טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,335 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב, יש לי שאלה ואולי מישהו יודע את התשובה, אני עומד לפני טיפול 110K בקרוב, אני רק רוצה לשאול אילו חלקים אני צריך להחליף?? בטיפול 100K הוחלף טיימינג ומותחן טיימינג ושמנים, אני רוצה לדעת כל כמה זמן אני אמור להחליף פלאגים ופילטרים ואילו פילטרים??? איך אני יכול לדעת את זה?? חוץ מהעצה שתתנו לי לפנות לחברה, אולי מישהו יודע פה את התשובה? ואם אני פונה לחברה הם יענו לי ?
הודעה אחרונה מאת Viper-GTSR, -
מרווח ברגים
מאת neo19- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה המרווח ברגים של פז'ו ושל הונדה (אני מדבר על סיויק ועל הדגמים של פז'ו שבאים עם 4 ברגים)?האם הוא זהה?
הודעה אחרונה מאת The Driver, -
- 2 תגובות
- 768 צפיות
המשענות ליד בפיג'ו שלי כבר לא ממש מחזיקות מעמד למעשה ה2 האחוריות נפלו וה2 הקידמיות עומדות על בורג אחד חיפשתי לקנות חדשים כאלה בג'אן והם מבקשים 160 ש"ח ל1 לא כולל כיסוי פלסטיק זה נשמע לי מאוד יקר בהנחה ואני רוצה להחליף את כול ה 4 חיפשתי גם בארי חלקי חילוף ובעוד כמה חניות אבל לא מצאתי מישהו קנה לאחרונה משענות לידיים (כזו שמחוברת לדלת שאיתה גם סוגרים את הדלת) ויכול לומר לי היכן לקנות כאלה אגב חיפשתי גם בפירוקיה אבל לא מצאתי שם 205ים
הודעה אחרונה מאת The-Devil, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום לכם. רציתי לעשות היום כיוון פרונט לאוטו,חשבתי שהכל ילך חלק אבל כנראה שלא. אחרי דקה שהבחור ירד לבדוק את הסרן הקידמי הוא ישר אמר לי לבוא לראות את הבעיה. שני הבוקסות לא תקינות ואני חייב להחליף שני משולשים,ורק אחרי זה לעשות כיוון פרונט. בעיה די רצינית משולשים חדשים עולים המון כסף,מה כדאי לעשות לקנות משומש או חדש? החודש הזה הוא שחור לגמריי בשבילי גם טסט גם להחליף משולשים. מה הלאה...... נאמס לי.
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
-
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מחפש עבור סיטרואן קסארה, הדגם שלפני מתיחת הפנים (עד שנת 2000?). אשמח אם משהו יוכל לתת לי ממנו חומר ספציפי מסוים. בתודה!
הודעה אחרונה מאת op21, -
בראבו חימום
מאת yanay- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב, כשאני מפעיל את החימום בפיאט בראבו שלי יוצא ריח רע מפתחי האוורור. מעניין מאד מהי הסיבה?
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום ברשותי 106 שנת 2000 60 k כך שנראה לי קלאצ ראשון שלה הקלאצ קצת גבוה קצת קשה . הסימפטומים הבאים העלו בי ספקות הראשון לא נכנס בקלות כלומר המעבר מחולק לשניים טיפה קשה ואז נכנס ללא רעשים כלל.אך ברוורס כמעט תמיד יש רעש ככככככ אבל אם אני מכניס אותו בטורים טיפה גבוהים הוא נכנס חלק.האם נסיעה כך עלולה לגרום נזק כלשהו לגיר או מכלול אחר או שמא זה טבעי? המוסכניק נפנף אותי ואמר שהכל טוב מה לעשות????
הודעה אחרונה מאת יניב921, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 950 צפיות
שוב שלום חברים . רכשתי לא מזמן סיאט איביזה 1998 אוטומט 1600 . כשאני מניע את הרכב , ועובר לרברס , הוא לפעמים נכבה ( הטורים יורדים מתחת ל500 ) . כמו כן , באחד הימים הוא לא הניע , וגם כשהנעתי אותו , לחיצה על הגז היתה גורמת לטורים להשתגע ולבסוף לכבות . (בביקור במוסך נאמר לי שהבעיה היתה כבל המחשב שלא יהי מחובר בכל הפינים . ) מאז הרכב נסע מצויין , אך היום חזרה על עצמה התופעה . כמו כן , בזמן עמידה (ברמזור לדוגמא ) , בהילוך דרייב , הרכב רועד (בניוטרל הוא אינו רועד) . מישהו יודע מה יכול לגרום לתופעות הנ"ל ? מה יכול לגרום לטורים להשתגע ( מלבד המחשב )? תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום. האם זהו תהליך שניתן לבצע יחסית בקלות? לבד? קראתי בענין את השירשור באתר הזה בנוגע להליך שכזה באימפרזה, התמונות דרך אגב מעולות, וראיתי שלא מדובר ביום לימודים ארוך. אבל איך זה עם גיר AL4? האם גם כדאי לנסות לבד? לא יפלו לי חלקים קטנים ועדינים על הפרצוף (ביחד עם השמן) שאח"כ לא אדע מה לעשות איתם? למישהו יש ניסיון? בתודה!
