טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,334 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 931 צפיות
שאלה זו נשאלת בשביל FIREBALL, בעל ראלי דור שני. הוא צריך להחליף דוד אחורי, ושמע כי הדוד האחורי בראלי וב205GTI זהים לגמרי. האם השמועה נכונה או שרק החברה היא אותה חברה והדגם שונה? תודה מראש (דחוף!) חלי
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 1 תגובות
- 899 צפיות
יש לי דייהו שנת 98 . ויש לי תקלה מאד מוזרה שקורה פעם בכמה ימים בדרך כלל בבוקר. אני פותח את הרכב דרך השלט של האזעקה מנטרל את האמובילייזר ואז מכניס את המפתח ומסובב כל הנוריות בלוח נדלקות אבל אין סטרטר כאילו שלא נשלח חשמל לסטרטר. אני מתחיל לשחק עם השלט מדליק ומכבה כמה פעמים, מנסנ לנטרל את האמובילייזר שוב ושוב ובסופו של דבר (בערך אחרי רבע שעה) יש סטרטר והאוטו נדלק. מה שמוזר שזה לא קורה כל יום וגם שזה קורה רק בבוקר (חוץ מפעם אחת שזה קרהבצהריים). מאיפה יכולה לנבוע התקלה הזו? מצבר , סטרטר, אזעקה (יש בה ניתוק הצתה), אימובילייזר? אנא עזרתכם הדחופה. תודה מראש יחזקאל.
הודעה אחרונה מאת fize, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 8.4 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת כמה בערך יעלה שיפוץ גיר אוטומטי לאודי A6 מנוע 2600 שנת 95 ? כמו כן אשמח גם לקבל המלצות על מקומות טובים שמשפצים תודה אבי
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אני עדיין נהג חדש (פחות מחודש בלי מלווה) וכבר כמה אנשים אמרו לי שבזמן עמידה ברמזור כדאי להעביר להילוך N במקום D הם אמרו לי שזה חוסך בדלק ובריא למנוע. רציתי לדעת אם זה נכון או זה סתם שטויות? השאלה היא גם בקשר לגיר אוטומטו וגם בקשר לידני.
הודעה אחרונה מאת LV2XLR8, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
כאשר מעמים אורות כלומר מעביר מאורות נמוכים לגבוהים ולהפך מה הפעולה בטכנית שמתבצעת? שמעתי שזה לא שהאורות באמת נעשים חזקים יותר אלא שיש משהו שמשנה את הזוית של האורות לכיוון הכביש. אמת? בתודה מראש דן
הודעה אחרונה מאת danniel, -
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
שלום. יש לי את הגולף הנל. אני לומד בנתניה ואני עושה ביום בין 80KM ל90KM. קניתי את הרכב ב123KM עכשיו יש לי את הרכב מתחילת השנה ועשיתי כבר 129KM. כול כמה זמן אני צריך לעשות טיפול ? תמיר
הודעה אחרונה מאת רועי.א, -
- 1 תגובות
- 640 צפיות
חבר שלי החליף את ארבעת הגלגלים למידה של 195\45\16" מישהו ידוע איך אפשר לברר את הלחץ האויר הנדרש לצמיג
הודעה אחרונה מאת pug 206 xs, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכל החברס הטובים אז ככה קניתי לפני כחודש פולו 16V ?(מרוצה מאוד ) מאז שקניתי אותה, בכל פעם שאני מתניע את האוטו בבוקר, כי בדרך כלל הוא הכי קר בבוקר, או לאחר שהתקרר מס' שעות, אני משלב לראשון, מתחיל ליסוע, יש מתחת לאוטו רעש של מטבע, רעש של באקפייר , רעש מתכתי שנשמע פעם אחת או פעמיים ולאחר שהאוטו מתחיל ליסוע הרעש נעלם בן דודי, בעל 16V, אמר לי שהלך הממיר או שיש לי חור בחיבור של הדוד האמצעי לאחורי? הגיוני?
