טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,344 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני רוצה להחליף את הפלגים ברכב שלי .. עכשיו אני לא רוצה להוציא את אותו פלג שיש לי כרגע ולרכוש כמוהם .. כי הם לא הכי נראים לי .. ואני מעדיף של BOSCH .. או חברה אחרת טובה .. השאלה שלי היא .. מה לומר למוכר ? איזה סוג בדיוק מתאים לרכב שלי ? מדובר בפונטו 97 .. 1100 סמ"ק .. איזה דגם ? ראש ? וכ'ו ..? ואך אני בדיוק מחליף .. מוציא את הפלג הקיים עם מפתח פלגים .. שם את החדש וסוגר עד הסוף בכוח ? או לא כל כך בכוח ? או שאני משאיר קצת רווח ? תודה מראש לכל העונים ....
הודעה אחרונה מאת elia888, -
- 0 תגובות
- 620 צפיות
שלום, מישהו יודע מה הפרוצדורה להחלפת מנוע לדוגמה מ 1.8 רגיל למנוע 1.8 16V במידה ויש שינויים שצריך לעשות (כמו בהחלפת מנוע ב 205 GTI מ 1.6 ל 1.9) ברנו / קרסו? תודה, ערן.
הודעה אחרונה מאת colchao, -
נורות ניאון
מאת UDMAN0- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלוםם אני חדש כאןןןן ואני מעוניין לדעת היכן אני קונה נורות ניאון לרכב לדוגמא להשים בתוך תיבה לסאב שבניתי או מסיבי ללוח שעונים וכו' איפה אני רוכש?מה המחיר פחות או יותר? תודה
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 2 תגובות
- 905 צפיות
שלום לכולם פרטים- פג'ו 405 1600 סמ"ק GLX שנת 91 קרבורטור זה מכבר שהמנוע לא "במיטבו" (ומכבר זה איזה שנה ויותר) ולאחר שיוט במוסכים ברחבי הארץ, לפחות באלו שמתעסקים בפג'ו (ידוע כבר למה ) נאמר כי מערכת הקירור (מים) פגומה: מאחר ורכב זה עבר 185 אלף ק"מ (יודע שזה המון...:\) מעברי המים אשר אמורים לקרר את תאי השריפה (או בקיצור לעשות את עבודתם) התרחבו, ומכאן ישנה "בריחה" של מים מבלוק המנוע, ויכול להיות שגם ממקומות אחרים. בקשר לרדיאטור- עבר לפני שנה בערך ניקוי ושיפוץ ולאחר בדיקה לא נתגלתה נזילה ממנו. בלוק המנוע כאמור מאלומיניום- ונעשה לפני כשנה נסיון לסתימת ה"חור" ע"י חומר לאיטום (משהו לבן ואפור כמו פלסטלינה שמורחים...) לאחר תקופה קצרה נתגלה כי החו…
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מניסיון שהיה לי עם חומר איטום לסגירת הגיר סיליקון -rtv תמיד הגיר נזל אחרי חודש. מדובר בגיר ידני של פונטו. אח"כ בנינו נשם משופר לגיר והשתמשנו בחומר של מיצובישי והאמת- לא היו נזילות. החלפתי מכונאי, ואני לא יודע איזה חומר הוא השתמש(עלותו היתה יקרה) אבל כן קיבלתי עצה להשתמש בסיליקון 130 שהוא חומר זגגות, לדעתי מדובר בחומר המוכר לי כבוסטיג. יש עיצה איזה חומר זה היה של מיצובישי והאם בוסטיג יתאים לאיטום הגיר או כל חומר אחר שיחזיק מעמד. תודה וסופ"ש נעים
הודעה אחרונה מאת levil, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם! השבוע נשרפה לי אחת המנורות בלוח שעונים והחלטתי לפרק להחליף את המנורה השרופה . האם ניתן להוציא את לוח השעונים בלי לפרק את ההגה? אם כן איך בדיוק ובלי לגרום לנזקים מיותרים. במידה ויש צורך לפרק את ההגה איך עושים זאת ? האם ניתן להחליף את אותו פלסטיק הנ"ל? (כן כן כבר יש כמה שריטות). דובר כבר בשרשורים קודמים על רעש תקתוקים שנובע מריליי מסוים תקול, שאלתי היא איך אני מזהה את הריליי התקול ואיפה הוא ממוקם? בתודה מראש מיקי
הודעה אחרונה מאת mozman11, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מישהו יודע איך מנקזים את נוזל הקירור שקיים כרגע בפונטו שלי ? מאיפה הכי מומלץ לפתוח את המערכת ?
