טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,335 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האוטו שלי אוכל דלק... כנראה צריך ניקוי קרבורטור. כמה אמור לעלות?
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
הכל התחיל כשבוקר אחד האוטו לא מניע... זו קסארה 2000 1.6 8V אוטו' AL4 שעברה 150K ק"מ מכובדים. כשניסיתי להניע הנורות של הספורט ושל השלג היבהבו (תקלה במחשב הAL4). אין סטרטר ולא ניתן להוציא מPARK. שגריר הצליח להניע ע"י קיצור הסטרטר עם המצבר ונסעתי למוסך כשהתיבה תקועה על מצב "נכה" (שלישי כל הזמן) את ידית ההילוכים שיחררתי מPARK על ידי משיכה של הסלונויד עם מברג (ע"פ תיאור ממדריך היינס). במוסך (מורשה) לא הצליחו לעשות דיאגנוסטיקה למחשב AL4 כאילו הוא לא קיים - מת! החליפו אותו מפירוק והאוטו נוסע כמו חדש. לאחר כשבוע זה קרה שוב עם אותם הסימפטומים. למזלי בניסיון נוסף האוטו חזר לעצמו כאילו לא היתה בעייה כלל. חזרתי למוסך. חיבור לדיאגנוסטיקה לא העלה ממצאים - אין תקלות. המוסכניק החלי…
הודעה אחרונה מאת madmax, -
-
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://homepage.ntlworld.com/jimbonet/130tcproject.html
הודעה אחרונה מאת nit_zan, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לפני שבועיים הכנסתי את האוטו לפחח שיטפל בריקבונות בריצפת הרכב (חצי ריצפה בערך). הוא אמר שהוא צריך לפרק את הכיסאות וכו-ביקש 700 ש"ח-הסכמתי -נשמע לי מחיר סביר-הסכמתי. לאחר יום שהרכב היה אצלו הוא אמר שאין טעם לפרק את הכיסאות כי יגרם יותר נזק וכי הוא ילחים פחים מלמטה ויצפה עם פיבר וזפת. לאחר עוד יום הוא אמר שהאוטו מוכן העלה אותו על הליפט ונתן לי להסתכל ואכן הוא כיסה את כל הריקבונות שהיו בריצפה. כמו כן במהלך שהית הרכב שם חדרו שני בירגי פח לאחד הצמיגים ופינצ'רו אותו-הוא "פיצה" אותי ב-30 ש"ח מחיר תיקון תקר(למרות שהצמיגים כבר היו גמורים ונאלצתי להחליף אותם). אתמול נסעתי עם קרוב משפחה ברכב ולפתע שמעתי דפיקות-מסתבר שהחלק הקידמי של כסא הנוסע אינו מעוגן לרי…
הודעה אחרונה מאת nit_zan, -
פיח מהאגזוז
מאת floyd69- 3 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היום בבוקר לאחר ההתנעה.. בין כל העשן הלבן שיוצא לאחרונה(גומיות וזה סופי) עפו גם חתיכות פיח שחור ומוצק. כשחזרתי מהעבודה בסביבות הצהריים חשבתי לבדוק את האגזוז.. דפקתי עליו מעט ומסתבר שהוא מלא בעוד חתיכות. המשכתי עם הפעולה (כשהמנוע עובד ואני מכה עם פטיש גומי על בד ) ויצאו גם חתיכות אדומות ומתכתיות?! לא שאני מתלונן יש הרגשה בסחיבה והרעש הרבה יותר שקט אבל מזה כל החתיכות האלו? יכול להיות שהסלילים שבאגזוז התפרקו? תודה.. פלויד.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רציתי לדעת האם יש גם מד קילומטרז' במחשב הרכב בנוסף לזה שבלוח השעונים. תודה
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
הלחמות בבגאג'
מאת אנטיזחן- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום אני מפורום האודיו לרכב ואני מתכנן בניה בבגאג' של מאין כלוב למגבר והסאב טוב אז אני רוצה להלחים קצה אחד של ה"כלוב" לשילדה בבגאג' שיצה מהקצה הפנימי של הבגאג' באמצה למטה(מאיפה שיש תשיפוע לגלגל הרזרבי) הבעיה היא שזה די קרוב למיכל הדלק שנמצה מתחת (אך לא ממש צמוד למתחת) האם זה מסוכן מדי והאם איזה בעל מקצוע יסכים לעשות את זה?ואם כן באיזה בעל מקצוע מדובר?