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
-
כיוון קרבורטרים
מאת גרנות- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום , ברשותי אוטו אספנות עם שני קרבורטורים כפולים של סולקס אני מעוניין בדעה ממביני עיניין , איכן ישנו המקום הטוב ביותר לכיוון הקרבורטורים תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
- 1 תגובות
- 842 צפיות
איך מגיבים רמקולים 40w לרדיו טייפ 25w ?
הודעה אחרונה מאת Viper-GTSR, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום הגעתי לבעיה גדולה לפני כמה דקות התקשר הצבעי שצובע את הרכב... לאחר שטען כי התניע את הרכב על מנת למנוע מהמצבר להתרוקן ולשבוק חיים ועברו מספר דקות, התפוצץ הרדיאטור. הוא פנה אלי בקשר למה לעשות. לאחר מספר חילופי מילים הוא רוצה להזמין חדש, להרכיב ושאשלם לו מחצית מעלות רדיאטור חדש. מחר בבוקר אלך לראות את הרכב, מה קרה בדיוק ואיך זה נראה. מה אתם אומרים? איך יכול להיות שהתפוצץ רדיאטור? איך נראה רדיאטור שהתפוצץ כתוצאה מבלאי רגיל, אולי אוכל לשים לב שהרדיאטור התפוצץ עקב שימוש לקוי, אולי מישהו פגע בו איכשהו שם במוסך, אולי רוקנו מים, אולי ואולי ואולי. יכול להיות שקורה כזה מצב? לפני זה לא היה שום בעיה, הרכב נסע מצוין לפני ההכנסה לצביעה (חוץ מהבעיה בגיר שטו…
הודעה אחרונה מאת gmb, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם! יש לי 206 XS, והיום קרה לי משהו מוזר שהייתי שמח לקבל את דעת המבין בעניין.. ביצעתי סיבוב קטן עם האוטו, תוך כדי החלקה (ממש קטנה), ע"י שיחרור הגז ולחיצה קלה על הבלם. לאחר מכן נדלקו לי שתי נורות: אזהרת כשל ABS + אזהרה על ירידת נוזל בלימה בצורה חדה. נבהלתי אומנם, אבל לאחר שבדקתי - לא היו שום נזילות מהרכב, נוזל הברקסים היה במקסימום, וה ABS המשיך לעבוד. הנורות גם כבו לאחר שהנעתי שוב את הרכב (כעבור מספר שעות). כנראה מדובר בתקלת מחשב. השאלה שלי היא כזו: האם יתכן שהמחשב "מבלבל" את מצב ההחלקה ה"יזום" שלי בכשל במערכות בלימה? ובנוסף - האם ABS נכנס לעבודה במצב החלקה? כי לפי מיטב הבנתי הוא עובד רק כאשר לוחצים על הבלם בחוזקה... אם אני לוחץ על הבלם ומגיע לחלק…
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חברה מישהו מכיר חשמלאי או עסק שאני יכול להחליף את האלטרנטור למשופץ ? שמעתי על ד.ש בפ"ת, אבל דיברתי איתם והם רוצים 900 ש"ח !! נראה לי שזה הרבה מדי בשביל רכב עם חלפים זולים (פונטו עממית למדי). מישהו יכול לתת לי כתובת או טלפון של עסק או חשמלאי מאיזור המרכז ?
הודעה אחרונה מאת BigMak, -
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
איפה אפשר להשיג את הספוג (כרית גומי) לכסא קידמי?
הודעה אחרונה מאת slavas, -
השוואת גירים
מאת ליאורZX- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שאלה מקצועית, מעבר לתחושות... האם יש הבדל מכני בין גיר אוטומט של ZX 1.9 לגיר אוטומט של ZX 2.0?? מבחינת חיבור למנוע , תושבות וכדומה....
הודעה אחרונה מאת Roy, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברה. קניתי נוזל קירור הדורש מהילה ברמה של 50/50. השאלה שלי היא: באיזה סוג מים מוהלים ? מזוקקים ? רגילים ? מינראלים ?