הודעה אחרונה מאת Mouse, -
-
- 1 תגובות
- 726 צפיות
כמו שידוע לכם כבר המנוע מת אני מחפש מנוע אבל אין לי מספרים של יבואנים כמו ישראל יפן וכאלה תוכלו להביא לי בבקשה ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
דרושה רביעיה של צמיגים טובים במידה 14\65\195 האם יש בעיה עם המידה ? (פשוט זה לרכב יוצא דופן, אז אולי גם המידה תיהיה בעייתית...) אני צריך המלצה על דגמים טובים של צמיגים, ואיפה ניתן להשיג. תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בעקבות כך שאני התחלתי לעשות מספר טיפולים לרכב .. החלפת שמן .. וכ'ו וכ'ו .. שאלתי מישהו אך בודקים שמן גיר .. ואיפה ממלאים .. מדובר ברכב מסוג פיאט פונטו 1997 .. 1100 סמ"ק .. אז הבנאדם הזה אמר לי שלא צריך לבדוק .. כי השמן מנוע .. הוא גם שמן גיר .. ויש לו יציאה לגיר .. כך שלא צריך לבדוק .. ורק בדגמים עם גיר אוטומט בודקים שמן גיר .. האם זה נכון ?
הודעה אחרונה מאת The-Devil, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אחרי חודש שהרכב שלי עמד (ובנתיים התרוקן המצבר הישן והחלש בפעם המי יודע כמה), החלטתי להחליף למצבר חדש. כשהרכב במוסך, על הדרך כמו שאומרים, החלטתי לפרק אלטרנטור ולתת התייחסות לרעש חרישי אך מעצבן שנשמע מהמיסב שבתוכו. אז פירקו לי את האלטרנטור וכבר עשו שיפוץ. עם החזרת כל הרכיבים והנעת הרכב נשמע זיוף עצבני. מבלי לשאול אותי (המכונאי שלנו רצה לעזור לי) - החליטו שזה משיכת אויר מצינור המקשר בין ה AFM לבין הסעפת וכן ליכלוך ב AFM (מד כמות אוויר המכונה גם DEBITMETER). אני מגיע למוסך ומגלה את כל מערכת הפילטר הפתוח וה AFM מפורקת לפני סיום החלפת צינור הגומי וניקוי יסודי של ה AFM. לשאלתי מדוע זה בוצע, הסביר לי המכונאי את הסימפטומים והאבחנה, כי מדובר במשיכת אויר. הסכמתי איתו כמובן באבחנ…
הודעה אחרונה מאת אלון חלווה, -
-
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
כידוע, תת-היגוי הינו "מקל עם שני קצוות": יותר מדי תת-היגוי - לא כיף, ומכריח להאט בפניות. פחות מדי - קיימת סכנה לעיבוד שליטה והתהפכות. שאלה כזאת: האם אפשר להקטין (אפילו עד כדי ביטול) את התת-היגוי שרכב נולד איתו? אם כן, אז איך? מוט פיטול יותר עבה? בולמים מאוד קשיחים? מוט גישור עליון? לב
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
-
- 9 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אני מחפש גוז'ונים חדשים , העניין שזה של רכב לא סטנדרטי - ולכן יש לי דוגמא ביד (מיני GT) היכן אני מוצא ? אפשר גם גוז'ונים מתאימים אבל אם הברגה אחרת ואום תואם.
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
פונטו 1997 .. 1100 סמ"ק ... גם שהרכב התחמם לאחר (20 דקות +-) שנותנים גז בניוטרל יוצאים מים מהאגזוז (לא כמות רבה) אבל יוצאים .... מה הבעיה ? פתרון ? תודה מראש לכל העונים..
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם מישהו מכיר את החברה b.s?