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
או קיי אז ככה היבבה הזאת משגעת אותי!!!! הלכתי למוסכניק אמר לי אפשר להחליף רק את המדחס מזגן וזה משהו כמו 1000 שקל פלוס מינוס - הלכתי למוסך מורשה של פיז'ו - המיסב עולה 70 שקל והעבודה בסביבות ה600 שקל לפני המע"מ ועוד זה הוא אמר שזה תלוי אם הוא ייקח על עצמו את העבודה... - יש לציין שהוא גם לא רצה לקחת על עצמו להחליף לי מנורה בדש בורד כי אמר שהפלסיטק ב205 נשבר טיק טאק אבל החלפתי לי בעדינות והמנורות עובדות ושום פלסטיק לא נשבר בקיצור שאלתי היא... יש מצב שאם אני קונה את המיסב הזה יש מצב שאני מחליף אותו לבד??? מה אני צריך לדעת פרטים חשובים??? זה בכלל אפשרי להחליף לבד או שחייב מוסך או מדחס חדש? תודה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת The-Devil, -
-
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ברכבי (קורולה 93) מותקנים על הסרן הקדמי 2 צמיגים של LASSA, ועל האחורי של TYFOON. 1. מה דעתכם על החברות הנ"ל? הייתם מגייסים כסף כדי להחליף אותם למשהו טוב? כעת אני נורא לחוץ בכסף, האם אתם הייתם מתאמצים להחליפם? או שאפשר להסתדר? 2. בצמיגים האחוריים יש לי סדקים רציניים בחתכים של הסוליות. הגובה של הסוליות תקין לחלוטין (=יותר מ-2 מילימטר) אבל בכל זאת הסדקים הנ"ל מופיעים. מה דעתכם? 3. במידה ואחליט להחליף - על מה הייתם ממליצים? (בבטיחות אני לא מתפשר - לא אכפת לי לשלם 100-200 שקל יותר לצמיג איכותי).
הודעה אחרונה מאת aa123, -
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מומלץ (ע"י היבואן-מזדה) להחליף נוזל קירור כול שנתיים. מה,בעצם,קורה מבחינת החומר? למה שישתנה? אולי קצב התחלופה נגזר משקול מסחרי?
הודעה אחרונה מאת DaMN, -
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
והפעם: מנעול שלת נהג מעוקם, כנ"ל לגבי מנעול תא המטען, שברו את הפנאל של כפתורי המזגן וזה שמתחתיו שמכסה את מתג פנסי הערפל, תאורת חירום וכו', שריטות באיזור המנעולים, חלון שבור, וכמובן, מה הכיף בלפרוץ אוטו שלא שייך לך בלי לגנוב את הרדיודיסק...ודיסק מקורי של רדיוהאד (Pablo Honey) שהיה בפנים... למישהו יש מושג איפה להשיג את הפנאלים השבורים רק כאלה לא שבורים ? תודה מראש. וכיף כיף כיף להיות חייל שפורצים לו את הרכב.
הודעה אחרונה מאת gmb, -
- 2 תגובות
- 951 צפיות
שלום אני מעונין להרכיב על הטנדר סובארו שלי צמיגי 14" חוץ מז'נטים של פג'ו 505 איזה עוד אופציות קיימות?
