Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה זו מופנת לאנשים שהרכיבו טורבו לא חוקי כגון : טורבו בגולף vr6 ,טורבו בפורד אריקה ,טורבו בסיוויק וכד' .

עכשיו השאלה היא איך עוברים טסט במידה ומותקן טורבו ברכב ולא צויין ברשיון מבלי לפרק ולהרכיב כל שנה ?

כידוע הרכבת טורבו במדינה "אוהבת" תושביה כמו ישראל הוא הליך לא חוקי ועלול לגרור אחריך לעונשים כבדים וקנסות .

יחד עם זאת יש מספר לא קטן של רכבים שבכל זאת הרכיבו טורבו ומצליחים לשרוד ככה תקופות ארוכות עד אין סופיות.

אז איך בכל זאת אפשר להרכיב טורבו ולישון בשקט בלילה ??

JDM :twisted:

פורסם
מאז ומתמיד !

תאמין לי שבודקים . אני שמעתי על לא מעט מקרים שהכשילו גם על פילטר אויר פתוח .

ואני מעולם לא פתחתי מכסה מנוע בטסט.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קומבינות ? :?:wink:

מוזר , הרי הם צריכים לבדוק את מס. השלדה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
קומבינות ? :?:wink:

מוזר , הרי הם צריכים לבדוק את מס. השלדה.

שמוליק

לא ידוע לי שבודקים את מס' השלדה, ואני באמת לא זוכר שפתחתי מכסה מנוע בטסט (אבל אולי אני טועה, יש לי טסט עוד שבוע, נראה...)

בכל מקרה, בוא נניח ופותחים מכסה מנוע. כל עוד על הטורבו לא יהיה כתוב בגדול "זהו טורבו", אני בספק שמישהו בכלל יציץ לכיוונו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

" אני שמעתי על לא מעט מקרים שהכשילו גם על פילטר אויר פתוח "

על פילטר פתוח לא מכשילים,במקום שהפילטר בקופסא,אז הוא מחוץ לקופסא,אם משהו אומר לך משהו,2 שניות, אתה פשוט מפרק אותו וחלאס.

פורסם

פותחים גם פותחים את מכסה המנוע.

חייבים לרשום את מס השלדה.

וטורבו רואים- גם מי שאינו מבין יראה שבלול וצנרת ברזל מוזרה ,מצנן ביניים...

מעבירים כמו שמעבירים רכבים שלא נמצאים בכלל בבדיקה.

מישהו אמר רפובליקת בננות? -צדק 100%.

:screwy:
פורסם
אם אתה עושה טסט אצל הבחורצ'יק מ_____, זה עם השערות ;-) , תראה שעוד תפתח :mm_tongue:

גם לי יש טסט עוד מעט (יש זמן עד תחילת דצמבר), במהלך השבוע אני מחליף בולמי זעזועים והולך לעבור, אולי ניפגש שם :D

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מה קורה לכם? השתגעתם? איזה בוחן יעביר טסט בלי לבדוק מספר מנוע? ברור שפותחים מכסה מנוע וכל מי שחושב שלא פשוט לא זוכר (או שיש איזה 1000 ש"ח במזומן בטופס בדיקה שהוא נותן לבוחן :wink:)

לענייננו אנו, אם אתה הולך למכון ממש גדול, כזה שעובד בסרט נע, והבוחנים בלחץ כדי להספיק כמה שיותר(אם אתה בא לעשות טסט והמכון ריק,אל תיכנס!!!) סביר להניח שהם לא ישימו לב בכלל למגדש, תלוי גם בסוג האוטו, במיקום של הטורבו ובכמות כיסויי המנוע שיש(ברכבים מודרניים בלבד) מי שמכיר למשל את הקסנטיה טורבו דיזל יודע שאם הוא מרים מכסה מנוע כל מה שהוא רואה זה 3 פלסטיקים שחורים ענקיים שמכסים את כל המנוע. באחד מהם יש חריץ ועם תאיר עם פנס פנימה, תראה את המספר מנוע. של אני יכול להכניס V8 ואין טסטר בעולם שיגלה!

דוגמא נוספת היא הפיאט דובלו. אני מזמין אותך לחפש שם את המגדש, בהצלחה בחיפושים כי לא תמצא. הוא מוחבא בצורה מקצועית ביותר שאופיינית כנראה רק לפיאט:-).

לסיכום, צריך להרכיב אותו בחכמה, ואז אין סיכוי למצא אותו. באיזה רכב מדובר?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא מבין.

מבחן רישוי שנתי הוא בדיקת בטיחות, אימות נתונים וזיהום אויר.

מה מעניין את הבוחן הטורבו, המסנן אויר או המסנן שמן של המנוע???

מצידו, לדעתי, תיסע ללא מסנן אויר כלל.

להפסיק ומיד את כל הסיפורים של שמעתי..., סיפרו לי... או ניראה לי....

מי שעקבו אותו במבחן רישוי על טורבו או כל תוספת 'לא בטיחותית' אחרת, שיספר ממקור ראשון כדי שנבין למה.

פורסם

גם אם כן פותחים מכסה מנוע בטסט (משהו שלא קורה תמיד), אז לא בודקים מה יש בו בדיוק. אם כבר אז בודקים את מספר המנוע וזהו, המנוע זה לא משהו שמתמקדים בו בטסט בכלל.

הבוחן לא אומר מילה או חצי מילה על השיפורים ולרוב הם גם לא יודעים לזהות אותם (כמה בוחנים כבר יודעים לזהות ווסת לחץ דלק?), לי למשל לא אמרו מילה אחת על הפילטר אוויר פתוח שיש לי באיביזה, למרות שהוא גדול מאוד ובאמת שאי אפשר לפספס אותו - אז במידה ומישהו בנה טורבו כמו שצריך אז קשה לי להאמין שהוא באמת ייכשל טסט על זה(אלא אם כן יש דברים אחרים שלא טופלו כמו זיהום גבוה ודברים אחרים).

Back to the original - NC again.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...