי לדעת כאשר אני מחליף את פילטר הדלק האם יש אפשרות לבריחת דלק בהמהלך הפירוק \ ההרכבה? ובהחלפת פילטר השמן היכן צריך למרוח שמן
הודעה אחרונה מאת The-Devil, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
אני מנסה לשהיג שמן מנוע של "סלינה" (10-40) שהוא מומלץ דרך היצרן, יש למישהו מושג איפה אני יכול למצוא אותו? עשיתי לרכב טיפול והכנסתי שמן של וולוולין (10-40), אני משתמש כבר 3 שנים עם השמן הזה בדדרה וב HF ואף פעם לא נתקלתי בבעיות, לאחר שהחלפתי שמן לוולוולין בקאפה שלנו הבחנתי בנקישות שסתומים רועשות... להחליף את השמן ל"סלינה"? מישהו יודע באיזה שמן משתמשים במוסך המרכזי? יפתח.
הודעה אחרונה מאת שי, -
-
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
שלום לכולם, קניתי לא זמן מיצובישי סופר-לנסר שנת 97 105k ק"מ, אוטומטית. במוסך מיצובישי המוסכניק הראשי המליץ לי בחום להתקין קולר לגיר, כי לטענתו הגיר בסופרלנסר רגיש מאוד, ובטמפרטורות בארץ, הוא מועד לפורענות בקילומטרז' כזה. הודיתי למוסכניק מכל הלב על דאגתו הכנה לרכבי, אך ביקשתי שלעת עתה לא יתקין את הקולר, כי אני לא משוכנע בנחיצותו. שאלתי היא האם זה אכן נחוץ, (בסקלה של מיותר-חובה להתקין), או שהמוסכניק רצה לגזור קופון על חשבונו של אשכנזי תמים. כמו כן אשמח לשמוע הערכות מחיר לרכיב כזה. במוסך בו ביקרתי הוא אמר לי שיעשה לי את העבודה ב 600ש"ח בלבד כי אני כמו בן שלו! בברכה, אלישע כהן.
הודעה אחרונה מאת שי, -
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
כמה לחץ דלק צריך להיות? בכניסה לקרבורטור בסובארו לאונה? בספר רכב היינס נאמר בין 2-8 PSI ,כלומר? במאמץ,בלחיצה עד הסוף הלחץ יהיה 8PSI ,בסרק הלחץ יהיה 2PSI ? למה הכוונה 2 עד 8? או שהכוונה שהלחץ צריך להיות בטווח של 2-8PSI? כלומר, אם הלחץ הינו 8 כל הזמן אז תכלס זה עדיף לא?
הודעה אחרונה מאת m&t, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי 205 GTI 1.6 בסעפת פליטה 2 דודים! הראשון שאחרי המנוע קטן (של 205 רגילה) והסופי משתיק של GTI... בהתחלה רציתי להחליף את הראשון לפתוח או להביא מקורי של GTI אבל לפני שאני עושה את זה רציתי לדעת משהו! חוקי להוריד אותו ולהשאר עם משתיק בלבד? אם לא אז מה אתם מייעצים לעשות? להחליף את הדוד למקורי או פתוח? האם הדוד של 205 רגילה מוריד מהכוח... זה קסלה או ממיר?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
אני לא כל כך מבין בשמנים .. יש לי פונטו 97 .. 1100 סמ"ק אני משתמש ב 20-50 שהבנתי מהמוכר שהוא חצי סינטטי .. האם זה טוב ? לאיזה חברה של שמן כדאי לעבור ? ואיזה סוג ? 20-50 ? חצי סינטטי ?
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
פיאט אונו 96 1.4 הרכבתי תרמוסטט חדש ומקורי כל החלק במוסך המרכזי והמצב אותו דבר בדיוק כמו שהיה בלי תרמוסטט (קר) אני חושב שהתרמוסטט תקוע על פתוח מה אפשר לעשות במצב כזה? והאם על אחריות המוסך לבדוק את תקינות עבודת התרמוסטט? מה אם תקוע על פתוח? אפשר לעשות משהו? נמאס לי מהעניין הזה או חם או קר נראה לי אשאיר את המצב ככה וזהו
הודעה אחרונה מאת stio, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כשאני מניע את האוטו כשהוא קר (לאחר כמה שעות ללא עבודה) הוא מגמגם ונכבה. דיברתי עם מנהל הפורום (איציק נ.) והוא הסביר לי שצריך לתת 2 לחיצות גז ארוכות כדי שהמנוע יתניע כמו שצריך לפני ההתנעה. הבנתי שהצ'וק אוטומטי. אז מה לא בסדר באוטו? למה אני צריך להתניע עם 2 לחיצות גז לפני ההתנעה ולא פשוט להתניע, לחכות מעט שהמנוע יתחמם ולנסוע בלי שהוא יתחמם? האוטו הוא סובארו לאונה די.אל מודל 89 נפח מנוע 1600. אפשר לחיות עם זה אבל השאלה שלי האם זה משהו קל ושטותי שאפשר לעזוב, או שזה מעט יותר רציני מזה שדורש טיפול? זה קורה כבר זמן מה. יוסי.