הודעה אחרונה מאת 2rBo, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מה ההבדל הין צלחות מחורצות מאוררות לבין מחורר מחורץ מאוורר? ומה עדיף?? תודה
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 871 צפיות
בגלל החורף אני צריך לסדר כמה דברים ברכב שלי. אז יש לי כמה שאלות. > יש גומיות מסביב לחלונות הם כבר יבשות והם לא ניצמדות לחלון ובכך מאפשרות למים להיכנס לתוך הדלת. ? - איפה צריך להזמין כאילו גומיות .... וכמה זה אמור לעלות ל4 חלונות?. > יש גומיות מרופדות מסביב לדלת.... גם השמש גרמה להם להתייבש במשך השנים. אז כמה פתחים אכולים ויש מצב שמים חודרים פנימה....... כנל. איפה צריך להזמין כאילו וכמה יעלה 4 דלתות?. > באמצע הגג. יש לי חלודה. מין חלק בגודל 2 ס"מ. של חלודה שגרמה לפח להתנפח בכמה מילימטרים. וזה נראה כאילו יש חור......אולי באמת יש חור... לא יודע. אפשר לסדר כזה דבר? ואיך עושים את זה? שיוף ? וריתוח?? וזה ממש קטן 2 ס"מ כול האזור החלוד. איפה …
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 10.6 אלף צפיות
שלום לכולם איפה ניתן לקנות ולעקם צנורות נירוסטה ו/או אלומינים בעובי של 2"-3". חיפשתי בהרבה מקומות ולא מוכרים ליחידים. בברכה מושיק גלימידי ניסתי גם אצל טכנוצנור
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום, שאני מנסה להניע(מגאן קופה 1.6 שנת 2000,תיבה אוטומטית) האוטו לא זז, כלומר הרעש היחידי שנשמע מכיוון המנוע הוא מין רעש של זרם חשמלי\נקישות, האוטו אפילו לא בתהליך של הנעה... יש לציין שיש מתח מלא באוטו, אורות גבוהים עובדים, מערכת, הכל...אז אני חושב שאפשר לשלול בעיה במצבר. אני מנחש שהבעיה היא בסטרטר עצמו... יש מה לעשות בבית, או שאני חייב לגרור את האוטו למוסך(גיר אוטומטי להזכירכם)? ואם באמת הבעיה היא בסטרטר, דרושה החלפה\שיפוץ שלו? כמה כסף אמור לעלות כל הסיפור להערכתם..? תודה לעונים! אדם.
הודעה אחרונה מאת danniel, -
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם יש למישהו ניסיון עם החלפת גיר אוטומט בקוראדו לגיר ידני 5 הילוכים? אשמח לשמוע על עלויות, כיצד מתבצע התהליך, מה הוא דורש, וכל מידע שיש לכם בנושא. בתודה, סהר.
הודעה אחרונה מאת roei, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היום נסעתי לי ברחבי רמת גן , ראיתי פיג'ו דגם "S16" אז אפשר בבקשה את המפרט על הדגם הזה? ומה ההבדל במנוע בינו לבין "XSI" או שזה בעצם אותו דגם ?
