Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או קיי אז ככה היבבה הזאת משגעת אותי!!!! הלכתי למוסכניק אמר לי אפשר להחליף רק את המדחס מזגן וזה משהו כמו 1000 שקל פלוס מינוס - הלכתי למוסך מורשה של פיז'ו - המיסב עולה 70 שקל והעבודה בסביבות ה600 שקל לפני המע"מ ועוד זה הוא אמר שזה תלוי אם הוא ייקח על עצמו את העבודה... - יש לציין שהוא גם לא רצה לקחת על עצמו להחליף לי מנורה בדש בורד כי אמר שהפלסיטק ב205 נשבר טיק טאק אבל החלפתי לי בעדינות והמנורות עובדות ושום פלסטיק לא נשבר

בקיצור שאלתי היא...

יש מצב שאם אני קונה את המיסב הזה יש מצב שאני מחליף אותו לבד??? מה אני צריך לדעת פרטים חשובים???

זה בכלל אפשרי להחליף לבד או שחייב מוסך או מדחס חדש?

תודה לכל העוזרים

פורסם
או קיי אז ככה היבבה הזאת משגעת אותי!!!! הלכתי למוסכניק אמר לי אפשר להחליף רק את המדחס מזגן וזה משהו כמו 1000 שקל פלוס מינוס - הלכתי למוסך מורשה של פיז'ו - המיסב עולה 70 שקל והעבודה בסביבות ה600 שקל לפני המע"מ ועוד זה הוא אמר שזה תלוי אם הוא ייקח על עצמו את העבודה... - יש לציין שהוא גם לא רצה לקחת על עצמו להחליף לי מנורה בדש בורד כי אמר שהפלסיטק ב205 נשבר טיק טאק אבל החלפתי לי בעדינות והמנורות עובדות ושום פלסטיק לא נשבר

בקיצור שאלתי היא...

יש מצב שאם אני קונה את המיסב הזה יש מצב שאני מחליף אותו לבד??? מה אני צריך לדעת פרטים חשובים???

זה בכלל אפשרי להחליף לבד או שחייב מוסך או מדחס חדש?

תודה לכל העוזרים

אם מדובר במדחס זהה לזה שיש ב ZX, כדאי שתקרא את השירשור הבא.

במקרה הנ"ל, אין שום צורך במילוי גז או פירוק המדחס.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני לא יודע אם זה אותו הדבר...אני שלחתי לך הודעה פרטית פעם בקשר לנושא ואתה משום מה לא ענית... אין לי מושג אם זה זהה לפיז'ו 205

פורסם

אני ממליץ על משה מזגנים ביהוד רחוב נורדאו 4

בגולף שלי היה לי נזילת גז מהרדיאטור הפנימי וזאת לאחר שכבר הוחלף לפני שנתיים בצמפיון, זו תקלה סדרתית פשוט המאייד המקורי לא עומד בלחות והחום של הארץ....

כמו כן גם המדחס נכנס לפעולה אבל לא קירר

הוא פירק את המדחס והחליף בתוכו דיזה ואז הכל החל לעבוד

את הדליפה הוא תיקן באמצעות חומר איטום מיוחד ומאז כבר שבוע עדיין הגז לא דלף (בעיקרון היה דולף לי אחרי 3 ימים)

הם ממש מקצוענים, יש שם מכונאי אחד בשם אלאדין עם ידים של זהב אני מאוד מרוצה

בצמפיון אמרו שצריך מדחס חדש ורדיאטור חדש והכל יחד משהו כמו 7000 שקל!!!!

יצאתי עם עודף מ 1600 שקל.....

זה כלל את הכל כולל איתור הדליפה, 4 פעמים מילוי גז, גם תשלומים נוחים...

פורסם

אז ככה... רציתי לבדוק אם זה אכן מיסב המדחס מזגן...וזה לא!!! היבבה הזאת באה מהאיזור שם ואין לי מושג מה זה

המיסב שמותח תחגורות החלפתי, חגורות גם כן... אמרתי אני יבדוק אם זה באמת המיסב מדחס מזגן וניתקתי אותו

כאילו הורדתי את החגורה שמסובבת אותו אבל עדיין הרעש עדיין שם ואני לא יכול!!!! זה פשוט משגע אותי!!!!

יש למישהו רעיון אולי מה זה יכול להיות???? איזה מוסכניק אחד חושב שזה יכול להיות טיימינג אבל יש לציין שהמוסכניק הזה גם זה שייעץ לי לקנות מדחס מזגן חדש להחליף בזה (טוב שבדקתי ששלי עובד חסכתי קניה של 2000 שקל) אז מה זה יכול להיות????

פורסם
אז ככה... רציתי לבדוק אם זה אכן מיסב המדחס מזגן...וזה לא!!! היבבה הזאת באה מהאיזור שם ואין לי מושג מה זה

המיסב שמותח תחגורות החלפתי, חגורות גם כן... אמרתי אני יבדוק אם זה באמת המיסב מדחס מזגן וניתקתי אותו

כאילו הורדתי את החגורה שמסובבת אותו אבל עדיין הרעש עדיין שם ואני לא יכול!!!! זה פשוט משגע אותי!!!!

יש למישהו רעיון אולי מה זה יכול להיות???? איזה מוסכניק אחד חושב שזה יכול להיות טיימינג אבל יש לציין שהמוסכניק הזה גם זה שייעץ לי לקנות מדחס מזגן חדש להחליף בזה (טוב שבדקתי ששלי עובד חסכתי קניה של 2000 שקל) אז מה זה יכול להיות????

הוא כנראה צודק.

אם ביצעת בדיקה וראית שהיבבה לא באה מהמדחס, כנראה שהיא באה מהמותחן של הטיימינג (תופעה נפוצה בדגמים הללו) או המייסב של האלטרנטור. אם הורדת גם את הרצועה של האלטרנטור והרעש נמשך, זה טיימינג בוודאות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יש לי דגם זהה לשלך

והייתי לי את אותה הבעיה

פניתי למוסך ימית והם שיפצו לי את המדחס מזגן

לאחר מכן הרעש נעלם

המחיר היה בערך 300-400 (לשיפוץ) אם אני זוכר נכון...

• תוכן חדש...