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לדעת איך אני יכול לברר כמה קלומטרז' (בערך) האוטו עשה מבלי להיסתכל במד קלומטרים שלו (היום כל חובבן יודע איך לנטרל את זה...) תודה
הודעה אחרונה מאת omri_t, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מדובר בפונטו 1997 .. 1100 סמ"ק .. לפי חיפוש שעשיתי .. מצאתי תגובה שאסור להשתמש בפונטו במים ירוקים (כמו שמוכרים באוטו דיפו) .. רק במים כחולים .. (מצאתי באביזרי רכב מים כחולים נגד קורזיה .. ומעלה את נקודת התחממות ... משהו כזה ) באיזה מים באמת להשתמש בפונטו 1997 .. 1100 סמ"ק ? תודה מראש לכל העונים .....
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן חברים. מה אני יגיד לכם כנראה שהצילצולים האלה מהמנוע הישן עברו גם ל16V. כמו שאומרים לא משנה איזה סוג מנוע צרפתי נשאר צרפתי תדלקתי פעמיים 98 והצילצולים באמת ירדו אבל לא לגמריי,לאור המצב אני חייב לחסוך ולא מתאים לי בכלל להמשיך עם 98 במיוחד שהדלק מאד יקר!. לפניי כמה ימים שמתי 95 והאוטו מצלצל יותר ויש יותר באק פיירים. אני מתאר לעצמי מה הפיתרון להמשיך אם 98 לצערי. אבל לפניי זה,רציתי לדעת איזה בדיקה אני יכול לעשות באוטו לראות שהכל תקין אולי זה משהו אחר? האם חיישן למדה תקול יכול לגרום לבעיה הזאת?
הודעה אחרונה מאת Herman, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
60000km לבנה יד1 הבדיקה העלתה מס בעיות : 1.רעש מאיזור השסתומים ומערכת תיזמון 2.רקבון ברדיאטור 3.מצמד מפריד גבוה וקשה רעש מתיבת הילוכים(אשר אני לא שמתי לב אליו אך ההצמד קשה) 4.המוכר שכח לציין שבטיפול 60000 מחליפים טיימינג התקשרתי לפיגו אמרו לי שכן עלות כל הטיפול היא כ2200 שח שלאתי למה טיימינג בקמ צעיר כלכך אמרו כי גם עבר מעל 3 שנים .... 5.ישנה מעיכה בדלת האחורית 6.כמובן טיפול 60 אלף 7.קוסמטיקה....? תנו לי בבקשה פרטים לגבי מחירים ומפרט מלא בעברית של טיפול 60 km (לא קישורים כי כבר ניסיתי ולא שירשורים כי הסתבכתי ולא באנגלית כי התבלבלתי) איזה פלג לשים אם צריך הכפול... הקלאצ קשה להחליף או שאפשר להחליף שמן גיר או שימון חלק מסוים או....בקשר לקוסמטיקה מגנזיום צביע…
הודעה אחרונה מאת Herman, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 986 צפיות
שלום לכולם! יש בבעלותי רכב מסוג שרייד שנת 93 בעל נפח מנוע 1300. הרכב עבר 76000 ק"מ והמנוע במצב מצויין. הרכב הוא יד ראשונה ומאז שנקנה השתמשתי בשמן מנוע מסוג 20W50 המומלץ ע"י היצרן,אבל לאחר עיון בפורום הטכני וקריאה לגבי סוגי שמנים הבנתי שיש אפשרות לשים שמן בעל צמיגות 10W40 למשל. הבנתי שמעבר לשמן הנ"ל יתרום למנוע ויגרום לו להסתובב יותר חופשי. כמו כן הבנתי שהשמן יותר איכותי ושומר על תכונותיו לאורך זמן. אבל למרות הכול לא קיבלתי תשובה חד משמעית לגבי הנושא האם יכול להיגרם נזק למנוע לאחר שימוש בשמן בעל צמיגות שלא הומלצה ע"י היצרן. ברצוני לשמוע על היתרונות והחיסרונות (אם יש) במעבר לשמן 10W40 בשרייד. חייב לציין שאני שומר מאוד על המנוע ולא רוצה לגרום לנזק ע"י מעבר לשמן ל…
הודעה אחרונה מאת DOHC, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
רכשתי לי שעון יחס אוויר דלק של אוטוטומטר. יש לי פוד כפול(מתוכנן שעון לחץ שמן). את החיבור לאדמה אני יודע לעשות ואת ה+ אקח מהרדיו. רק להיכן אני מחבר את החוט שהולך לחיישן למדא? ישנם אצלי 4 חוטים לחיישן למדא- כך נאמר לי צריך עיצה היכן לחפש את הצמה של החוטים בתא המנוע אני חשבתי לעקוב אחר חיווט החיישן כלפי מעלה תודה. http://hp.autometer.com/instruction_download/instructions/837j.pdf
הודעה אחרונה מאת FifthGear, -
הג'סטי לא מניע!
