Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צילצולים ב16V

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

מה אני יגיד לכם כנראה שהצילצולים האלה מהמנוע הישן עברו גם ל16V. כמו שאומרים לא משנה איזה סוג מנוע צרפתי נשאר צרפתי:-x

תדלקתי פעמיים 98 והצילצולים באמת ירדו אבל לא לגמריי,לאור המצב אני חייב לחסוך ולא מתאים לי בכלל להמשיך עם 98 במיוחד שהדלק מאד יקר!.

לפניי כמה ימים שמתי 95 והאוטו מצלצל יותר ויש יותר באק פיירים.

אני מתאר לעצמי מה הפיתרון להמשיך אם 98 לצערי.

אבל לפניי זה,רציתי לדעת איזה בדיקה אני יכול לעשות באוטו לראות שהכל תקין אולי זה משהו אחר? האם חיישן למדה תקול יכול לגרום לבעיה הזאת?

פורסם

לגבי המחיר היקר של אוקטן 98', יש את העיסקה הזו שדובר עליה פה בפורום שאתה מתדלק במשך חצי שנה אוקטן 98' במחיר של אוקטן 95', ככה שהמחיר לא הופך להיות יקר יותר.

חפש את הפרטים על זה בפורום בחיפוש.

אמרת פעם שאולי חסר לך קצת דלק ואתה חושב על ווסת לחץ דלק - אולי זה קשור?

כי הרי חוסר דלק = צלצולים, אז אולי רק הווסת יפתור לך את הבעיה ויוסיף לך את הדלק החסר.

Back to the original - NC again.

פורסם
אהלן חברים.

מה אני יגיד לכם כנראה שהצילצולים האלה מהמנוע הישן עברו גם ל16V. כמו שאומרים לא משנה איזה סוג מנוע צרפתי נשאר צרפתי:-x

תדלקתי פעמיים 98 והצילצולים באמת ירדו אבל לא לגמריי,לאור המצב אני חייב לחסוך ולא מתאים לי בכלל להמשיך עם 98 במיוחד שהדלק מאד יקר!.

לפניי כמה ימים שמתי 95 והאוטו מצלצל יותר ויש יותר באק פיירים.

אני מתאר לעצמי מה הפיתרון להמשיך אם 98 לצערי.

אבל לפניי זה,רציתי לדעת איזה בדיקה אני יכול לעשות באוטו לראות שהכל תקין אולי זה משהו אחר? האם חיישן למדה תקול יכול לגרום לבעיה הזאת?

שלום,

ע"מ להגיע לפתרון מלא וכולל של הבעיה הזאת ,שלה סיבות רבות, עליך לבצע מספר פעולות לפי הסדר הכרונולוגי הבא:

קודם כל עליך לוודא שהרכב אינו סובל מהתחממות יתר ומערכת הקרור תקינה!!

לאחר מכן בצע טיפול ב44K(בצע חיפוש ליותר פרטים) ע"מ לנקות שאריות פיח מראשי בוכנות והשסתומים.

לאחר מכן במידה ואין שינוי רב או שהשינוי אינו מספק גש למכון הזרקות(אני מניח שהרכב בעל הזרקה) .בצע טיפול\ניקיון מזרקים+בדיקת מנוע במחשב-כך ימצאו אם אחד מהחישנים שמשפיע על תערובת הדלק וכיוון ההצתה לקוי,ויחליפו בהתאם.

לאחר מכן בצע תאום מנוע +בדיקת CO במכון זה, שם גם יבדקו את חוטי ההצתה.

איני חושב שהבעיה היא בדלק כלל וכלל.

באם תבצע את סידרת הפעולות האלה בסדר הזה בטוחני שהבעיה תעלם לחלוטין.

ניצן

פורסם

לי אמרו במוסך צמרת לשים 98 וללחוץ את הרכב, אין צורך לנסוע באופן קבוע על דלק זה.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

קודם כל WELLCOM TO THE FRENCH RINGING CLUB זה מחלה של המנועים הצרפתים . ולמוסכים שלהם אין פיתרון , כיוון שברוב המנועים של פיז'ו אין אפשרות לכוון הצתה.

אם יש לך מחשב של BOSCH בד"כ אין כיוון.

אני ממליץ לך לנסות לעבור לפלג "קר" יותר שמפזר ביעילות יותר גבוהה את החום .

אתה יכול לקבל הסבר מצויין על זה באתר של NGK .

זה הפתרון הכי זול שיכול אולי לעזור לך, מעבר לזה לא הייתי מסתבך עם הוצאה כספית מיותרת על חלקים יקרים יותר. אתה צריך בדיקה במחשב .

אם אני מבין נכון אז טופלת במוסך צמרת בחיפה.

הייתי מנסה את מוסך גזית - לדעתי מקצועי ואמין יותר .

טיפול נכון = חסכון

פורסם
קודם כל WELLCOM TO THE FRENCH RINGING CLUB זה מחלה של המנועים הצרפתים . ולמוסכים שלהם אין פיתרון , כיוון שברוב המנועים של פיז'ו אין אפשרות לכוון הצתה.

אם יש לך מחשב של BOSCH בד"כ אין כיוון.

אני ממליץ לך לנסות לעבור לפלג "קר" יותר שמפזר ביעילות יותר גבוהה את החום .

אתה יכול לקבל הסבר מצויין על זה באתר של NGK .

זה הפתרון הכי זול שיכול אולי לעזור לך, מעבר לזה לא הייתי מסתבך עם הוצאה כספית מיותרת על חלקים יקרים יותר. אתה צריך בדיקה במחשב .

אם אני מבין נכון אז טופלת במוסך צמרת בחיפה.

הייתי מנסה את מוסך גזית - לדעתי מקצועי ואמין יותר .

יש בעיה בארץ אם המוסכים לכולם יש את אותו השם

הגעתי לב"ש ואיזה פרסומת שמו לי מתחת למגב: שורדר ב"ש.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...