Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הגעתי לבעיה גדולה

לפני כמה דקות התקשר הצבעי שצובע את הרכב...

לאחר שטען כי התניע את הרכב על מנת למנוע מהמצבר להתרוקן ולשבוק חיים ועברו מספר דקות, התפוצץ הרדיאטור. הוא פנה אלי בקשר למה לעשות. לאחר מספר חילופי מילים הוא רוצה להזמין חדש, להרכיב ושאשלם לו מחצית מעלות רדיאטור חדש.

מחר בבוקר אלך לראות את הרכב, מה קרה בדיוק ואיך זה נראה.

מה אתם אומרים?

איך יכול להיות שהתפוצץ רדיאטור?

איך נראה רדיאטור שהתפוצץ כתוצאה מבלאי רגיל, אולי אוכל לשים לב שהרדיאטור התפוצץ עקב שימוש לקוי, אולי מישהו פגע בו איכשהו שם במוסך, אולי רוקנו מים, אולי ואולי ואולי.

יכול להיות שקורה כזה מצב? לפני זה לא היה שום בעיה, הרכב נסע מצוין לפני ההכנסה לצביעה (חוץ מהבעיה בגיר שטופלה ויכול להיות שעדיין לא נפתרה לגמרי) וכמובן שתמיד, אבל תמיד, טופל כהלכה ובזמן (בחברה ב - 3 או 4 השנים הראשונות, ומאז תמיד אצל ציקי ביהוד).

מה לעשות? לסכם איתו על תשלום מחצית מהרדיאטור? לבקש פיצוי מלא? לריב איתו? לוותר לו? אני אבוד עצות!

רמי

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

רדיאטור כמו רוב החלקים ברכב זה בלאי, זה דבר שהולך.

ובמקרה קרה שהוא התניע, מה שמתפוצץ זה לא הרדיאטור עצמו הגוף אלומיניום, אלא התאי מים שלצידו, ובכך הולך הרדיאטור.

הוא דווקא בא לקראתך שמציע חצי מחיר, תסכים וזהו.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

לפני שתחליט לקבל את המלצתו ברר את מחיר החלפת הרדיאטור במוסך הרגיל שלך ואם אפשר בעוד מקום נוסף.

כך תוכל לבדוק אם החצי שהוא דורש ממך הוא באמת חצי:roll:

בנוסף אני ממליץ שתבצע את התיקון במוסך שלך ואת החצי שלו תוריד מעלות הצביעה. מי אמר שהוא יודע בכלל להחליף רדיאטור ?

כך הוא משלם לך מחצית הנזק ולא אתה מחצית התיקון.

פורסם

שלום

מדהים שהרכב הוכנס לצביעה ביום ראשון, והיום הוא כבר מוכן!

כאשר הייתי אצל הצבעי בבוקר מרבית הרכב כבר מורכב, ורק מכסה המנוע והטמבונים (קדמי אחורי) בתנור עדיין מחכים שהצבע יתייבש ויעשו פוליש ווקס... הרכב כבר נראה מדהים!

מנסים עכשיו להשיג וינקרים קדמיים שקופים/לבנים או איך שזה לא יקרא, ולהרכיב אותם כבר עכשיו. הגבות צבועות גם אבל אמרתי לו לחכות איתם, שירכיב רק לאחר שאשיג את הוינקרים או שאדע שאני לא משיג, אז שירכיב אותם על הרגילים.

אמרתי לו בנוסף שאת כתוביות ה 316I שלא ידביק חזרה לרכב, אני אקבל את זה בשקית. עדיף לא? קצת פדיחות להסתובב עם רכב כזה מלוקק וכתוביות ה316I מבצבצות עליו icon_smile.gif

הרכב היה מפורק לגמרי (שלשום אמי הלכה לראות את הרכב). כל חלק פורק, תוקן בפחחות בגלל נזקי ברד ועוד כל מיני דברים קטנים כמו שקע שנוצר לפני שנתיים בעקבות אבן שזרק ילד של השכנים. וכהנה וכהנה. שוב פעם, הרכב נראה ממש מדהים! מחר בבוקר נקח את הרכב המוכן ואני מקווה שאספיק לצלם ולהראות כאן.

בנוגע לרדיאטור:

חלק פלסטיק שמחבר בין הצינור העליון של המים ומיכל העיבוי, שם בדיוק בפינה התפוצץ הפלסטיק, חבל שהמצלמה לא אצלי והייתי מצלם ומראה לכם. יש לכם מושג האם זה קורה עקב בלאי טבעי של הרכב או שמא עקב פגיעה של הצבעי או אחד העובדים שם? שתי חתיכות פלסטיק התפרקו שם וכל צד מיכל העיבוי פתוח.

הערה קטנה, הפיצוץ ברדיאטור לא גרם לחלקי פלסטיק קטנים. אבל ישנם שני חלקח פלסטיק גדולים שהתנתקו ונשברו (די גדולים, בערך 3 ס"מ על 5 ס"מ. לפי ההגיון אני חושב שאולי היה שם סתימה וזה גרם ללחץ של האדים החמים ואולי זה גרם לפיצוץ, אבל אני מנסה לחשוב כעת לטובת המוסך. כאשר אני חושב לטובתי, אני כמעט בטוח שזה לא יכל לקרות... במיוחד ברכב שלי שתמיד הושקע בו מעל ומעבר, בטיפולים, באחזקה וכולי.

אושרי, כמה עלה לך הרדיאטור החדש? כמה עולה נוזל קירור של ב.מ.וו? (יש לזה בכלל תחליף עדיף? שווה להשתמש בנוזל של חברה אחרת?). בן כמה היה הרכב שלך כשקרה המקרה שלך? וכמה קילומטרים הוא עשה אז?

אני מקווה שאוכל לקחת את הרדיאטור הישן ואולי אקפוץ למוסך ואשאל אם דבר כזה יכל לקרות עקב בלאי טבעי או שהאשמה צריכה להיות מוטלת עליהם...

בתודה מראש לכל העונים והעוזרים.

רמי

פורסם

אם התפוצץ הפלסטיק העליון (זה בלאי טיבעי שקורה הרבה) אז לא צריך להחליף רדיאטור !

מחליפים מכסה רדיאטור (רק את הפלסטיק העליון) וזה עולה בסביבות 300-400 ש"ח !

JDM :twisted:

פורסם
אם התפוצץ הפלסטיק העליון (זה בלאי טיבעי שקורה הרבה) אז לא צריך להחליף רדיאטור !

מחליפים מכסה רדיאטור (רק את הפלסטיק העליון) וזה עולה בסביבות 300-400 ש"ח !

אתה לא מכיר את הרדיאטורים של ב.מ.וו, לא כן?

בנוסף, זה לא מיכל הפלסטיק העליון (מכסה?) שהתפוצץ, אלא חתיכת פלסטיק מהמיכל עצמו שהוא חלק בלתי נפרד מהרדיאטור.

רמי

• תוכן חדש...