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
יש לי מיצובישי לנסר שנת 90 כימעט בכל התנעה יש לי עשן לבן מהאגזוז בכמות מכובדת עד שהאוטו מתחמם וכבר והשלמתי עם ההוצאה של מנוע חדש אז מה עושים עד שאני מחליף מנוע איך מפחיתים או מונעים זמנית את העשן ? ישנו איזה תוסף כלשהו או תיקון כלשהו ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת honda91, -
-
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם יש לאבא שלי רנו 11 שנת 89 אוטומטית מנוע 1400 יש לו בעיה גדולה מאוד, האוטו שותה מים בכמויות!! כל יום לפני כל נסיעה צריך למלא את מכל המים כי הוא כמעט ריק ואז האוטו מתחמם וגם אם ממלאים עד הסוף צריך אחרי 40-50 קילומטר למלא שוב כי המכל כמעט ריק. אני יודע שיש לו בעיה בטרמוסטט והוא לא מדליק את המאורר בזמן כדי לקרר את המערכת אבל אנחנו מדליקים את המאורר ידנית כאשר החום עולה מעל 3/4 . מה יכולה להיות הסיבה לאיבוד כזה גדול של מים? אני חייב להדגיש שאין נזילה שרואים באוטו והאוטו נוסע חלק כאשר הוא לא חם (שזה חלק ממש קטן מהזמן)
הודעה אחרונה מאת Syst3m, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לאחרונה קראתי כמות לא קטנה של כתבות, וראיתי הרבה פרוייקטים מצולמים. אני נפעם מכמות הידע שאנשים, אפילו די צעירים, בשנות ה-20 ומשהו לחייהם, מפגינים בנושאי רכב. שלא נדבר על הנסיון וה"ביצים" לטפל ברכב בעצמך ולפרק חצי ממנו... תהיתי, מהיכן כל הידע הזה בא? קריאה סדרתית של ספרי היינס? ספרות באנגלית? קריאה בפורומים? עבודה במוסך? לימודי רכב או נסיון מהצבא? זה די מתסכל - ככל שאני מרוצה וחושב שאני מבין יותר ויותר את הרכב, אני מבין שלמעשה אני לא יודע כלום, ויש כל כך הרבה ללמוד. בסה"כ התחלתי להתעניין ברכב בצורה רצינית רק בחצי השנה האחרונה, ורכב משלי יש לי אפילו פחות מחצי שנה. יש לי שאיפה ללמוד הרבה ולהגיע לרמה שאני אוכל לבצע מודיפיקציות וטיפולים מסובכים יחסית ברכב. מש…
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כן כן אני עוד אחד מבעלי הדייהו לאנוס בכל אופן עזבו כרגע את האוטו . ראיתי למכירה ב EBAY את המסיכות הבאות : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=324&item=5533831707&rd=1 מכיוון ותקציבי דל עד מאד . אני רוצה להכין את המסכות האלה לבד , האם אפשר לעשות את זה ?
הודעה אחרונה מאת mcyossi, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
מה הבעייה המאפיינת את התופעה הנ"ל: הפלאג הקיצוני ביותר (הקרוב למפלג) מלוכלך משמן... ועקב כך הפסיק לתפקד... מה השתבש? אטם ראש מנוע? רינגים? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת elik-belik, -
-
חלונות חשמל
מאת meyal1- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם.... מישהוא יכול לתת רעיון בקשר לחלון חשמל צד נוסע ברכב מסוג גולף 1997 לא בא לי לשלם ליבואן על מנגנון חדש..... תודה מראש
הודעה אחרונה מאת meyal1, -
- 3 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
TCS , איביזה 2001 אמרו לי שזה כמו ABS השאלה מה זה עושה בדיוק , איך להשתמש בזה יש לי כפתור שאני לוחץ אליו ורשום TCS תודה מראש
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי פונטו 97 .. 1100 סמ"ק .. ברכב הקודם שלי (קרבורטור) היה פילטר דלק בצינור בין הקרבורטור למשאבת דלק ... בפונטו אין פילטר דלק ... והאוטו עובד על הזרקה זה בסדר ? תודה מראש לכל העונים..