הודעה אחרונה מאת nit_zan, -
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
חפשתי באינטרנט ספר טיפולים לרכב הזה ולא מצאתי. הורדתי את הספר של PORTER על טיפו וטמפרה רגילות - חלק מהדברים אוכל להשתמש בהם, אבל טיפולי מנוע - בספר רשום בפירוש שלא כולל טיפו 1.8 ו 2.0 16V מי יכול להמליץ על ספר על המנוע הנ"ל? בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת BigMak, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אנירוצה להחליף את מסנן האוויר בפיג'ו 205 שנת 95 מנוע 1400 המסנן מחובר במעיין קליפסים אחרי שאני מנתק אותם אני צריך לעשות מעין חצי סיבוב בשלב הזההמסנן כבר רופף אבל יש חלק שלם שמולבש עליו ומחובר לעוד נקודה האם בשביל להחליף מסנן אוויר יש צורך בפירוק שכזה?
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
לאחרונה שמתי לב לרעשים (מתכתיים) של חריקות בזמן הנסיעה. לא הבנתי מה פשר העניין, והתחלתי לחפש את האשמה בתוך תא הנוסעים. לבסוף הבנתי שמדובר על רעש מחוץ לאוטו, ומיקדתי אותו לאיזור הגלגלים האחוריים, עד שהבנתי את האשם: הצינור המוביל אל הדוד האחורי שלי קצת "התפרק" ואינו יושב טוב על הדוד. במילים אחרות, הריתוך התפרק. לכן, בכל קפיצה קלה של האוטו יש רעשים של חריקות משם. יש לי כרגע אגזוז פרי-פלואו של Ansa, ובלאו הכי חשבתי להחליפו למשהו שקט יותר, נמאס לי להפעיל אזעקות של מכוניות בחניה... לכן אני חושב שאנצל את ההזדמנות (טוב שיש תקלות ) 1. מה דעתכם על אגזוז מקורי (או חלופי) של 106 ראלי, מה לגבי זה של 106 GTI (משום מה אני חושב שהם זהים?) האם אני ארגיש ירידה דרסטית בביצועים …
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 0 תגובות
- 854 צפיות
כעבור כחודש מהקנייה המוצלחת, קארינה 93 עם 130000 ק"מ,יד שנייה,במצב חדש לחלוטין גם מבפנים וגם מבחוץ,ספר טיפולים ...הכל ,פשוט כמו אוטו חדש. החלטתי לבצע מין יישור קו קטן...טיימינג,בלמים ,טיפול 10 וכו.... עכשיו ממה מתחילים? אוקיי,קפצתי למוסך מורשה של טויוטה ,קיבלתי המון תשבחות על הקנייה המוצלחת, אמרתי בהתלהבות שאני מעוניין לטפל אצלם באופן קבוע,פתחתי כרטיס והכל.... הכנסתי את הרכב לבדיקה מקיפה לראות מה צריך....לאחר כרבע שעה , הבשורות הגיעו....רשימה שבסופה סכום זעום של כ 5000 ש"ח. אומנם לא נתנו לי את אותה הרשימה אך הצלחתי לרשום הכל מזיכרון...ציק צק נכנסתי לרכב, והכנתי לי את הרשימה....כמובן טיימינג,טיפול 10, בלמים אחורה וקדימה רפידות ,אטם שמן שנוזל מעט ועוד כמה דברים קט…
הודעה אחרונה מאת m&t, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לאחרונה החלה תופעה אשר בעת הדלקת המזגן ברכב, נכנס לתוך תא הנוסעים ריח חריף של דלק. הדבר החל לאחר נסיעה של 80 ק"מ, כאשר הרכב המסכן לרוב נוסע נסיעות קצרצרות של 5 ק"מ ליום (יכול להיות שזה יהיה המפתח לדיאגנוסה?). חשוב לציין כי בבדיקה שערכתי, לא מצאתי נזילות דלק לאורך צינורית הדלק... מהיכן להתחיל לחפש? מה סדר הפעולות שאני אמור לבצע בכדי לעלות על התקלה? בתודה לכל עוזר, מור.