מאת igez- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 703 צפיות
הרכב- סובארו ג'סטי שנת 92. הרכב מניע לאחר נסיונות רבים והעלאת טורים לקראת הקו האדום למס' שניות, או שאינו מניע כלל . כשאני מנסה להניע יוצא מהסטרטר מין רעש של זרם חשמלי, כאילו משהו תקוע. האוטו יכול להיות מונע למשך שעה, אני ידומם מנוע, ואם אני ינסה להניע, שוב אותו תהליך של נסיונות רבים , או בסופו של דבר ירידה, קלאץ', הילוך שני......
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
פיח מהבלמים
מאת יניב_ה- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם פיח רב מאזור הבלמים הוא דבר נורמלי ? האם אפשר לקחת את כמות הפיח כאינדדיקציה לאיכות/סוף חיי הבלמים ? אני רואה ברכבים (בדר"ך עם פתחים גדולים בג'אנטים) שיש דיסקים מבריקים ואצלי הם תמיד מכוסים חלודה ... זה תקין או שמעיד על בלאי ? תודה. יניב.
הודעה אחרונה מאת יניב_ה, -
- 1 תגובות
- 908 צפיות
יש לי אלרו ואני מת לבקליות....אז איפה אפשר להסיג וכמה זה יעלה בערך?
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני רוצה להחליף את הפלגים ברכב שלי .. עכשיו אני לא רוצה להוציא את אותו פלג שיש לי כרגע ולרכוש כמוהם .. כי הם לא הכי נראים לי .. ואני מעדיף של BOSCH .. או חברה אחרת טובה .. השאלה שלי היא .. מה לומר למוכר ? איזה סוג בדיוק מתאים לרכב שלי ? מדובר בפונטו 97 .. 1100 סמ"ק .. איזה דגם ? ראש ? וכ'ו ..? ואך אני בדיוק מחליף .. מוציא את הפלג הקיים עם מפתח פלגים .. שם את החדש וסוגר עד הסוף בכוח ? או לא כל כך בכוח ? או שאני משאיר קצת רווח ? תודה מראש לכל העונים ....
הודעה אחרונה מאת elia888, -
- 0 תגובות
- 619 צפיות
שלום, מישהו יודע מה הפרוצדורה להחלפת מנוע לדוגמה מ 1.8 רגיל למנוע 1.8 16V במידה ויש שינויים שצריך לעשות (כמו בהחלפת מנוע ב 205 GTI מ 1.6 ל 1.9) ברנו / קרסו? תודה, ערן.