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 883 צפיות
השאלה מופנית למי שמגבין בגירים אוטומטיים: האם בעצירה ממושכת יש להעביר לניוטרל או לא כמה זמן להשאר בדרייב והאם זה מזיק ? תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
שלום לכולם כרגע קניתי 4 ליטר מנוזל הקרור של O/PET ב 25 שקלים. האם זה טווח המחירים של נוזלי הקירור? מישהו מכיר\התנסה עם הנוזל? בברכה מושיק גלימידי
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
החלפת סוג הדלק.
מאת erezs- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי רכב מסוג 106 s16 שנת 97 ורציתי לשאול: 1.האם כדאי לעבור מסוג דלק 95 ל-98? 2.האם זה אפשרי? 3.אם זה אפשרי איך אפשר לבצע? 4.האם יהיו הבדלים בהתנהגות של המנוע? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
מזגן בגולף
מאת נימי נים- 1 תגובות
- 886 צפיות
שלום! שאלה לא קשורה אבל ננסה בכל זאת אז ככה- ברשותי גולף חדשה. כידוע לכם, קיים בה מזגן מפוצל. שקיבלתי את האוטו הסוכן מכירות הראה לי איך "לאחד" את שני צידי המזגן, כלומר שהמזגן יופעל כיחידה אחת (במקרה שרק הנהג נוסע לבד). אני ברוב חוכמתי (או מחסור ניכר בה ) שכחתי איך מבצעים את הפעלוה הזאת. אשמח אם מישהו יוכל לרענן את זכרוני.... תודה.
הודעה אחרונה מאת gibsonlp, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
עבור חבר עם מונדיאו, אני מחפש המלצות למוסך לטיפול שוטף \ יישור קו עבור פורד מונדיאו מסביבות אמצע שנות התשעים.... תודה לעונים רון. -נ.ב. - עשיתי חיפוש, תוצאות לא מרשימות. מבקש משהו רלוונטי יותר ועדכני-
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
לגבי טיפולים שוטפים. א. שמן - האם להחליף כל 5000 ק"מ או כל 10000 ? ב. מסנן שמן - האם להחליף כל 5000 או 10000? ג. מסנני דלק ואויר - האם די להחליף כל 30 אלף ? ד. טיימינג ? מתי? (אם אפשר שנים וק"מ) ה. רצועות אחרות ? ו. טיפים אחרים ? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת אורמת, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, לפני כמה חודשים פרצו לאוטו שלי, סובארו ג'סטי, וגנבו את ברמקולים האחוריים שהיו שם הבעיה היא שהגנבים (יימח שמם) לקחו את המדף האחורי של האוטו איתם. אני מנסה כבר מלא זמן למצוא מדף כזה ואני לא מוצא, הייתי בכמה פירוקיות וגם שם לא היה. אם מישהו מחברי הפורום יודע איפה אפשר למצוא מדף אחורי לסובארו ג'סטי או שאפילו יש לו, אני אשמח אם ייצור איתי קשר. בתודה, עידן.
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
פונטו 97 .. 1100 סמ"ק .. הייתה בעיה ברכב עם החיישן חמצן .. הוא הוחלף .. הריח שיצא מהאגזוז ירד בצורה משמעותית .. אך עדיין יש ריח + יוצא פיח שחור מהאגזוז (העמדתי את האוטו קרוב למדרכה ולחץ גז עם ניוטרל ונהיה פיח על המדרכה) .. הצריכה עדיין די גבוהה למנוע 1100 .. לאחר החלפת החיישן .. המכונאי חיבר את האגזוז למחשב .. והוא טוען שאין צריכה גבוהה .. ואין פליטה גבוהה .. אני הסתכלתי על המסך וראיתי סינית .. מספרים יורדים ועולים .. המכונאי לא נראה לי אמין .. כי עדיין יש ריח די מסריח שיוצא מהאגזוז ...+ פיח .. מה יכולה להיות הבעיה עכשיו ?
הודעה אחרונה מאת dudu-r, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
ניסיתי את אופציית החיפוש , ולא מצאתי תשובה - קיים QS לZX וולקן? אם יש למישהו מידע לגבי זמינות בחנויות - אשמח לשמוע...
הודעה אחרונה מאת drugstore,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 279 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- zibib
- אליה
- David32
- אלי122
- רועי5
- מבין הרבה
- ברונקו
- צוק
- axSupreme
- Alloytoy
- ldti
- gadik6