הודעה אחרונה מאת Opel Astra GSI, -
ים הוצאות על האוטו 1 2
מאת nit_zan-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם, רציתי לשתף אתכם בכך ש... ...לא ניגמרות לי ההוצאות עם האוטו!!!!!!!!!!!!!! אתמול שמתי אותו אצל פחח שיתקן לי ריקבונות בריצפה. תיקן יפה עם פחים הלחמות וציפוי לקח 670 ש"ח. אני יוצא מימנו אני רואה שתי ברגים תקועים לי בצמיג הקידמי ימני. נוסע לפנצריה קרובה-אומרים לי שבגלל שלצמיג יש שריטה(די עמוקה) בצד והוא ישן ואכול הם לא מוכנים לתקן-עדיין יכולתי לנסוע כי הברגים חסמו את יציאת האויר. נסעתי לאוטו דיפו -סה"כ רציתי לתקן פנצר אך גם שם לא הסכימו לתקן-בנתיים ירד כל האויר ולא ניתן היה לנפח-גם את הרזרבי לא ניתן היה להוציא עקב הברגה תקועה(כמעט אף פעם לא היה לי צורך בו). בסוף נאלצתי להחליף שני צמיגים חדשים 16570R13 ב490 ש"ח לפני הנחת חבר מ…
הודעה אחרונה מאת nit_zan, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 990 צפיות
שלום. מישהו יודע בערך מהיא צריכת הדלק בסובארו ג'סטי 1000 ו 1200 ? אני מדבר על צריכה ממוצעת, לא צריך להפריד בין עירוני לבין עירוני
הודעה אחרונה מאת xound, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה.... יש לי פולו 16V 1400 שנת 97 לאחרונה האוטו התחיל לעלות את הטורים ולהקפיץ אותם באופן עצמאי בין 1000 ל-2000 סל"ד בזמן עצירה או תחילת נסיעה (כלומר בניוטרל), הגעתי למוסך ... ולאחר בדיקה חוזרת החליטו שהבעיה היא בית מיצערת תקולה כלומר מנוע צעדים תקול, התקלה אומתה גם במוסך מורשה צ'פמיון צפון, וגם לאחר ניקוי של בית המצערת התקלה לא חלפה, על כן נאמר לי שעליי להחליפו בחדש סיפור של 4800 ש"ח!!! ניסיתי למצוא את החלק בפירוקיות בכל הארץ (הגדולים כמובן ) ללא הואיל, כמובן שאין את הכסף לזה !!! הקרוב ביותר שמצאתי היה בידיוק דגם רכב כמו שלי רק שנת 2001 אז החלק לא התאים יש לי דגם מנוע AHF ולכן רק החלק המדויק יתאים יש מישהו שמכיר את הבעיה הזו וי…
הודעה אחרונה מאת kenty, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, בזמן האחרון בנסיעות ארוכות (מתחיל בערך אחרי חצי שעה בכביש מהיר) מתחילים לעלות זרמים של אוויר חם דרך החריצים של ידית ההנד-ברקס ובמקרים קיצוניים גם קצת בכל מיני איזורים מסביב להגה. לא מורגשת רוח ישירה חמה אך האיזורים האילה בהחלט חמים. זה קורה גם בלילה וגם במזג אוויר לא חם. מד החום של המנוע לא עולה ולא נראה שישנה שום בעיה עם המנוע או הגיר (אוטומטי). כשאני נכנס לעיר והמהירויות יורדות אז החום נעלם. כמו כן פעם כשהייתי מדליק את המזגן הבעיה היתה נפתרת אבל עכשיו זה כבר הגיע לרמות שגם המזגן לא ממש משתלט על זה. מה זה יכול להיות?
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לאחי הונדה קופה שנת 95 והיום נדלקה לו נורה של המחשב נראה לי (Motor Control) , מישהו יודע מה זה אומר? זה מסוכן? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
-
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בתור אחד שנוסע המון, זה משתלם כספית לפחות כמו שאמרו לי... 7 וחצי אלף שקל ולמכל יעלה לי 50 שקל גז. נכון להיום אני נוסע באוטו דיזל והסולר יוצא לי בחודש 1500 שקל כשהאוטו שלי עולה אחד ל 15. לכל דבר בחיים יש פלוסים ומינוסים. השאלה אם ההסבה לגז היא וללת רק מינוס כספי או שיש עוד דברים ? רציתי לדעת איזה עוד חסרונות יש ואיזה יכולים להיות...
הודעה אחרונה מאת G.Z.A.3, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
הקורבן: קליאו 95 1.4 הציר האחורי ברכב פשוט מתרסק בכל פגישה עם מפגעי מע"צ , בולמים אחוריים הוחלפו לפני 30K (תחליפיים חרא),צמיגים במצב סביר ( זוג חדש מקדימה, כשיהיה כסף נטפל באחוריים), אבל נראה לי שהבעיה לא קשורה רק לבולמים. מה עוד אפשר לבדוק?? ועוד משהו.. מעט תסיסה לבנה במיכל עיבוי קשורה/דורשת החלפת אטם ראש??
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
כמה אמפר מפיק אלטרנטור,נאמר שלמזדה לנטיס וכד,ב ...,1000,2000 ס"לד?
הודעה אחרונה מאת רפי לין,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 238 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- topop
- Moshe c
- א.ד.מ.
- גולדן191
- SlowRide
- איציק נ.
- ניקו פ.
- אהרן ג
- jpex
- אורי מ.
- gadik6
- itaimoto