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם! הרכב הוא 306. שנת 94. לפני כשבוע בדקתי את כמות הנוזל קירור וראיתי שחסרה כמות קטנה של מים. הוספתי מי קירור נוספים (של חברה אחרת ומכאן שאני צריך לנקז הכל אבל לא חשוב כרגע) והשבוע שהרכבתי מערכת ברכב בדקתי שוב סתם במקרה. בבדיקה השניה ראיתי שחסרה שוב כמות לא מבוטלת של מי קירור (לא במצב קריטי אבל היה חסר). לפני קניה נאמר לי בדוח בדיקה שמשאבת המים נוזלת. איש מקצוע אמר לי שנזילה משמעותה משאבה חדשה. (משאבה נוזלת אפילו במעט=פגומה ופסולה) רציתי לשאול: -האם קיים קשר ישיר בין המשאבה המעט נוזלת שלי לבין המחסור במי-קירור בתקופה קצרה של שבוע? -האם ישנה עוד אפשרות לאן בורחים המים והסיבה לבריחה? -מהו טווח המחירים של משאבת מים ל-306? אני שואל כי קיב…
הודעה אחרונה מאת fize, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
כאשר אני מפעיל את המזגן ברכב שלי Clio RSI נוזל לי בכמות דיי גדולה מעט זמן לאחר הפעלת המזגן - מים\ מין נוזל כזה על השטיח בצד של הנהג כלומר צמוד לרגליים שלי. הסתכלתי לראות מאיפה מגיעים המים (נוזל כלשהו) וראיתי שזה לא מצינור אלא יש נזילה ממיכל שחור כזה, מהחיבורים שלו ... יש לציין: זה קורה אך ורק שמפעילים את המזגן. אני כמעט ואף פעם חלא מפעיל את המזגן אבל אם אני מפעיל זה מופיע כמה דקות אחרי. אני מתכוון לגשת עם זה למזגניסט השבוע ולבדוק את הבעיה, אבל אשמח אם תיתנו לי רעיונות לפני שאני יגש אליו. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת alon, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 940 צפיות
חברה, כמה עולה לעשות קלאץ' קומפלט בפג'ו 205? כי קיבלתי מחיר של 950, האם זה הגיוני? ועוד שאלה לא קשורה: האם כדאי בזמן בלימה לבלום עם ההילוכים, או רק עם הבלמים, או שילוב? (אני לא רוצה שילך עוד פעם הקלאץ'.... )
הודעה אחרונה מאת nit_zan, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 959 צפיות
אני מחפש רדיאטור חימום ללגאסי איפה אפשר למצוא אחד במחיר סביר? האם משהוא יודע האם יש צורך לפרק את כל הדש בורד או שמספיק רק את הפנל הקידמי של הרדיו והאיוורור? האם יש הלאגסי ברז מים חמים או שהרדיאטור מחובר קבוע? הרכב שנת 93 1600 תודה זיו.
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
נסיעה על שאריות הדלק 1 2
מאת אלישע- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הי חבר'ה, נאמר לי שלא "בריא" למנוע לסוע עם מכל כמעט ריק (אחרי שהנורית דולקת) משום שאז המנוע משתמש בדלק מזוהם במשקעים שונים. זה לא נראה לי סביר כי גם ככה הדלק נשאב מתחתית המיכל, וממילא כל המשקעים שוקעים לתחתית כל הזמן, ולאו דווקא כשהמיכל כמעט ריק. אשמח אם תאירו את עיניי בנושא!
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אני עומד לקנות הונדה סיויק 2000 צבע לבן אך למזלי הרע ולמזלו הרע של המוכר... יש שריטה על שתי הדלתות הימניות (הקדמית והאחורית) - מישהו עבר עם מפתח רציתי לדעת מה צריך לעשות במקרה זה: 1) כמה כסף המוכר של הרכב צריך להוריד לי במקרה הזה? 2) איך אני אמור לתקן את השריטה הזאת? האם יש מצב של צביעה נקודתית? האם לצבוע את שתי הדלתות? או שבכלל צריך להחליפן? אני צריך תשובה די דחוף - לפחות על השאלה הראשונה כי אני רוצה לקנות את הרכב מחר ולדעת כמה להוריד לו על זה... תודה מראש לכל העונים
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי אופל קורסה 1.2 2001 אוט' (איזיטרוניק) ולפני יומיים היא שבקה חיים. הסימפטומים הם כאילו של "זריקת קלאץ'" והאוטו לא מוכן ליסוע, כמו-כן לא מוכן גם לשלב לרוורס. במוסך אומרים שהלך הקלאץ' והמחשב של הגיר ומדובר ב- 15000 ש"ח!!! האוטו 3.5 שנים על הכביש ועשה בקושי 50000 ק"מ!!! אם מישהו מכיר את סוג התקלה ויכול לעזור תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אם מישהו יודע כמה נורות יש בלוח שעונים בפיאט אונו s70 1994 ואיזה גודל הם \ איך הם נקראות... אני יודה לו (זה בשביל האוטו של אח שלי, הוא נזכר שאין לו תאורה בכלל..) עופר
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 279 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- zibib
- אליה
- David32
- אלי122
- רועי5
- מבין הרבה
- ברונקו
- צוק
- axSupreme
- Alloytoy
- ldti
- gadik6