הודעה אחרונה מאת nissan, -
-
מחירי אברול
מאת Y_E-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי סוזוקי סוויפט שנת 91 170 אלף ק"מ בזמן האחרון היו לי בעיות של המנוע שאם אני לא נותן פול גז אני לא יכול לסוע האוטו מתכבה בעיקרון הבנתיש הבעיה היא האוטו עובד על שלוש פלאגים מכוון שאחד מהם היה עם שמן ומה גם שהמנוע אוכל שמן זאת אומרת שעף שמן על הפלאג העיקרון נסיתי לשים שמן דבש לא עזר האוטו עדיין אוכל קילו שמן ל200 ק"מ במקרה כזה הבנתי שהאפשרות הכי טובה היא לעשות אברול השאלה מה מחיר האוברול? יש עוד אופציות לעשות? מהן? ומה מחירן? נ.ב. נאמר לי שלרכבים בשנתון כמו שלי כבר לא עושים אוברול אלא מחליפים מנוע וזה עולה בסביבות ה1500 ש"ח הגיוני?
הודעה אחרונה מאת mcyossi, -
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
שלום לכם יש לי שאלה קטנה אצל חבר שלי יש פג'ו 306 שיש לה בעיות בפנסים האחוריים בעיה היא כזאת כשהוא מדליק אורות ונוסע רגיל בכביש המנורות האדומות עובדות בסדר! אבל איך שהוא לוחץ על הברקס המנורות האחוריות נדלקות חזק יותר אבל יחד איתן נדלקים באופן חלש גם הפנס של האיתות שמאלי! מה הפיתרון לכך?
הודעה אחרונה מאת romer-, -
- 3 תגובות
- 880 צפיות
שלום. המכונית (הפושעת): ford fiesta 1.4 1990 ghia. הבעיה: כשאני מפעיל ווינקר (לא משנה אם ימין או שמאל) ולוחץ על הברקס, נדלקת בחלש נורית הטעינה ומד הטורים משתולל. זה לא קורה עם דאבל ווינקר, אין השפעה אם המזגן עובד או שאר המכלולים החשמליים. רק הווינקר והברקס. יש למישהו רעיון ? תודה.
הודעה אחרונה מאת udical, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום בחודשים האחרונים התפתחה תופעה של השהיה בתגובת המנוע ללחיצה על דוושת הגז בסיבובי מנוע 1000 עד 2000 ( לפי הערכה). כשלוחצים על הגז קצת יותר, לוקח זמן לתגובת המנוע להגיע. בנסיעה בסיבובי מנוע גבוהים יותר אין בעיה כזו. הרכב הוא פונטו 55 מנוע 1100 שנת 95 , ק"מ 130000 מה יכולה להיות הסיבה ? -פלאגים ומסננים הוחלפו לאחרונה ללא שינוי בתופעה. -בדקתי התנגדות של חוטי המתח הגבוה המגיעים למצתים - פחות מ 1000 אום כ"א. להבנתי זה תקין. - לפני כשנה נמצא כי סנסור החמצן וסנסור סיבובי מנוע אינם תקינים ( בבדיקה במוסך פיאט עם המחשב שלהם). לא נראה לי שזו הבעיה כי אז המנוע פעל כראוי. סנסור החמצן פועל אלא שלפעמים בנסיעה ארוכה במהירות קבועה נדלקת נורת האזהרה שלו ונכבית לאחר…
הודעה אחרונה מאת yehuda-k, -
-
הרכבת טסות
מאת Triple-H- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
ב205 שלי הטסות מורכבות ומחוברות עם אזיקונים כדי שלא יפלו, אתמול ראיתי 205 כמו שלי, עם טסות שמורכבות ללא אזיקונים.. איך אפשר לחבר טסות בלי אזיקונים שולא יפלו? ומהי מידת הטסות ב205?
הודעה אחרונה מאת srack, -
מחשב בקרת מנוע
מאת nissan-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו יודע אם בארץ מתקנים אותם או שהאפשרות היחידה זה להחליף מפירוק? רפי?רפי?מישהו ראה אותו!
הודעה אחרונה מאת nissan, -
-
- 2 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום לכולם. ברצוני לשאול אם מישהו כבר התנסה בניקוי מנוע צעדים במזדה 323F שנת 93 ויכול לספר ולהמליץ איך לעשות את זה בבית? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת akurtser, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שאלה זו מופנת לאנשים שהרכיבו טורבו לא חוקי כגון : טורבו בגולף vr6 ,טורבו בפורד אריקה ,טורבו בסיוויק וכד' . עכשיו השאלה היא איך עוברים טסט במידה ומותקן טורבו ברכב ולא צויין ברשיון מבלי לפרק ולהרכיב כל שנה ? כידוע הרכבת טורבו במדינה "אוהבת" תושביה כמו ישראל הוא הליך לא חוקי ועלול לגרור אחריך לעונשים כבדים וקנסות . יחד עם זאת יש מספר לא קטן של רכבים שבכל זאת הרכיבו טורבו ומצליחים לשרוד ככה תקופות ארוכות עד אין סופיות. אז איך בכל זאת אפשר להרכיב טורבו ולישון בשקט בלילה ??