הודעה אחרונה מאת colchao, -
נורות ניאון
מאת UDMAN0- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלוםם אני חדש כאןןןן ואני מעוניין לדעת היכן אני קונה נורות ניאון לרכב לדוגמא להשים בתוך תיבה לסאב שבניתי או מסיבי ללוח שעונים וכו' איפה אני רוכש?מה המחיר פחות או יותר? תודה
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 2 תגובות
- 904 צפיות
שלום לכולם פרטים- פג'ו 405 1600 סמ"ק GLX שנת 91 קרבורטור זה מכבר שהמנוע לא "במיטבו" (ומכבר זה איזה שנה ויותר) ולאחר שיוט במוסכים ברחבי הארץ, לפחות באלו שמתעסקים בפג'ו (ידוע כבר למה ) נאמר כי מערכת הקירור (מים) פגומה: מאחר ורכב זה עבר 185 אלף ק"מ (יודע שזה המון...:\) מעברי המים אשר אמורים לקרר את תאי השריפה (או בקיצור לעשות את עבודתם) התרחבו, ומכאן ישנה "בריחה" של מים מבלוק המנוע, ויכול להיות שגם ממקומות אחרים. בקשר לרדיאטור- עבר לפני שנה בערך ניקוי ושיפוץ ולאחר בדיקה לא נתגלתה נזילה ממנו. בלוק המנוע כאמור מאלומיניום- ונעשה לפני כשנה נסיון לסתימת ה"חור" ע"י חומר לאיטום (משהו לבן ואפור כמו פלסטלינה שמורחים...) לאחר תקופה קצרה נתגלה כי החו…
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מניסיון שהיה לי עם חומר איטום לסגירת הגיר סיליקון -rtv תמיד הגיר נזל אחרי חודש. מדובר בגיר ידני של פונטו. אח"כ בנינו נשם משופר לגיר והשתמשנו בחומר של מיצובישי והאמת- לא היו נזילות. החלפתי מכונאי, ואני לא יודע איזה חומר הוא השתמש(עלותו היתה יקרה) אבל כן קיבלתי עצה להשתמש בסיליקון 130 שהוא חומר זגגות, לדעתי מדובר בחומר המוכר לי כבוסטיג. יש עיצה איזה חומר זה היה של מיצובישי והאם בוסטיג יתאים לאיטום הגיר או כל חומר אחר שיחזיק מעמד. תודה וסופ"ש נעים
הודעה אחרונה מאת levil, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם! השבוע נשרפה לי אחת המנורות בלוח שעונים והחלטתי לפרק להחליף את המנורה השרופה . האם ניתן להוציא את לוח השעונים בלי לפרק את ההגה? אם כן איך בדיוק ובלי לגרום לנזקים מיותרים. במידה ויש צורך לפרק את ההגה איך עושים זאת ? האם ניתן להחליף את אותו פלסטיק הנ"ל? (כן כן כבר יש כמה שריטות). דובר כבר בשרשורים קודמים על רעש תקתוקים שנובע מריליי מסוים תקול, שאלתי היא איך אני מזהה את הריליי התקול ואיפה הוא ממוקם? בתודה מראש מיקי
הודעה אחרונה מאת mozman11, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מישהו יודע איך מנקזים את נוזל הקירור שקיים כרגע בפונטו שלי ? מאיפה הכי מומלץ לפתוח את המערכת ?
הודעה אחרונה מאת Mouse, -
-
- 1 תגובות
- 725 צפיות
כמו שידוע לכם כבר המנוע מת אני מחפש מנוע אבל אין לי מספרים של יבואנים כמו ישראל יפן וכאלה תוכלו להביא לי בבקשה ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
דרושה רביעיה של צמיגים טובים במידה 14\65\195 האם יש בעיה עם המידה ? (פשוט זה לרכב יוצא דופן, אז אולי גם המידה תיהיה בעייתית...) אני צריך המלצה על דגמים טובים של צמיגים, ואיפה ניתן להשיג. תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 238 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- topop
- Moshe c
- א.ד.מ.
- גולדן191
- SlowRide
- איציק נ.
- ניקו פ.
- אהרן ג
- jpex
- אורי מ.
- gadik6
- itaimoto