הודעה אחרונה מאת SuRuK, -
-
מבקש המלצה - היכן לקנות בלמים
מאת Guest brk- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן היכן ניתן לקנות צלחות+רפידות+שמן ברקס באזור המרכז (עדיפות לאזור פ"ת)? יש העדפה לחברה כזו או אחרת? ואיזה DOT לקנות? ביצעתי חיפוש ולא מצאתי תשובה. נ.ב. דגם אוטו; אימפרזה GT99 גראסיאס.
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מזדה לנטיס 2001 שכאשר חונה 3 ימים לא ניתן להניעה. בדקתי במד זרם (בטור) בזמן חניה (כבוי) ומצאתי צריכה של קבועה של 0.27A ,גם כשהאזעקה דרוכה וגם כשלא,(אזעקה=קוברה bridge). ניראה לי גובה מידי ,האם הגיוני? היתכן שזו הדיבורית? האזעקה הספציפית ? מי עוד? תודה
הודעה אחרונה מאת ssuri, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברה. מישהו יודע היכן אני קונה חלקים הדרושים לי לשיפוץ ? אני זקוק למיסבים חדשים. מישהו מכיר חנות שכזו באיזור פ"ת - ראשון ?
הודעה אחרונה מאת the_player, -
-
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם , יש לי פונטו קבריולט 95 1600 . עכשיו כבר שאלתי אותכם לגביי רעשים מהגה בעת סיבוב , הלכתי למוסך ושמו לי שמן במשאבה, והיה חסר הרבה הרבה שמן ותוך כדי שהמוסכניק שם לי שמן סובבתי את ההגה מצד לצד . הרעשים הפסיקו אך כעבור יום אחד בלבד הם חזרו , אנשים שמבינים קצת יותר ממני אמרו לי שהלכה לי משאבת הגה כוח , מישהו יודע בערך את עלות התיקון ??? והאם יש לכם עוד רעיונות לרעשים מן ההגה . יש לציין שהרעשים הם רק כאשר אני מסובב את ההגה, ויש להם רעש חזק מאוד ובלתי נסבל. אודה לכם אם תעזרו לי . בתודה ברק .
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי בעיה בגיר , כשאני אני נוסע האוטו לא מעביר הילוכים כמו שצריך מישהו יודע על הבעיה שמעתי שיש בעיה בגיר במגאן
הודעה אחרונה מאת LEGACY 1.8, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכם, בזמן האחרון המאזדה 626 אוטומטית ממודל 94 התחילה לצרוך דלק בכמות נוראית. לדוגמא מחדרה לזכרון (20 קילומטר) נדלקת שוב נורת דלק, אני לא יודע בדיוק כמה הוא צורך. ברכב יש פלאגים חדשים שמנים חדשים פילטרים וגם פילטר דלק. המנוע סוחב מצויין, ונוסע על טורים סבירים ונורמליים למדיי. ממה זה יכול לנבוע הצריכה הזו? ועוד משהו... שהמנוע פועל יש טיקטוקים ונקישות כאלו שבאים מן המנוע, שוב הוא לא מזייף ונוסע מצויין, זה קשור לצריכת דלק? תודה. כפיר
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 3 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היום ב 2 בלילה פג התוקף של הרישיון של הרכב ,שילמתי את האגרה אתמול חשבתי אולי יש איזה מכון לטסטים שעובד היום בשבת באזור הצפון ? (קריות,חיפה,עפולה והאזורים) אשמח לכל מידע כי אם כן אלבש משהו ואצא עכשיו לטסט במקום מחר לנהוג ברישיון ללא תוקף.. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת spidrman,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 338 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- mikyl
- natco
- motior
- Itzik-b
- RBRB
- ArikB
- Yellow Engine
- Coresh
- itaimoto
- דניאל1983
- garicho
- דודיחמודי